Na va, susimeistravau ir aš apyrankę į auskarus prašome nežiūrėti Kadangi buvo likę keli koralai, tai nusprendžiau ir juos panaudoti...
Apyranke
Piritas, stiklas, Tibeto sidabro detales.
Ilgis 17,5 cm
Piritas, stiklas, Tibeto sidabro detales.
Ilgis 17,5 cm
Labai grazu Angelina, mano stiliaus apyranke
QUOTE(EditaR @ 2009 07 31, 14:36)
Labai grazu Angelina, mano stiliaus apyranke
Aciu uz pagyra.
Nepykit, bet as tikrai nekopijavau jusu darbu, net nezinau, kaip jusu ta apyranke atroro Del idomumo, noreciau pasiziureti ta jusu darbeli , gal mes abidvi vienodai galvojam
Sveikos mergytes, jungsiuosiu ir as po truputi i jusu gretas. Labai ilgai ieskojau kokios vasarisku motyvu apyrankes, bet niekur neradau to, ko noriu, tai sugalvojau, kad pati galiu susimeistraut. Pirmiausia nusipirkau irankius, o tada ieskojausi priemoniu - galvojau jei patiks darytis apyranke, tai tada rimciau imsiuosi sio reikalo, o jei ne, tai nebus gaila viska mest... Na ir katik uzbaigiau savo darbeli, tai parodysiu cia (prasom nepeikti uz tarpus, kur truksta perliuku, nes puse dienos rinkdamasi priemones praleidau, tai kazkodel per mazai strypeliu karoliukams uzsisakiau, tai nebera kaip suvert, bet dabar reikes dar uzsisakyt, tai tada pribaigsiu galutinai ja-nors uzsidejus 'broko' nesimato) - dar patikslinu, kad perliukai yra labai tamsus melyni ir bronziniai. Tiesa, pirkau viska pardavinejama po 1vnt, tai gal todel isejo kiek brangiau, bet kaip pirmam blynui, tai visai patenkinta ir kaina, ir savo darbu:
Manau norejo pasakyt ne tai, kad nukopijavot, o tai, kad jai patinka ta apyranke ir yra tokia, kokias ji megsta.
QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 07 31, 15:28)
Aciu uz pagyra.
Nepykit, bet as tikrai nekopijavau jusu darbu, net nezinau, kaip jusu ta apyranke atroro Del idomumo, noreciau pasiziureti ta jusu darbeli , gal mes abidvi vienodai galvojam
Manau norejo pasakyt ne tai, kad nukopijavot, o tai, kad jai patinka ta apyranke ir yra tokia, kokias ji megsta.
man irgi prie sirdies shopingo apyranke
tik gal pacia grandinele masyvesne rinkciausi ant kurios kaba priedai, nes labai glezna, o gal taip tik atrodo..siaip smagus tie pakabukai, tokie tikri vasaros simboliai
tik gal pacia grandinele masyvesne rinkciausi ant kurios kaba priedai, nes labai glezna, o gal taip tik atrodo..siaip smagus tie pakabukai, tokie tikri vasaros simboliai
shopingas, o kur tokių smagių pakabukų pirkai? Fainai atrodo Jaučiu, ir ant kojos labai gražiai atrodytų tokio tipo darbelis
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 02, 16:26)
man irgi prie sirdies shopingo apyranke
Dekui visoms, kam patiko Neapskaiciavau perliuku dydzio, tai gal kiek mazoki, nes norejau didesniu, bet visai gerai. O grandinele didesne manau cia netiktu, nes nuotraukoj didesni atrodo, bet siaip tie pakabuciai maziukai....
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 02, 17:32)
shopingas, o kur tokių smagių pakabukų pirkai? Fainai atrodo Jaučiu, ir ant kojos labai gražiai atrodytų tokio tipo darbelis
Viska pirkau www.artbeads.com
Sveikos,
ir aš parodysiu savo darbelį Užsikrėčiau papuošaliukų darymu, tai dabar net pirštai niežti Čia mano prieš kokią savaitę daryta apyranke, esmė panaši kaip ir shopingas pasidarė.
Vis įlendu čia pažiūrėt visų gaminamų grožių, tai kartais net akys iššoka
ir aš parodysiu savo darbelį Užsikrėčiau papuošaliukų darymu, tai dabar net pirštai niežti Čia mano prieš kokią savaitę daryta apyranke, esmė panaši kaip ir shopingas pasidarė.
Vis įlendu čia pažiūrėt visų gaminamų grožių, tai kartais net akys iššoka
QUOTE(Latina @ 2009 08 02, 21:22)
Koks grozis Kaip noreciau ir as kazka spalvotesnio pasidaryt, bet kad tokia konservatore esu truputuka - man papuosalai turi labai daug kur deret, ka is spalvotesniu turiu, tai nenesioju, nes arba nepriderinu, arba man per spalvota.