LadyO maskatuoklis tavo žaismingas toks gavosi Mamyčiuk neberodo dviejų foto
Tai ir savo parodysiu šaldytą agatą:
QUOTE(grite @ 2009 10 21, 20:18)
LadyO maskatuoklis tavo žaismingas toks gavosi Mamyčiuk neberodo dviejų foto
Ačiū grite
Labai miela tavoji rudeniška apyrankė. Kaži kaip tas matinis agatas nešiojasi. Teko skaityt, esą tos rievelės nusitrina ir lieka visai paprastas lygus akmenukas, kaži kaip yra iš tiesų?
Gal kas žino?
Nu net nežinau Dar niekas nieko nesakė Reiks klijenčių paklausinėt kaip ten yra.Nu jeigu taip tada na... Jis man toks gražus prisipirkau visokių dydžių ir spalvų
Labai grazus darbeliai jusu panos!
sveikos,
gražūs jūsų darbai. šiaip retokai čia užsuku, nes apyrankių esu padariusi tik keletą.štai paskutinė:
gražūs jūsų darbai. šiaip retokai čia užsuku, nes apyrankių esu padariusi tik keletą.štai paskutinė:
Dar vienas "naktinėjimo" rezultatas:
QUOTE(LadyO @ 2009 10 21, 20:20)
Ačiū grite
Labai miela tavoji rudeniška apyrankė. Kaži kaip tas matinis agatas nešiojasi. Teko skaityt, esą tos rievelės nusitrina ir lieka visai paprastas lygus akmenukas, kaži kaip yra iš tiesų?
Gal kas žino?
Gal kas žino?
Sveikutes
Tyliai stebiu jusu temele, nes dar pati tik pradedu zaist su karoliukais Bet jau turiu patirties su tokiu agatu. Auskariukus kabancius pasidariau ir vien jau kol atvaziavau iki darbo - apsitryne karoliukai Vadinasi tiesa de apsitrynimo. O as irgi ju prisipirkau kruva nes labai grazus.
Lady O, grazi tavo paskutine apyranke! Idomu tik kiek valandu per nakti miegi?!
LadyO, labai graži apyrankė Geras naktinėjimas pas tave
QUOTE(bulaukiux @ 2009 10 22, 16:43)
sveikos,
kokia idomi
QUOTE(suniuko mama @ 2009 10 23, 14:21)
Lady O, grazi tavo paskutine apyranke! Idomu tik kiek valandu per nakti miegi?!
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 23, 14:54)
LadyO, labai graži apyrankė Geras naktinėjimas pas tave
Ačiū, mielosios Šiaip esu baisi miegalė, tiksliau- tipiška pelėda.
QUOTE(grite @ 2009 10 21, 19:18)
QUOTE(bulaukiux @ 2009 10 22, 16:43)
sveikos,
QUOTE(LadyO @ 2009 10 22, 18:42)
Dar vienas "naktinėjimo" rezultatas:
Labai grazus darbeliai merginos!
Bandysiu ir as savo parodyt