Issikepiau biskvitus juodajam miskui. Abu su kepurem Nupjoviau jas ir pakisau po apacia (nes apacioj kaip tik skyle gaunasi)
Man jauciasi soda
I pirmaji tiksliai laikydamasi recepto idejau 3 saukstelius kakavos (paprastos, bet sviesokas gavosi) , tai i antra dejau 6 saukstelius, tai liuks, juodas
Ar yra skirtumas, jei det kepimo miltelius kitakart?
Istraukiu akmeni is saldytuvo (is baltojo sokolado ir medaus ) pasijuokiu ir netikiu, kad galima is jo bus ka nors padaryti Na, bet laikausi nurodymu, reiks rytoj palaikyt kambario temperaturoj apie valanda, bet kazkaip itartinai labai atrodo
Vyras sako kas per cementas saldytuve guli Padauze, sako gal suris sudziuvo Sakau cia as lipdysiu, paziurejo, nu nu ...
As rami, labai rami, jei kas, tai iki salia
Man jauciasi soda
I pirmaji tiksliai laikydamasi recepto idejau 3 saukstelius kakavos (paprastos, bet sviesokas gavosi) , tai i antra dejau 6 saukstelius, tai liuks, juodas
Ar yra skirtumas, jei det kepimo miltelius kitakart?
Istraukiu akmeni is saldytuvo (is baltojo sokolado ir medaus ) pasijuokiu ir netikiu, kad galima is jo bus ka nors padaryti Na, bet laikausi nurodymu, reiks rytoj palaikyt kambario temperaturoj apie valanda, bet kazkaip itartinai labai atrodo
Vyras sako kas per cementas saldytuve guli Padauze, sako gal suris sudziuvo Sakau cia as lipdysiu, paziurejo, nu nu ...
As rami, labai rami, jei kas, tai iki salia
QUOTE(Alincia @ 2009 11 04, 20:22)
Issikepiau biskvitus juodajam miskui. Abu su kepurem Nupjoviau jas ir pakisau po apacia (nes apacioj kaip tik skyle gaunasi)
Man jauciasi soda
I pirmaji tiksliai laikydamasi recepto idejau 3 saukstelius kakavos (paprastos, bet sviesokas gavosi) , tai i antra dejau 6 saukstelius, tai liuks, juodas
Ar yra skirtumas, jei det kepimo miltelius kitakart?
Istraukiu akmeni is saldytuvo (is baltojo sokolado ir medaus ) pasijuokiu ir netikiu, kad galima is jo bus ka nors padaryti Na, bet laikausi nurodymu, reiks rytoj palaikyt kambario temperaturoj apie valanda, bet kazkaip itartinai labai atrodo
Vyras sako kas per cementas saldytuve guli Padauze, sako gal suris sudziuvo Sakau cia as lipdysiu, paziurejo, nu nu ...
As rami, labai rami, jei kas, tai iki salia
Man jauciasi soda
I pirmaji tiksliai laikydamasi recepto idejau 3 saukstelius kakavos (paprastos, bet sviesokas gavosi) , tai i antra dejau 6 saukstelius, tai liuks, juodas
Ar yra skirtumas, jei det kepimo miltelius kitakart?
Istraukiu akmeni is saldytuvo (is baltojo sokolado ir medaus ) pasijuokiu ir netikiu, kad galima is jo bus ka nors padaryti Na, bet laikausi nurodymu, reiks rytoj palaikyt kambario temperaturoj apie valanda, bet kazkaip itartinai labai atrodo
Vyras sako kas per cementas saldytuve guli Padauze, sako gal suris sudziuvo Sakau cia as lipdysiu, paziurejo, nu nu ...
As rami, labai rami, jei kas, tai iki salia
Net nepatikesi, kaip greitai jis rankose lydosi, tik spek suktis Paskui sakysi, kad nespeji
Na va, jau ramiau
Nu va Oksanik, ir padarei iš išorės šaunų tortuką va su kremu tai tikrai kažkas ne taip, bet niekuo negaliu padėti, nesu dariusi šito torto, negaliu pakomentuoti, kas galėjo nutikti ne taip...rinkis kitą kartelį aiškius receptus ir be šokolado
dėl juodo miško, kai tortas susistovės, soda nesijaus per tiršta tešla biškį, kad kepimo milteliai iškeltų biskvitą, nors nepabandžiusi nežinosi
dėl juodo miško, kai tortas susistovės, soda nesijaus per tiršta tešla biškį, kad kepimo milteliai iškeltų biskvitą, nors nepabandžiusi nežinosi
Čia tokia gausybė gražių ir skanių tortų , bet niekaip nerandu to, kurio jau šimtą metų ieškau
Pirkau PC Rimi, pavadinimas "Karališkas", Iki PC jis vadinasi "Olimpija", dar radau "Elguvoj" , taip pat "Karališkas".Aišku iš aprašymų jie nėra identiški, tačiau mane juose domina tik tas traškus sluoksnis "Nuostabaus skonio tortas iš šokoladinio biskvito, perteptas tik natūralios grietinėlės-šokolado kremu su traškaus triufelio sluoksniu". (Čia iš "Elguvos" aprašymo , o Iki: "Rudasis biskvitas, pertepamas kremu su migdolų pasta ir vafliniais dribsniais. Pagardinamas šokoladiniu grietinėlės kremu su vaisiais".
