Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių mamytės ir vaikučiai

Sveikutes smile.gif As ir gi prisijungsiu prie jusu. Tiesa, dar ne mamyte, bet jau geitai busiu, tad manau, kad tiksiu jusu kompanijai ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaimyneles smile.gif

QUOTE(irmusyte @ 2009 07 15, 22:19)
Sveikutes  smile.gif  As ir gi prisijungsiu prie jusu. Tiesa, dar ne mamyte, bet jau geitai busiu, tad manau, kad tiksiu jusu kompanijai  ax.gif

Tiksi tiksi musu kompanijai mirksiukas.gif Sveika prisijungus 4u.gif
Tik kad musu kompanija kazko labai tyli unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 16 liepos 2009 - 15:49
Sveikutes  smile.gif  As ir gi prisijungsiu prie jusu. Tiesa, dar ne mamyte, bet jau geitai busiu, tad manau, kad tiksiu jusu kompanijai  ax.gif

Sveikutė, 4u.gif
visai nedaug liko laukti iki atomazgos bigsmile.gif
Lauksim žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki

Gal kam idomu bus
http://www.sveikasva...?execution=e3s1

Sveika prisijungusi 4u.gif
Mazai jau liko laukti thumbup.gif

Atsakyti
Parsiradom namo 4u.gif Išsiiatostogavom thumbup.gif, tai dabar jau vel aplink vaidensimės. bigsmile.gif Žiūriu ir naujų mamyčių yra, bus dar smagiau thumbup.gif

Sakykit, čia man vienai užkliūna tie palaidi šunys bėgiojantys ir besimėtančios nuorūkos vaikų žaidimo aikštelėse? g.gif Ar čia toks laikotarpis, kad viską pastebiu, nes maniškis visur bėga ir viską renka? ax.gif
Atsakyti
Sunys ir man uzkliuna, ypac be antsnukiu mad.gif Anadien prileke toks vienas man iki juosmens - labai jau nejauku pasidare. O ka jau apie vaikus kalbet - tokia baime gali ivaryti, kad visa gyvenima nepamirs....
Atsakyti
Verdaina, sveika sugrįžusi 4u.gif
Dėl šunų ir nuorūkų baisiai pikta, ypač mūsų parke. Juk yra ženklas, kad su šunimis draudžiama, bet žmonės to nepasaiso doh.gif .
Nuorūkas ir mano renka, ir ne tik doh.gif . Šiandien buvom prie ežero, tai beveik kiekvieną šiukšlę turėjo paimti ir apžiūrėt, o kai kurią (jeigu nespėjau sužiūrėt), tai kišo į burną. Kažkaip nelabai tvarkingi mūsų piliečiai, nes šiukšlių pilna ax.gif
Atsakyti
Verdaina smagu,kad issiatostagavot mirksiukas.gif

Del sunu ir as pasipiktinus bash.gif ir nuoruku pilna zaidimu aikstelese,o maniskis labai megsta jas rinkti doh.gif
Atsakyti
Sveikos karoliniškietės mamytės smile.gif

Aš taip pat iš karoliniškių ax.gif Taip pagalvojau, reikia ir forume pasiciekavinti, kaip čia veiksmas vyksta. Žiūrau, kad labai jau tykiai tema einasi g.gif Lyg ir nemažai mamyčių matau kiemuose, žaidimų aikštelėse, o čia tyluma.... Gal kad atostogų metas g.gif

Žodžiu, paišausi į kompaniją blush2.gif

Ir dar pažįstamų "veidų" matau (iš kitų temų, senai bebendrautų...) - ritukasx, kaip tu čia karoliniškėse atsidūrei bigsmile.gif

Dėl šunų ir nuorūkų žaidimų aikštelėse ir man pikta, mažė mano vis bando paragauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 21 liepos 2009 - 12:41
Nu va, panašu, kad ne man vienai čia užkliūna, nes jau galvojau, gal čia nukvakau namie besėdėdama ir kabinėjuos dėl nesąmonių lotuliukas.gif Įdomu, ką galima padaryt būtų - čia gi seniūnijos rūpestis turėtų būt - o seniūnija tai šalia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 21 liepos 2009 - 14:11
Seikos mamytes, ziuriu naujienu nemazai, nauju mamyciu prisijunge, prasom cia jums 4u.gif 4u.gif .
Vasara , amtyt toks metas, jau taip nesinori prie kompo sedeti!!!! doh.gif tai retai net isijungiu, o jei dar isvaziuojam kur nors visai nuo realybes atitrukstu. tai zodziu, visoms geru oru ir grazios vasaros. mes siandien vel i sodyba isrukstam, reikia naudotis kol silti orai.
p.s. del siuksliu labai sutinku. mano maze irgi viska renka ir i burna kisa.tai baisu cia kur nors ir iseiti, nes vien nuorukos aplink blink.gif
ikis! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif as ir uzsukau pasivaidenti tongue.gif pagaliau sian buvo geras oras, net buvau pamirsus, kad vasara:)
Atsakyti