pro mano langus šiandien (kaip ir kasmet) važiavo baikerių kolona
šis tas pavyko pagauti iš judančios minios
Štai ir Sadi su rezultatais
Sveikinu visas dalyvavusias, šie ND dar labiau nustebino nei auto
Ir dėkui balsavusiems už mano nuotrauką...
Bet tai vis mažėja balsuotojų...
Sveikinu visas dalyvavusias, šie ND dar labiau nustebino nei auto
Ir dėkui balsavusiems už mano nuotrauką...
Bet tai vis mažėja balsuotojų...
Pridėjau dar antrą sparną kažkaip vienas durnai atrodo o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 20:33)
Pridėjau dar antrą sparną kažkaip vienas durnai atrodo o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu
Man įdomiai atrodo Patinka juodi plaukai ir tatoo. Pamėgink gal tuos sparnus į vieną pusę piešt? kaip pvz
Sveikinu nugalėtojus dabar bus aišku ką galima pas pažengusius varyt
QUOTE(Sadi @ 2009 05 02, 20:41)
Man įdomiai atrodo Patinka juodi plaukai ir tatoo. Pamėgink gal tuos sparnus į vieną pusę piešt? kaip pvz
Ojej čia aukštasis pilotažas aš tik šiandien normaliai tuos brushus pabandžiau šiaip pakvailiojimui....nežadu rimtai tuo užsiimt...bet man kartais reikia tokių eksperimentų
Lamella, taip ir galvojau, kad Beveidis tavo.
Sveikinu visas ir ačiū.
Sveikinu visas ir ačiū.
Lamella, sveikinu laimėjus pirmą vietą Šaunuolė, taip ir galvojau, kad
ši nuotraukytė tavo.
Super! Man labai patiko. Iš kur siunteisi brushus ir kitas gėrybes ?
Ruste, aš norėčiau tau parašyti a.ž., bet tavo dėžutė pilna
ši nuotraukytė tavo.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 19:33)
Super! Man labai patiko. Iš kur siunteisi brushus ir kitas gėrybes ?
QUOTE(Armana @ 2009 05 02, 21:57)
Iš deviantarto yra ten ir daugiau visokio gėrio, bet reikia ilgai laiko prie pc praleist beje lamella sveikiju...jau senai žinojau, kad čia tavoji
QUOTE(Armana @ 2009 05 02, 21:57)
jau gali rašyti...nors talpina mano dėžė 100 žinučių, bet prisipildo geometrinės progresijos principu...
sveikinu nugaletoja
mano skonis, kaip visad, nesutapo su daugelio idomu kas Mea culpa autorius kazkodel itariu, kad Sadi
man tie baikeriai tai kazkokia tragedija seni pirdziai, keliantys baisu triuksma
mano skonis, kaip visad, nesutapo su daugelio idomu kas Mea culpa autorius kazkodel itariu, kad Sadi
man tie baikeriai tai kazkokia tragedija seni pirdziai, keliantys baisu triuksma
Sveikos
Esu visiška naujokė Jūsų temoje, todėl norėčiau susipažinti ir pasistengti pritapti, taip pat pasisemti idėjų ir fotografavimo pamokų
Esu visiška naujokė Jūsų temoje, todėl norėčiau susipažinti ir pasistengti pritapti, taip pat pasisemti idėjų ir fotografavimo pamokų