Gal kas žinot, kas yra tie vafliniai dribsniai ar traškus triufelis?
Pirkau PC Rimi, pavadinimas "Karališkas", Iki PC jis vadinasi "Olimpija", dar radau "Elguvoj" , taip pat "Karališkas".Aišku iš aprašymų jie nėra identiški, tačiau mane juose domina tik tas traškus sluoksnis "Nuostabaus skonio tortas iš šokoladinio biskvito, perteptas tik natūralios grietinėlės-šokolado kremu su traškaus triufelio sluoksniu". (Čia iš "Elguvos" aprašymo , o Iki: "Rudasis biskvitas, pertepamas kremu su migdolų pasta ir vafliniais dribsniais. Pagardinamas šokoladiniu grietinėlės kremu su vaisiais".
Gal kas žinot, kas yra tie vafliniai dribsniai ar traškus triufelis?
Labas vakaras,kepejeles patarkit,man reikia iskepti torta vaikams,meduti su vaisiais jau kepiau gal kas turite receptuka skanaus tortuko,kad patiktu ir vaikams ir ne vaikams ? puosiu grietinele
NEKEPKIT, rafaelo svajones biskvitu is visos teslos per viena karta. Gali iskepti su skyle viduryje. Geriau kepti kaip ir parasyta, keturis atskirus biskvitus.
QUOTE(caramell @ 2009 11 06, 22:30)
NEKEPKIT, rafaelo svajones biskvitu is visos teslos per viena karta. Gali iskepti su skyle viduryje. Geriau kepti kaip ir parasyta, keturis atskirus biskvitus.
Man tai su pilvu gavosi Kaip tik praeitą šeštadienį kepiau. Iš pradžių galvojau kepsiu per du kartus(kad pjaut per pusę) ,nu bet man tie perpjovimai vis gi dar- aukštoji matematika ,tai trečią ir ketvirtą biskvitus kepiau po vieną.
Bet pasigisrsiu-tortuką vežiau mamai,o ji nusinešė darban,kolegas pavaišint. Tai sakė visi aikčiojo,prašė recepto ir dar sakė,kad kai kitą kartą vešiu,tai vešt ne pas mamą į namus,o tiesiai darban
Beje,eiwile, aš visai siūlyčiau šitą tortuką kept. Pas mus patiko visiem-mažiem ir seniem (išskyrus MV,bet jis net neragavo-jam dabar tortų nevalgymo periodas )
QUOTE(caramell @ 2009 11 06, 23:30)
NEKEPKIT, rafaelo svajones biskvitu is visos teslos per viena karta. Gali iskepti su skyle viduryje. Geriau kepti kaip ir parasyta, keturis atskirus biskvitus.
As kepu per du kart, jokiu skyliu nera buve .Kiek pastebejau sitas biskvitas ypac jautrus kepimo temperaturai-180 ir nei daugiau, nei maziau, jei iskepa daugiau i ruduma spalva, reiskias per auksta temperatura, turi gautis vos vos gelsvas, todel stebekit savo orkaite, kitur gal raso 180, bet temperatura aukstesne, tai ir gaunas visokie nesklandumai.Kita- juk i ji pilasi nemazai klampaus skyscio-aliejaus, todel svarbu kepimo milteliai, as dazniausiai kepu didesne norma is 8 dideliu kiausu ir dedu 3 arb. saukstelius oetkerio milteliu, man nesijaucia jame jokia soda, galima deti maziau, biskvitas gal ir nesukris, bet nepasieks tokio purumo lygio.I tesla butinai imeskite ziupsneli druskos, ir ja, kepimo miltelius ir miltus gerai ismaisykit, tada po truputi maisydamos tesla, sijokit i ja misini.Tesla lengvai ismaisykit ir palikit kokiai 5 min. pastoveti, paskui dar karta lengvai permaisykit ir kiskit i labai gerai ikaitinta orkaite.Taip pat svarbu labai gerai isplakti kiausinius su cukrumi, kad gautusi baltoka puri mase, kai pilat alieju, pilkit plona srovele ir mikseri nusistatykit maziausiu greiciu, refaelo biskvitai neturi buti stori iki pusantro cm.Atrodo viskas, turetu iseiti ir be skyliu ir be kupru