Vakar kepiau "Napoleono" lakstus pagal Ponios Kavarskienes recepta.
tesla gavosi kieta, nors miltu dejau maziau nei recepte, labai sunku buvo kocioti. Planavau issikepti 28 cm lakstus, bet teistengiau iskocioti 6 lakstus 18 cm.

laksteliai gavosi storoki, na kaip "Meduciui" , kociojant plyso - na gavosi sviestine tesla, tokia kaip kepu pyraga, o iskepe perluzo...
dali teslos ikisau i saldikli, nes paeme nervas, kad neturiu jegu kocioti toliau....
tai dabar pagrindinis klausimas: ar man tie lakstai tinkami sutepti plikytu kremu? nes tie lakstai tokie kaip sviestiniai sausainiai... (taip senai valgiau Napoleona, kad net skonio nebepamenu...)

ar man ten gausis kazkas panasaus i Napoleona

PS. Napoleona bandau kepti pirma karta, vien todel, kad noriu kazkokio kitokio totro (nebesinori nei Snikerso, nei Meducio, nei Juodojo misko...)