Spėjom prieš lietų trumpam išlįsti iš namų. Orai tai brrr

Dekui Alinale
manes irgi nebus kelias dienas, tai gero Jums savaitgalio

Sveikos
mes irgi laiku grizom namo
O dar tokius orus ir savaitgali zada
mes irgi laiku grizom namo

O dar tokius orus ir savaitgali zada

Sveikutes, jau laaaabai seniai cia buvau
kas ir neatsimenat mane, rasiau kad pati ne is karoliniskiu bet labai daznai ten bunam
dabar beveik istisom savaiten ten sedim tai butu smagu su kokiom nors mamytem susitikt, pasivaisciuot
gal kuri nors gyvena Jankausko gatvei ar salia kur nors?

Sveikos, kaimyneles
Pagaliau susitvarkiau su interneto ir kabelines pajungimu i savo naujaja gyvenamaja vieta
Tai dabar dazniau cia apsilankysiu
Kazkaip su vezimeliu dabar mazai vaikstom, nes man jis labai nepatogus, noriu keisti i koki lengva sportinuka ar sketuka. Siaip dazniau bandom savom kojytem vaikscioti aplink nama ar zaidimu aiksteleje smelio dezeje krapstomes
Dar naudoju nesiokle, kai reikia kur toliau paeiti su vaikiuku, labai patogus daikciukas

Pagaliau susitvarkiau su interneto ir kabelines pajungimu i savo naujaja gyvenamaja vieta

QUOTE(Lukaja @ 2009 06 03, 09:26)
Kazkaip su vezimeliu dabar mazai vaikstom, nes man jis labai nepatogus, noriu keisti i koki lengva sportinuka ar sketuka. Siaip dazniau bandom savom kojytem vaikscioti aplink nama ar zaidimu aiksteleje smelio dezeje krapstomes

Dar naudoju nesiokle, kai reikia kur toliau paeiti su vaikiuku, labai patogus daikciukas

QUOTE(ritukasx @ 2009 06 02, 15:08)
Sveika prisijungusi prie musu gausios seimineles

Sveikutes
Orelis siandien nekoks, net nespejom i kiema iseiti pasibuti
Tai butinai kalbinsim, jei pamatysim
Mes 32-ame name gyvenam

Orelis siandien nekoks, net nespejom i kiema iseiti pasibuti

QUOTE(vaidoolia @ 2009 06 14, 12:16)
Sveika prisijungusi prie musu gausios seimineles
o kaip matau esame kaimynes, mes irgi gyvenam kavoliuko g-vej, 13-ame name
vazinejam su melynu Buzz'iuku, pamatysit kalbinkit 

Tai butinai kalbinsim, jei pamatysim

Mes 32-ame name gyvenam

sveikos mamytes,grazi diena siandien buvo, tai issiruosem su maze pasivaikscioti. Pasodinau i vezimeli tai buvau apsaukta
Visai nebenori panele vezimely sedeti, nori eiti ir viskas. o kaip tik uzvakar nupirkom basutes, tai kita diena reiks turbut eiti su jom. aplink nama ir vaikstinesim. Tik va, pranesa kad lietingos dienos ateina. ot tai vasara

QUOTE(alinale @ 2009 06 15, 22:04)
sveikos mamytes,grazi diena siandien buvo, tai issiruosem su maze pasivaikscioti. Pasodinau i vezimeli tai buvau apsaukta
Visai nebenori panele vezimely sedeti, nori eiti ir viskas. o kaip tik uzvakar nupirkom basutes, tai kita diena reiks turbut eiti su jom. aplink nama ir vaikstinesim. Tik va, pranesa kad lietingos dienos ateina. ot tai vasara 

Pas mus būna įvairiai - kažkiek eina pati (vedama už rankutės), kažkiek pavažiuojam vežimėlyje.
Avalynės baisiai nemėgsta

Ir dar:
Manau bus įdomu

Sveikutes
As irgi labai nudziugau, kai per TV pamaciau anonsa apie sia Mamyciu klubo laida. Manau, bus labai naudinga visoms busimoms ir esamoms mamytems

QUOTE(*jolantab* @ 2009 06 16, 11:15)
As irgi labai nudziugau, kai per TV pamaciau anonsa apie sia Mamyciu klubo laida. Manau, bus labai naudinga visoms busimoms ir esamoms mamytems

Sveiki
Fui koks oras bjaurus
Maniskis megsta ir vezime sedet ir pats eite,vat tik rankyte nemegsta duoti
Vakar kaip tik anonsa maciau,manau bus idomu
Fui koks oras bjaurus

Maniskis megsta ir vezime sedet ir pats eite,vat tik rankyte nemegsta duoti

Vakar kaip tik anonsa maciau,manau bus idomu