QUOTE(shrekiuke @ 2009 10 09, 07:33)
Dariau su riešutais ir razinom ,tik dedu daug daugiau nei po saują. Šį kart dariau su riešutų mišinių, nuo migdolų nuėmiau odelę, nes ji tokia nefaina buvo, tai jautėsi daug riešutų ir razina dėjau dideles tokias. Na sakau man jis tortas kaip tortas, tik va kur buvo daugiau kremo tai man skaniau, tai sakykim tešlą dariau ne iš pilnos normos, o kremą iš visos, tai sakyčiau man netgi biški trūko kremo dar. Bet čia skonio reikalas, o va kas mėgsta napaleoną, tai sakau kartojo ir čepsėjo. Labai labai patiko, sulaukiau labai daug komplimentų, tai buvo nerealiai smagu ir paglostė savimeilę pasijutau kaip didžiausia specė :)Nors jį dariau tik antrą kartą. Antrą kartą jis man pasidarė daug greičiau, gal dėl to, kad gerai atitaikiau tešlos konsistenciją, tai su juo netaip jau ir daug to darbo, nes lakštai lengvai gaminasi, pas mane jų buvo 15 plius dar ltešlos likučius trupiniam sunaudojau
Del to torto ir as sulaukiau daug komplimentu,net rankas buciavo-sake tokio skanaus nera valge. O man irgi skaniausias is napoleonu gimines,kiek yra teke kepti.