Aš tai ir nuo visko nuimu ivairiausias detales, kazkada esu radus skuduryne skara nukabineta metalinem kapeikytem, tai labai gerai panaudojau
QUOTE(juupeer @ 2009 09 11, 18:57)
Kaip grazu! niekada turbut nesuprasiu kaip cia daroma
QUOTE(<Pienė> @ 2009 09 11, 18:06)
Kaip grazu! niekada turbut nesuprasiu kaip cia daroma
Va, va ir man iki žgutų- kaip iki kosmoso, gal kada pensijoj būdama turėsiu laiko prie jų pasikrapštyti , ale tada jau akys gali niek neberodyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 11, 21:34)
Va, va ir man iki žgutų- kaip iki kosmoso, gal kada pensijoj būdama turėsiu laiko prie jų pasikrapštyti , ale tada jau akys gali niek neberodyti
Man atrodo man taip pat bus ziuriu ziuriu nu bet niekaip nesuprantu kaip juos taip padaryt kad jie tokie glotnus butu... Jauciu kaip pamatyciau kokia schemute tai infarkta gauciau kaip viena kart buvo kai pamaciau burbuliuku verimo schemute tokia nebloga gerai kad paskaui radau paprasta, nes ten man tikrai kosmosas buvo...
sveikos, gal kas galit padeti pradedanciajai- noriu uzsisakyti kur nors vielutes su atmintim,bet vienintele el parduotuve kurioje ja randu,nesamones kazkokias daro,uzsiregistravau,,patvirtinau registracija,bet neleidzia prisijungt(papuosaliukai.lt turiu mintyje) o kitur nerandu,gal kas zinot
QUOTE(rita79 @ 2009 09 12, 10:43)
sveikos, gal kas galit padeti pradedanciajai- noriu uzsisakyti kur nors vielutes su atmintim,bet vienintele el parduotuve kurioje ja randu,nesamones kazkokias daro,uzsiregistravau,,patvirtinau registracija,bet neleidzia prisijungt(papuosaliukai.lt turiu mintyje) o kitur nerandu,gal kas zinot
O is kokio jus miesto?
Labas kolegės
Rodau žadėtasias apyrankes
Samaninis agatas, piritas:
Stiklo perliukai
Rodau žadėtasias apyrankes
Samaninis agatas, piritas:
Stiklo perliukai
geeeeeris Rasiux..
QUOTE(superEglius @ 2009 09 12, 10:45)
geeeeeris Rasiux..
superEglius, tokie pagyrimai kaip medus per širdį .
Kažkada buvau aptikusi žgutų nėrimo pamokėles, bet taip ir nepakilo rankos prie tokios smulkybės knebinėtis. Užteko vieną medelį pabandymui sukrapštinėti - pilni namai biserio primėtyti buvo, o kiek dar mažasis suvalgė
Bet kada nors vis tiek juos įveiksiu . na dar būtų neblogai iš Giagytės išmokt jos puikiąsias sages gaminti
Ups... jau ne į temą užsisvajojau
vat vat..Giagytes sages ir man ramybes neduoda.ikeliau i sagiu tema savo pirma...