Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 05 01, 22:35)

Sidabrines antroji nieko smile.gif

p.s ten antis netikra biggrin.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 01, 23:00)
Labas, fotografes smile.gif
Dar priimat naujoku? 4u.gif Noreciau prisijungt smile.gif

labutis,zinoma priimam 4u.gif
Atsakyti
bandžiau ir aš per veidrodėlį fotografuoti.

kadangi veiksmas vyko autoplovykloje, pakartoti kokybiškai nesigaus, bet pabandysiu šiaip, kur lauke tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Aciu, kad priimat, pirmi ND, WB dirbtiniam apsvietime smile.gif Pradejau nuo to, kas, ziuriu, sunkiausiai sekasi biggrin.gif
Auto
user posted image
Tungsten light
user posted image
Custom
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 02, 00:04)
Aciu, kad priimat, pirmi ND, WB dirbtiniam apsvietime smile.gif Pradejau nuo to, kas, ziuriu, sunkiausiai sekasi biggrin.gif

mano akim gelsvas tavo custom blush2.gif

O aš noriu patarimo - čia buitiakas, virtuvė ne pats geriausias fonas doh.gif šiek tiek pablurinau foną, ar labai dirbtinai atrodo? Ir tas pasvyrimas - tiesint negaliu, nes tada vaikas sedės kreivai....o gal JB verst? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 02 gegužės 2009 - 08:53
QUOTE(Rustė @ 2009 05 01, 22:38)
bandžiau ir aš per veidrodėlį fotografuoti.

kadangi veiksmas vyko autoplovykloje, pakartoti kokybiškai nesigaus, bet pabandysiu šiaip, kur lauke tongue.gif

user posted image

nu, liuks tie lasiukai biggrin.gif as prifotkinau milijonus kadru tu paciu, vaikas jau raukosi, susipykom su diedu doh.gif lotuliukas.gif nes as pati nevairuoju, tai ji strojinau, kur jam atsistot, kaip doh.gif tai finalas toks, kad apkaltinau saule, isdege foto man gavos. vyras pabrausino, sako, kad reikejo ne spot uzsistatyt, o metering mode - tada ekspozicija butu ne pagal fokuso taska, o pagal aplinka... ir tai gelbetu nuo isdegimu g.gif giliai abejoju, reiks pabandyt g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 02, 08:52)
mano akim gelsvas tavo custom  blush2.gif
O aš noriu patarimo - čia buitiakas, virtuvė ne pats geriausias fonas  doh.gif  šiek tiek pablurinau foną, ar labai dirbtinai atrodo?  Ir tas pasvyrimas - tiesint negaliu, nes tada vaikas sedės kreivai....o gal JB verst? g.gif
user posted image

Sadi, geriau perfotkink kur gamtoje mergyte, kazka idomaus veikiancia, kam tau kankintis su ta virtuve ir tuo j/b, juk kadras kazi ar vertas to blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 02 gegužės 2009 - 09:44
QUOTE(Sadi @ 2009 05 02, 09:52)
mano akim gelsvas tavo custom  blush2.gif

Cia mano balciausia doh.gif Labai jau visos lempos geltonos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as vis ateinu perziureti ka priraset ir pasirodyt , kad nedingau 4u.gif Maciau, kad vyksta balsavimas pati idejau viena foto , bet nedristu balsuoti si karta unsure.gif

As fotoaparato i rankas jau 3 savaites neemiau verysad.gif negaliu tiesiog .. ir tvarkyti foto visiskai ner noro .. Dar prie vyro nelaimes prisidejo ir pasikeitimai brangiu draugu gyvenime, o tie pasikeitimai susije su manim ... Gali keistis ir mano asmeninis gyvenimas ....
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 01, 23:00)
Dar priimat naujoku? 4u.gif Noreciau prisijungt smile.gif

mielai prasom wink.gif

QUOTE(Grytutis @ 2009 05 01, 23:01)
štai ,
antroj net nežinau smile.gif

zinok ir mes nezinom biggrin.gif

pasakyciau kodel taip ir anaip - bet turi viska pats perprast ir suvokt kodel taip gavosi, nors turetu kitaip wink.gif
Atsakyti
Ka Linkomanijoj radau- nepykit jei zinot ax.gif
apie apsvietima
http://www.linkomani...raphic_lighting
ir nude fotography
http://www.linkomani...t_and_the_craft
Nature photography
http://www.linkomani...ure_photography
ir vienas rusu kalba
http://www.linkomani..._Makrosjemka_RU
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif pas mane irgi štilis koks tai...alia šiandien prisėdau "pasvaigt" prie ps...prašom labai nemušt... rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 05 02, 10:31)
Sveikos,

as vis ateinu perziureti ka priraset ir pasirodyt , kad nedingau  4u.gif Maciau, kad vyksta balsavimas pati idejau viena foto , bet nedristu balsuoti si karta  unsure.gif

As fotoaparato i rankas jau 3 savaites neemiau  verysad.gif negaliu tiesiog .. ir tvarkyti foto visiskai ner noro .. Dar prie vyro nelaimes prisidejo ir pasikeitimai brangiu draugu gyvenime, o tie pasikeitimai susije su manim ... Gali keistis ir mano asmeninis gyvenimas ....

O siaubeli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 12:14)
Sveiki  biggrin.gif  pas mane irgi štilis koks tai...alia šiandien prisėdau "pasvaigt" prie ps...prašom labai nemušt... rolleyes.gif

patiko kurinis, tik...
siek tiek blasko kazkoks seselis apacioj desinej, ir aplink galva perbaltas tas svytejimas, kazkaip jis man trukdo, noreciau vietiesesnio fono 4u.gif
Atsakyti