QUOTE(Asseni @ 2009 08 14, 17:26)
Kaip as darau vaisinius tortus. Bandau kiek imano aiskiau parasyti, kadangi, kaip ir mionejau kaip tokio recepto nera.
Apie krema:
Kremas grietine + grietinele. Mazdaug 1 indeliui plaktos grietineles dedu 2 indeliuis grietines cukrus ir rugstis pagal skoni. Grietinele isplaku ir sudedu gerai atsaldyta standzia grietine ir sumaisau.
atsitempiu Asseni recepta i sita tema paklausti kai ko
Zadu kepti vaisini tortuka, noreciau poros biskvitu sviesiu, poros kakaviniu -tai jeigu kepciau grietinini biskvita, ir paskui kita kepant tiesiog ideciau i ji kakavos -kazi kas gautusi?
ar vistik kakaviniui biskvitui imti koki nors kita -pvz. juodo misko biskvita?
Dar del pertepimo -jeigu grietinele maisyt su grietine, tai kiek mazdaug vistik cukraus ir rugsteles reiktu, kad gautusi skaniai? Ar cia galioja ta taisykle cukrui-ketvirtis grietineles svorio ir puse saukstelio citrinu rugsties?
Vaisiai bus bananai, konservuoti persikai ir tikriausia kivi
Pasakykit kiek jus mazdaug dedate cukraus ir rugsteles i tokius tortus, noriu kad gautusi skaniai is pirmo karto
Aciu
Speju kad gal rugsteles isvis nereik, nes dedasi grietine?
Dar -ar reikia sulaistyti biskvitus?
speju kad ne?