paziurejau albuma, rasausi i Nikkes gerbeju kluba visos 3 foto patiko
Sveikinu nugaletojas ir visas dalyves! Jus visos super! Lamella, o tu tai is vis aukstumoj. O kitos dvi prizininkes tai kaip suprantu Stikline ir Kaktuke? O toliau - Peperoni ir SP? Nagi greitai visos i albuma pasirasyti!
Labai nustebau, kai vakar pamaciau, kad ir as gavau kazkiek balu. O as anksciau rimtai galvojau savo foto isimti, nes kai pamaciau, kokius darbus jus dedat, tai baisiausiai susigedau ir susikuklinau... Na, bet neisemiau, nes nusprendziau, kad su kiekviena foto as kazko ismokau, taigi, darbai verti dalyvavimo.
Siandien buvau pusvalandziui issokus pafotografuoti gatves muzikantu. Pripleskinau pilna kortele , o pagrindinis dalykas, kuri ismokau - nera reikalo pyskinti i visas puses kaip isprotejus, geriau labai gerai sufokusuoti, sukadruoti, islaukti momento ir padaryti kelis gerus kadrus, o ne 300 greituku... Dar nespejau visu perziureti, bet gali buti, kad bijodama Bondos rustybes taip ir neturesiu jums ka parodyti.
Puke, . Esi gerbiamiausia klubo nare, nes vienintele.
Bonytia, sveika prisijungus! Skaityk pirma zinute.
Labai nustebau, kai vakar pamaciau, kad ir as gavau kazkiek balu. O as anksciau rimtai galvojau savo foto isimti, nes kai pamaciau, kokius darbus jus dedat, tai baisiausiai susigedau ir susikuklinau... Na, bet neisemiau, nes nusprendziau, kad su kiekviena foto as kazko ismokau, taigi, darbai verti dalyvavimo.
Siandien buvau pusvalandziui issokus pafotografuoti gatves muzikantu. Pripleskinau pilna kortele , o pagrindinis dalykas, kuri ismokau - nera reikalo pyskinti i visas puses kaip isprotejus, geriau labai gerai sufokusuoti, sukadruoti, islaukti momento ir padaryti kelis gerus kadrus, o ne 300 greituku... Dar nespejau visu perziureti, bet gali buti, kad bijodama Bondos rustybes taip ir neturesiu jums ka parodyti.
Puke, . Esi gerbiamiausia klubo nare, nes vienintele.
Bonytia, sveika prisijungus! Skaityk pirma zinute.
Nikke, kaip vidini stabdi fotkinai?
QUOTE(Pukė @ 2009 05 02, 22:56)
Nikke, kaip vidini stabdi fotkinai?
Priesais langa labai sauleta diena. Tada dar truputi pakontrastinau. O tas raudonumas tai zinok net neatsimenu, ant greicio kelis redagavimo variantus pabandziau, viena palikau (ot tingiu fotoshopinti)... Manau, kad su Avytess plugninu, ten gi leidzia kazkokius atspalvius deti...
(is pradziu pagalvojau - koki dar vidini stabdi, gatves muzikantus fotkinau, o ne kazkoki stabdi )
Stikline, manes tai tavo sparnuota feja itin nesuzavejo... Tikiuosi, kad nenueisi paisymu linkme...
Dar pamirsau pasakyti labai aciu pazengusioms uz vertingus konstruktyvius komentarus!
Sveikinu nugaletojas
as truputuka kitaip isivaizdavau sia uzduoti, tai pamacius kookie yra dedami varijantai, nusprendziau man dar toli toli toli iki to labai jau daug nuogo kuno ir photoshopo , o as tokio zanro fotografijos nemegstu, tai ir nepersilauzinejau vien del to, kad sudalyvaut ND
labai prasom
as truputuka kitaip isivaizdavau sia uzduoti, tai pamacius kookie yra dedami varijantai, nusprendziau man dar toli toli toli iki to labai jau daug nuogo kuno ir photoshopo , o as tokio zanro fotografijos nemegstu, tai ir nepersilauzinejau vien del to, kad sudalyvaut ND
QUOTE(Bonytia @ 2009 05 02, 22:52)
Esu visiška naujokė Jūsų temoje, todėl norėčiau susipažinti ir pasistengti pritapti, taip pat pasisemti idėjų ir fotografavimo pamokų
labai prasom
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 02, 22:59)
Stikline, manes tai tavo sparnuota feja itin nesuzavejo... Tikiuosi, kad nenueisi paisymu linkme...
