Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 14:14)

Bet visu pirma reikia isigyti rimtesni fotoaparata, nes dabar turiu tik apgailetine muiline  cool.gif
Tai jau sakiau mb,kad pirksiu fotoaparata ir busiu fotografe  biggrin.gif O kol dar jo neisigyjau- busiu kolkas tik stebetoja  rolleyes.gif Jeigu leisit  rolleyes.gif

tai mazas noras dar fotkint yra, reiskias tongue.gif nes kai didelis noras yr -bet kokia muiline irgi buna tinkama... bele butu aparatas tongue.gif tongue.gif o ka ismoksi -ant peciu nenesiosi -su sustresniu, manyciau, butu tik lengviau paskui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 15:14)
lotuliukas.gif Prigavot cia mane.

Uz drasa 4u.gif Jau kiba is Next palatos cool.gif biggrin.gif
sekmes fotiko paieskose, ir kad jos ilgai neuztruktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 14:19)
tai mazas noras dar fotkint yra, reiskias tongue.gif nes kai didelis noras yr -bet kokia muiline irgi buna tinkama... bele butu aparatas tongue.gif  tongue.gif  o ka ismoksi -ant peciu nenesiosi -su sustresniu, manyciau, butu tik lengviau paskui tongue.gif

as aplamai siam reikale esu labai zalia. Bet juk su muiline daug ko nenustatysi,ka gali nustatyti su veidrodiniu. Ir fokusavimai,diafragmos, ir kiti panasus dalykai.
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 14:20)
Uz drasa  4u.gif  Jau kiba is Next palatos  cool.gif  biggrin.gif
sekmes fotiko paieskose, ir kad jos ilgai neuztruktu  4u.gif

aha,is tos pacios, bet ir ten esu tik stebetoja ir ideju rankiotoja rolleyes.gif (Tikiuosi mergaites is tos palatos nesupyks, o tai pagalvos,kad dar persekioju smile.gif )

fotoaparato kelis variantus jau turiu atsirinkusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 gegužės 2009 - 14:24
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 14:22)
as aplamai siam reikale esu labai zalia. Bet juk su muiline daug ko nenustatysi,ka gali nustatyti su veidrodiniu. Ir fokusavimai,diafragmos, ir kiti panasus dalykai.

nu jau nu jau -matos, kad zalia ax.gif ... fokusuoja visi fotikai -be fokuso -fotkes totalus s... nebent specialiai darai a la tapyta ir pan mirksiukas.gif bet cia jau retos isimtys tongue.gif mirksiukas.gif
bet uztat supratima geriau turet anksciau -gailiuos, kad kazkada intensyviai nepasijungiau prie dabartiniu stipriai pazengusiu -o tik tixaria skaitynejau ax.gif lotuliukas.gif
vat ir fotiko bei objektyvu, kuriu reiktu vizija siokia tokia sukas galvoj -kas man tiktu tongue.gif lotuliukas.gif o taip irgi zaliuociau juodai lotuliukas.gif

bet cia turi but NORIU, o ne noreciau tongue.gif cia apie fotkinima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 gegužės 2009 - 14:26
Tai niekas nzn kas yra kontaktines nuotraukos ar is principo nekalbat, kad temoj nedalyvauju? verysad.gif ax.gif blush2.gif
help.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 14:26)
nu jau nu jau -matos, kad zalia ax.gif ... fokusuoja visi fotikai -be fokuso -fotkes totalus s... nebent specialiai darai a la tapyta ir pan mirksiukas.gif  bet cia jau retos isimtys tongue.gif mirksiukas.gif
bet uztat supratima geriau turet anksciau -gailiuos, kad kazkada intensyviai nepasijungiau prie dabartiniu stipriai pazengusiu -o tik tixaria skaitynejau ax.gif  lotuliukas.gif
vat ir fotiko bei objektyvu, kuriu reiktu vizija siokia tokia sukas galvoj -kas man tiktu tongue.gif  lotuliukas.gif o taip irgi zaliuociau juodai lotuliukas.gif

bet cia turi but NORIU, o ne noreciau tongue.gif  cia apie fotkinima

sakai tycharia biggrin.gif
Na gal rimtai pradet su muiline praktikuotis,kol isigysiu rimtesni. Nu bet sakes,nuo ko man dabar pradet unsure.gif Nei terminu padoriai nemoku, nei ka jie reiskia.
nuo ko startuot?

zinok tikrai noriu pramokt,senai norejau, cia tikrai nera vienakrtine uzgaida rolleyes.gif Bet dabar rimtai tam pasiryzau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 gegužės 2009 - 14:33
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 14:32)
sakai tycharia  biggrin.gif
Na gal rimtai pradet su muiline praktikuotis,kol isigysiu rimtesni. Nu bet sakes,nuo ko man dabar pradet  unsure.gif  Nei terminu padoriai nemoku, nei ka jie reiskia.
nuo ko startuot?

zinok tikrai noriu pramokt,senai norejau, cia tikrai nera vienakrtine uzgaida  rolleyes.gif Bet dabar rimtai tam pasiryzau.  bigsmile.gif

nu va,pamokslas (ar raganavimas tongue.gif lotuliukas.gif ) padejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
skaityk pirma zinute tos temos mirksiukas.gif ten daug surasyta mirksiukas.gif juk kas neaisku, cia galesi visada klausynet mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 14:34)
nu va,pamokslas (ar raganavimas tongue.gif  lotuliukas.gif ) padejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
skaityk pirma zinute tos temos mirksiukas.gif ten daug surasyta mirksiukas.gif juk kas neaisku, cia galesi visada klausynet mirksiukas.gif

4u.gif
kaip supratau,reikia padaryti namu darbus? Uzduoteles,kurios surasytos pirmam psl?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 05 07, 15:28)
Tai niekas nzn kas yra kontaktines nuotraukos ar is principo nekalbat, kad temoj nedalyvauju? verysad.gif  ax.gif  blush2.gif
help.gif

Nezinau. schmoll.gif g.gif Duok konteksta.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 14:36)
4u.gif
kaip supratau,reikia padaryti namu darbus? Uzduoteles,kurios surasytos pirmam psl?

taip -nes jos ir del saves naudingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 15:38)
Nezinau.  schmoll.gif  g.gif Duok konteksta.

Sukurkite dvi <...> fotografijas. Atsiskaitymui pateikite ne tik jas, bet ir visą darbinę medžiagą (kontaktines nuotraukas).
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 05 07, 15:40)

Žūžū mokaisi kur nors? bigsmile.gif aš manyčiau, kad čia galėtų būti atspausdintos foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 gegužės 2009 - 14:42