QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 10 18, 16:59)
O kaip tau sekėsi kept biskvitą? Aš jį iškepiau pagal tą receptą-jį net per pusę padalinti man būtų nepavykę,o jau apie tris dalis-net kalbos nėra. Visiškai neiškilo,gavosi toks kietas. Na ką-suvalkietiška dūša-nemesiu gi
Sumąsčiau,kad šitą panaudosiu kaip pagrindą,o toliau kepiau dar vieną porciją tik įdėjau kepimo miltelių. Biskvitas ir iškilo,ir purus gavosi
Na jį man per pusę pavyko perpjauti,bet į tris dalis ko gero ir būčiau nesugebėjus padalinti
Manau,kad jei dar kada kepsiu šį tortą (priklausys koks bus galutinis rezultatas),tai kepsiu kaip Rafaelo tortui-tešlą dalinsiu į tris dalis ir kepsiu kiekvieną lakštą atskirai
Man sis biskvitas yra pats paciausias: ir purus ir skanus be galo
Dazniausiai ji ir kepu biskvitiniams tortams. Pirmiausia, reikia labai gerai isplakti kiausinius su cukrum, turi nelikti cukraus grudeliu ir mase pabalti. Tada ideti miltus, dar paplakti ir kepti. Pabandyk kepti mazesnio skersmens skardoj, tada persipjaus. As daznniausiai kepu 26 cm skersmens ir pjaunu per puse, nes ziedu viduryje nedarau, trupiniais sonu nepuosiu, tai man pakankamai jo buna dvieju sluoksniuku