QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 08:31)
taip, plakis tešlą iš 3 kiaušinių ir viso kito atitinkamai padaugink
Kepiau as ta snikersa siandien, forma 30 cm, o sita posta per velai perskaiciau
Tai biskvitai tokie plonoki sakyciau gavosi ( nu cia man taip atrode, kai 1cm biskvita reikejo per puse perpjaut). Bet kepiau 180 laipsniu orkaitej 20 min, ir vieno biskvito vidurys zalias buvo, tai ispjoviau ta gumula is siaip ne taip uzlipdziau ta skyle, tik va biskvitai jau tik trys gavosi, bet paskui dziaugiausi, nes i forma butu netilpe.
Ir MB laaabai dziaugesi likusia grietinele valgydamas.
Dabar apie karamelini ganasa. Ipiliau i puoda 5 s. cukraus ir 2 s. vandens. Ir nors recepte parasyta, kad cukru vandenyje istirpinti, man nuo tokio kiekio jis tik sudreko ir visai netirpo. Galiausiai bekaitinant tas vanduo isgaravo, cukrus tapo sausas sausas, ir va tik tada pradejo lydytis. Tai man toks klausimas kilo - gal visai galima vandens nepilti ir is karto cukru lydyti? Grietinele supylus viskas gerai buvo, nieks i joki guza nesusoko, bet plakant
As isivaizdavau kad jis kaip isplaktas turetu but panasios konsistencijos kaip grietinele, tai ir plakiau... Gal kas norit karamelinio sviesto?
( pries plakant tikrai atsaldziau saldytuve)
Torto dar neragavom, laukia pusrytines kavos saldytuve