QUOTE(pupainga @ 2009 10 24, 19:34)
Dėl snikerso, tai aš ir kepiau per du kartus ir labai šauniai gavosi.
O ganašas supylus grietinėlę tikrai nesutirštėjo buvo skystas ir atšaldžius neišsiplakė.
O cukraus sirupas labai rudas turi būti? Nes man tik truputį parudavo, gal per mažai kaitinau ?
O ganašas supylus grietinėlę tikrai nesutirštėjo buvo skystas ir atšaldžius neišsiplakė.
O cukraus sirupas labai rudas turi būti? Nes man tik truputį parudavo, gal per mažai kaitinau ?
Antru bandymu man susiplake tas ganasas kaip ir turi but, bet si karta cukru sudeginau, tai keliavo viskas i siuksliu deze Tiesa, antra karta dariau is puses normos, o kadangi dariau is atminties, tai dejau 2.5 sauksto cukraus ir 2 saukstus vandens. ( pagal recepta turejau vandens pilt maziau). Tai cukrus pradejo ruduot labai greitai, jau nukelus nuo plytos ir sudege jis man, nes kiekis mazas buvo, o puodas labai ikaites. Bet daranciom si ganasa is karto patarciau truputi daugiau vandens ipilt nei parasyta.
Tiesa, saldziau per nakti, isemus is saldytuvo buvo tirstas, issiplake labai greitai.