Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(kisule @ 2009 10 02, 16:25)
naitas  notworthy.gif  notworthy.gif  aciuks.gif
labai didelis aciu

ooo blush2.gif nors kartą ir aš normaliai žmogui padėjau. didis.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 02, 16:30)
Ot,tai as kvaika,dabar visos rasot apie sulaistyma Rafaelo ax.gif As,tai ne skiestom sultim laisciau doh.gif Nedaejo,kad reikia skiest vandenuku,issispaudziau 3 citrinas truputi uzsaldinau ir laisciau,bet per rugstu nebuvo,taip jei kitos skiedzia,tai tikrai nereikia saldint hihihi.gif

Kodėl - nedaėjo.. gal kaip tik gerai padarei. Juk citrinos būna įvairių dydžių, daugiau ar mažiau rūgštesnės. Bet man vistiek nors ir 5 citrinų sulčių - grynų - atrodytų mažai šitam tortui.. dėl to skiedžiu vandeniu. reiks pasverti tikrą svorį 3 citrinų sulčių g.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 10 02, 16:47)
Va dar blaskausi su papuosimu, bet ka nors sugalvosiu  mirksiukas.gif  Aisku didelis aciu visoms uz pagalba, recepta ir aiskius paaiskinimus  aciuks.gif  aciuks.gif
Rytoj ragausime, tai sveciu nuomones parasysiu  smile.gif

aš irgi suku makaulę.. gėda gi prieš forumietes, jeigu susimausiu hihihi.gif ryt ir mes su mama dėsim per šitą tortą, tai irgi pasakysiu, ką sakys.. o gal dar ir tėtis prisijungs, ir MB... Jiems geriausias tortas yra dešra.
Atsakyti
Mergaiciukes 4u.gif papuosimuose man neatsake gal cia kas atsakys,nes labai blaskausi koki torciuka daryti doh.gif ,jeigu daryciau Miseles triufelini torta ir dengciau su sokoladine saldainiu mase? Kaip galvojat,nes pirma karta su ta saldainiu mase darysiu papuosimus tai net neisivaizduoju cool.gif ax.gif

naitas ooo nors kartą ir aš normaliai žmogui padėjau.

Nesikuklinam kur jau cia pirma karta,visada sulauksi pagalbos is taves mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 02 spalio 2009 - 15:31
QUOTE(kisule @ 2009 10 02, 16:26)
Mergaiciukes  4u.gif  papuosimuose man neatsake gal cia kas atsakys,nes labai blaskausi koki torciuka daryti  doh.gif  ,jeigu daryciau Miseles triufelini torta ir dengciau su sokoladine saldainiu mase? Kaip galvojat,nes pirma karta su ta saldainiu mase darysiu papuosimus tai net neisivaizduoju  cool.gif  ax.gif

Dng drasiai
Triufelinis tortas standus, tik gerai aptepk sviestiniu kremu arba sokoladu
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 02, 15:28)
Dng drasiai
Triufelinis tortas standus, tik gerai aptepk sviestiniu kremu arba sokoladu

aciu 4u.gif uz greita atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 02, 15:47)
Sutepiau savo rafaela, tikrai labai saunus tortukas, lengvas ir malonus darbas.
caramell "netoli puse litro sulaistymui ", tai kodel 0.25  smile.gif Si karta dariau pagal recepta, stengiausi laikytis iki gramo :-) Nu nesvarbu, as 2 citrinas isspaudziau, truputi cukraus ir skiedziau vandeliu. Laisciau pagal poreiki. Dabar stingsta, jauciu  thumbup.gif  bus. Va dar blaskausi su papuosimu, bet ka nors sugalvosiu  mirksiukas.gif  Aisku didelis aciu visoms uz pagalba, recepta ir aiskius paaiskinimus  aciuks.gif  aciuks.gif
Rytoj ragausime, tai sveciu nuomones parasysiu  smile.gif

O todel kad, "Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta"
Bent jau pas mane toks receptas issaugotas. rolleyes.gif
o kokiu santykiu skiedziate sirupa? Ir gal kas zino kaip paskrudintimigolus? g.gif

Atsakyti
šiandien irgi dariau Rafaelo smile.gif Norėjau kaip geriau, o gavos kaip visada doh.gif per daug įdėjau kondec. pieno, gavos pertepims per skystas doh.gif šeimynai sueis, bet žinosiu, kad geriau nuo proporcijų nenukrypt g.gif
Atsakyti
išspaudžiau dvi citrinas - gavau 60 gramų sulčių. Pasidariau iki 300 gramų, dapylus virinto vandens. Ir tai man net kartu nuo rūgštumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 02, 20:47)
išspaudžiau dvi citrinas - gavau 60 gramų sulčių. Pasidariau iki 300 gramų, dapylus virinto vandens. Ir tai man net kartu nuo rūgštumo  unsure.gif

Bet visumoj viskas gausis liuks,nes kremas tikrai saldus,jau man su neskiestom neblogai gavosi umn.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 02, 21:52)
Bet visumoj viskas gausis liuks,nes kremas tikrai saldus,jau man su neskiestom neblogai gavosi umn.gif

va,va,as ir galvoju,kad bereikalo dejau i ta vandeni cukraus,gal tai ir sugadino visa reikala blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 02, 20:47)
išspaudžiau dvi citrinas - gavau 60 gramų sulčių. Pasidariau iki 300 gramų, dapylus virinto vandens. Ir tai man net kartu nuo rūgštumo  unsure.gif

Ai, nu aš totali neakivaizdininkė čia, bet įsiterpsiu laugh.gif
Vakar dariau: sulaistymui ėmiau 2 citrinų sultis, 4 arb.š. cukraus ir 400 g vandens, žodžiu, ragavau, kol man skanu gavos biggrin.gif Sulaisčiau, šiandien valgėm - super duper, pats tas! thumbup.gif Tik kitąkart perpus visko mažinsiu, nes pusė skysčio liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 10 03, 00:57)
Ai, nu aš totali neakivaizdininkė čia, bet įsiterpsiu laugh.gif
Vakar dariau: sulaistymui ėmiau 2 citrinų sultis, 4 arb.š. cukraus ir 400 g vandens, žodžiu, ragavau, kol man skanu gavos biggrin.gif Sulaisčiau, šiandien valgėm - super duper, pats tas! thumbup.gif Tik kitąkart perpus visko mažinsiu, nes pusė skysčio liko smile.gif

Per daug pasidaret,nes kiek suprantu visumoj reikia apie 250ml skyscio
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 03, 12:59)
Per daug pasidaret,nes kiek suprantu visumoj reikia apie 250ml skyscio

Gali būti, tiesiog, kadangi nelabai supratau tos vietos - kiek to skysčio reikia - pyliau vandenuko tiek, kad skanu man būtų biggrin.gif
Atsakyti