Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

pro mano langus šiandien (kaip ir kasmet) važiavo baikerių kolona smile.gif

šis tas pavyko pagauti iš judančios minios tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Štai ir Sadi su rezultatais 4u.gif
Sveikinu visas dalyvavusias, šie ND dar labiau nustebino nei auto 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dėkui balsavusiems už mano nuotrauką... blush2.gif

Bet tai vis mažėja balsuotojų... unsure.gif
Atsakyti
Pridėjau dar antrą sparną lotuliukas.gif kažkaip vienas durnai atrodo biggrin.gif o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 02 gegužės 2009 - 19:34
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 20:33)
Pridėjau dar antrą sparną  lotuliukas.gif  kažkaip vienas durnai atrodo  biggrin.gif o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu hihihi.gif

Man įdomiai atrodo smile.gif Patinka juodi plaukai ir tatoo. Pamėgink gal tuos sparnus į vieną pusę piešt? kaip pvz
user posted image

Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar bus aišku ką galima pas pažengusius varyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 02 gegužės 2009 - 19:42
QUOTE(Sadi @ 2009 05 02, 20:41)
Man įdomiai atrodo smile.gif Patinka juodi plaukai ir tatoo. Pamėgink gal tuos sparnus į vieną pusę piešt? kaip pvz

Ojej čia aukštasis pilotažas lotuliukas.gif aš tik šiandien normaliai tuos brushus pabandžiau biggrin.gif šiaip pakvailiojimui....nežadu rimtai tuo užsiimt...bet man kartais reikia tokių eksperimentų smile.gif
Atsakyti
Lamella, taip ir galvojau, kad Beveidis tavo. biggrin.gif
Sveikinu visas ir ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Lamella, sveikinu laimėjus pirmą vietą ax.gif Šaunuolė, taip ir galvojau, kad
ši nuotraukytė tavo.

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 19:33)
Pridėjau dar antrą sparną  lotuliukas.gif  kažkaip vienas durnai atrodo  biggrin.gif o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu hihihi.gif

Super! Man labai patiko. Iš kur siunteisi brushus ir kitas gėrybes blush2.gif ?

Ruste, aš norėčiau tau parašyti a.ž., bet tavo dėžutė pilna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 02, 21:57)

Super! Man labai patiko. Iš kur siunteisi brushus ir kitas gėrybes blush2.gif ?

Iš deviantarto biggrin.gif yra ten ir daugiau visokio gėrio, bet reikia ilgai laiko prie pc praleist cool.gif beje lamella sveikiju...jau senai žinojau, kad čia tavoji biggrin.gif
Atsakyti
Visoms prizinems vietoms Valio!!! O Lamellai atskirai noriu parasyti SAUNUOLE!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 02, 21:57)
Ruste, aš norėčiau tau parašyti a.ž., bet tavo dėžutė pilna blush2.gif

jau gali rašyti...nors talpina mano dėžė 100 žinučių, bet prisipildo geometrinės progresijos principu... doh.gif
Atsakyti
sveikinu nugaletoja smile.gif

mano skonis, kaip visad, nesutapo su daugelio doh.gif biggrin.gif idomu kas Mea culpa autorius wub.gif kazkodel itariu, kad Sadi lotuliukas.gif

man tie baikeriai tai kazkokia tragedija schmoll.gif lotuliukas.gif seni pirdziai, keliantys baisu triuksma blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Esu visiška naujokė Jūsų temoje, todėl norėčiau susipažinti ir pasistengti pritapti, taip pat pasisemti idėjų ir fotografavimo pamokų 4u.gif
Atsakyti