QUOTE(Olesta @ 2009 10 30, 08:59)
nu va koks įdomus požiūris, mes turim turėt laiko eiti ieškoti temos ir pasisakymo ir gatavai paduoti atsakymą, pas mane 2 maži vaikai namie ir vakar turėjau 5 tortus padaryt, prisėdau sau atsakymo pasižiūrėt SM'e nes ekstra klausimas iškilo, dar nurodžiau kur Jums ieškotis ir tai laiko nėra
yra dvi koncentruotos temos apie papuošimus ir kepimą
visi papuošimo būdai su receptais ir vaizdine medžiaga
Cipciuko patarimų tema, patys pirmi puslapiai patarimų esencija....
QUOTE(Astulenka @ 2009 10 31, 11:17)
Sorry uz off topic, bet ar negaletu moderatoriai uz tokia nepagarba kitiems vartotojams skirt nuobaudu. Nu kai perskaitau ka nors panasaus, tai
uz toki kitu darbo negerbima
.
(atsiprasau, bet nesusilaikiau )
Nu as nesu super duper kepeja, bet su nuliu kaip ir aisku - kepi apvalioj formoj ir ispjauni ko nereikia. O va vieneta tai as kepciau du biskvitus staciakampej formoj ( jeigu ja tureciau
)
Jeigu negalit padet, tai nesiputuokit mielos
Nepakantumas, jusu problema, o ne mano
O seip tai klausiau Asseni, galbut mano klaida buvo ta, kad parasiau cia, o ne i AZ
Cituoju is Asseni "Otelas" recepto:
Papuosimas tai jau kas kaip moka.
As darau taip:
Iškepu viena labai plona blyna, supjaustau smulkiais kubeliais, palieku siek tiek kremo ir idedu tuos kubelius, viska sumaisau. Dar lieka siek tiek kubeliu, kai apipjaustau sonus. Sonus jau pjaunu, kai gatavas ir suteptas visas tortas. Tuos kubelius priklijuoju prie sonu. Verdančiu vandeniu užpilu migdolu riesutus, taip labai gerai nusilupa ruda zieve. Ir migdolus baltus ismeigiu i torto virsu, bet kaip. Virsu
užpilu šokoladu, labai grazu, kai kaz kiek nuteka to šokolado i krastus.
Gaunasi labai grazus eziukas.