o cia manosios is seniau darytu
ir dar
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 09 14, 09:03)
Labai grazu
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 13, 18:54)
Tik kilpelių žymiai daugiau . O jei rimtai- apyrankės liuksiškos
Ačiū rasiux-
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 09 14, 12:03)
po ilgo tarpo biski ir as atsisedau ir va kas gavosi
Puikiai gavosi labai puošnus užsegimas, iškart pagyvina darbelį.
aciukas suniuko mama, LadyO acius mergaites , man pats akmenukas tokia svelnuma net nezinau
QUOTE(rita79 @ 2009 09 14, 23:27)
tikri grazumeliai,uzsakyma padariau, tai ne nezinau kada cia gausiu,nu zodziu savaitgali bandysiu islieti savo fantazijas
o jei ne internete pirkti,tai pvz kaune kur rasi parduotuve ,kur rasciau visko ?
o jei ne internete pirkti,tai pvz kaune kur rasi parduotuve ,kur rasciau visko ?
jei tinginiukas tai parasyk i az, papasakosiu, esu kauniete
aurelija_ma, nu negaliu, kaip man gražu! Pasakiška!
o kokie cia akmenukai aurelija ma?
Aurelija ma, labai jau gražus rinkinukas Tik norėtųsi šiek tiek ne tokio pilko fono
Hennessy aciukas
rita79 tai cia stiklas ir dauztas kalnu krikstolas
Latina aciukas , man stiklas ir skaidrumai kai paciai patinka, tai uztai patinka is tokiu akmenuku daryti, o fonas tai cia toks jau gavosi, biski nelabai isejo ale... ant kitokiu tai dar prasciau matosi, o ir ne prie saulutes fotkinta
rita79 tai cia stiklas ir dauztas kalnu krikstolas
Latina aciukas , man stiklas ir skaidrumai kai paciai patinka, tai uztai patinka is tokiu akmenuku daryti, o fonas tai cia toks jau gavosi, biski nelabai isejo ale... ant kitokiu tai dar prasciau matosi, o ir ne prie saulutes fotkinta
Gavau dovanų tamprios silikoninės virvutės, tad nusprendžiau išbandyti (dar neteko man su jomis draugauti ). Na, pirmas blynas kiek prisvilęs gavosi - virvutė buvo labai jau stora, niekaip negalėjau normaliai užrišti, o ir mazgas toks didelis ir baisus gavosi, kad teko suverti iš biserio burbuliuką, kad paslėpčiau Na, bet rodau savo blyną
Ta proga norėjau pakslausti, kokio šiaip storio virveles naudojate tokioms nestambioms apyrankėms? Ir kaip paslepiat mazgelius?
Ta proga norėjau pakslausti, kokio šiaip storio virveles naudojate tokioms nestambioms apyrankėms? Ir kaip paslepiat mazgelius?