aš dariau iš vienos citrinos ir stiklines vandens-man pats tas.
Kadangi apiš Rafaelo visos šnekat, tai įdomu, kokio tirštumo pas jus kremas gavosi? Bėgantis ar toks ,,stovinti" ?
QUOTE(pupainga @ 2009 10 03, 15:17)
Kadangi apiš Rafaelo visos šnekat, tai įdomu, kokio tirštumo pas jus kremas gavosi? Bėgantis ar toks ,,stovinti" ?
man normalus gavosi,bet aš biški nusižengiau receptui ir nedėjau sviesto.bet gavosi viskas labai skaniai
Sveikutės,
Ar į DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTO kremą nesideda cukraus?
Jei ne, tai ar būna saldu?
Ačiū
Ar į DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTO kremą nesideda cukraus?
Jei ne, tai ar būna saldu?
Ačiū
QUOTE(MeGu @ 2009 10 03, 16:28)
Sveikutės,
Ar į DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTO kremą nesideda cukraus?
Jei ne, tai ar būna saldu?
Ačiū
Ar į DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTO kremą nesideda cukraus?
Jei ne, tai ar būna saldu?
Ačiū
po receptu yra Asseni žinutė, kad Del cukraus. Visai pamirsau parasyt.
Vienam grietineles indeliui imu 2 valg. saukstus cukraus ir 1/4 arbatinio saukstelio citrinos milteliu. Kai sumaisau su grietine daugiau nededu cukraus. Tai is viso tokiam kiekiui kremu dedu 8 valg. saukst. cukraus
QUOTE(pupainga @ 2009 10 03, 15:17)
Kadangi apiš Rafaelo visos šnekat, tai įdomu, kokio tirštumo pas jus kremas gavosi? Bėgantis ar toks ,,stovinti" ?
Man gavos toks vidutiniškas, bet gal labiau stovintis nei kad bėgantis
Sakykit, ddžiosios tortų kepėjos, aš dabar galvoju... noriu iškepti tortą pagal išsikirptą šabloną (drugelį, pavyzdžiui), tai iš kokių tortų čia galima daryt šitą? Na, kad nereiktų sutepinėti formoje, t.y. borteliuose. Esu užtikrinta tik dėl medučio, gal jūs daugiau variantų pasiūlyt galit?
Ačiū!!!
Ačiū!!!
QUOTE(Wild Flower @ 2009 10 03, 19:49)
Sakykit, ddžiosios tortų kepėjos, aš dabar galvoju... noriu iškepti tortą pagal išsikirptą šabloną (drugelį, pavyzdžiui), tai iš kokių tortų čia galima daryt šitą? Na, kad nereiktų sutepinėti formoje, t.y. borteliuose. Esu užtikrinta tik dėl medučio, gal jūs daugiau variantų pasiūlyt galit?
Ačiū!!!
Ačiū!!!
medutis ir Asseni džiovintų vaisių riešutų tortas, jei nori iš anksto išsikepti lakštus, o jei negaila biskvito, tai ir snikersas, ir juodas miškas, ir grietininis ir koks tik nori.... geriausia be abejo iš kočiojamų lakštų.....
QUOTE(pupainga @ 2009 10 03, 16:17)
Kadangi apiš Rafaelo visos šnekat, tai įdomu, kokio tirštumo pas jus kremas gavosi? Bėgantis ar toks ,,stovinti" ?
man tai stipriai stovintis.. reikėjo "įtikinėti" kremą su spatula, kad pasiskirstytų. Bet aš naudojau tirštą tikrą kaimišką grietinę, praskiestą pienu, vietoj plakamosios grietinėlės. Tai gal nuo to taip..
Man irgi gavosi standus kremas
Dėkui moteros už atsakymus Aš matyt gerai neišplakiau sviesto , ne grietinėlė buvo labai standi
Ateinu ir as su savo Rafaelu . Siandien ragausim. Dariau siokius tokius pakeitimus, kadangi nemegstu labai saldziu, i krema dejau rugsteles, o i sulaistymo sirupa irgi tik rugsteles be cukraus. Siandien ryte biski nuo sono paragavau, skonis super. Ziuresim kaip bus prapjautas. O skyscio sunaudojau apie 400ml.
Man kremas '' stovintis'' gavosi
QUOTE(pupainga @ 2009 10 03, 13:17)
Kadangi apiš Rafaelo visos šnekat, tai įdomu, kokio tirštumo pas jus kremas gavosi? Bėgantis ar toks ,,stovinti" ?
Man kremas '' stovintis'' gavosi