Nueisiu
Dar viena...alia kokybė nukentėjo visdelto nuo actionų...nors ir nebuvo blizganti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 02, 22:49)
mano skonis, kaip visad, nesutapo su daugelio idomu kas Mea culpa autorius kazkodel itariu, kad Sadi
oj, ne Sadi dar ne tokia atgailaujanti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 02, 22:53)
paziurejau albuma, rasausi i Nikkes gerbeju kluba visos 3 foto patiko
aš tik kažkodėl buvau įsitikinus kad "я хочу быть с тобой" Nikkės
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 02, 22:54)
o pagrindinis dalykas, kuri ismokau - nera reikalo pyskinti i visas puses kaip isprotejus, geriau labai gerai sufokusuoti, sukadruoti, islaukti momento ir padaryti kelis gerus kadrus, o ne 300 greituku...
va šitas tai geras dalykas reikia ir man šito išmokt. Nes dabar kaip paranoikė net nejudančiusobjektus kelis kart fotografuoju - o vdrug kur bus fokusas pabėgęs
Atsiprasau - veluoju pasveikint nugaletoja Lamellai tris kart valio
Saunus konkursas, saunus darbai - sveikinimai visoms dalyvavusioms
Maniskiai buvo Iseik, S.X.II.S (ta moteryte, kurios raumenys blaske - tai mano dar 10-ies metu neturinti dukra - todel nejuciom juokiaus viena atsisedus, skaitydama komentarus ) ir x form (kojos taip pat Emili ) .
PSnuotraukose naudotas minimaliai, nes kazkaip nedziugina jo toks didelis kiekis musu darbuose...
O - vel kurybine krize uzpuole?
Sveika - visos instrukcijos pirmam poste
Saunus konkursas, saunus darbai - sveikinimai visoms dalyvavusioms
Maniskiai buvo Iseik, S.X.II.S (ta moteryte, kurios raumenys blaske - tai mano dar 10-ies metu neturinti dukra - todel nejuciom juokiaus viena atsisedus, skaitydama komentarus ) ir x form (kojos taip pat Emili ) .
PSnuotraukose naudotas minimaliai, nes kazkaip nedziugina jo toks didelis kiekis musu darbuose...
QUOTE(O @ 2009 05 02, 22:28)
Visoms prizinems vietoms Valio!!! O Lamellai atskirai noriu parasyti SAUNUOLE!!!
O - vel kurybine krize uzpuole?
QUOTE(Bonytia @ 2009 05 02, 22:52)
Sveikos
Esu visiška naujokė Jūsų temoje, todėl norėčiau susipažinti ir pasistengti pritapti, taip pat pasisemti idėjų ir fotografavimo pamokų
Sveika - visos instrukcijos pirmam poste
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 02, 22:17)
nes kazkaip nedziugina jo toks didelis kiekis musu darbuose...
Peperoni, ka jau dukrai prizadejai uz pozavima toki
dar man idomus exifas Nikkes foto "Svelnumas" - noreciau savo lialka pakankint pagal tas Peperoni nuorodas kur dejai savo maze, judejo, nejudejo ir t.t.
istrinta viena foto - pedutes su gvazdiku
QUOTE(Pukė @ 2009 05 02, 23:23)
Pasedet prie pc
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 02, 22:32)
Pasedet prie pc
oi, geras reiks ateiciai isidemet
QUOTE(Pukė @ 2009 05 02, 23:33)
oi, geras reiks ateiciai isidemet
cia pats geriausias vaistas pastaruoju metu kol dar iseina pc po uzraktu laikyt..