Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 14:21)
O Peperoni siūlo tom kas daugmaž žino ką ir kaip fotografuot perkelti savo skyrelį pas pažengusias ir jų temą užgrobt smile.gif
Man labiau patinka Peperoni pasiūlymas  blush2.gif

Butent taip ir siulau drinks_cheers.gif gerai nuskambejo uzgrobt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 14:21)
Aš tai suprantu kad Nikkė siūlo keliom labiau pažengusiom kraustyts auksčiau ir priimti pažengusių taisykles. O Peperoni siūlo tom kas daugmaž žino ką ir kaip fotografuot perkelti savo skyrelį pas pažengusias ir jų temą užgrobt smile.gif

Na, pagal tavo perfrazavima man irgi labiau patinka Peperoni siulymas. lotuliukas.gif
Nes siaip ir as taip pat siuliau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 07 gegužės 2009 - 13:27
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 14:14)
O kokia tu cia istorija situo triptiku pasakoji? Kuo sitos nuotraukos papildo viena kita, kokia prasme jas kartu jungti?  ax.gif

g.gif zaidimas gelytemis ax.gif o negali tiesiog but serija nuotrauku g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 14:16)
Edeva - nu nepyk - bet tai, ka as matau tai svelniai tariant negerai.... blink.gif  verysad.gif  man toks itarimas, kad tavo monitorius konkreciai grybauja  doh.gif  baisus isdegimai, baisios klonavimo zymes  unsure.gif

unsure.gif zinok pradedu galvot kad cia mano monikas taip rodo va gryzau prie savojo pc ir vel as matau graziai nesimato jokiu klonavimo zymiu nieko unsure.gif itariu kazkas su pc negerai sad.gif ryt mb grys su savuoju ziuresiu kaip sitos foto atrodo doh.gif
Atsakyti
aha... bijokit mūsų, mes raganos. prisiviliosim naujų aukų, ot bus baliukas..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
Na ką vietoj 450D insigyjau 40D doh.gif  biggrin.gif

Gaila instrukcijos nėra nei lietuviškos nei angliškos, bet kai grįšiu namo susiveiksiu smile.gif

ploja.gif valiooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! labai dziaugiuosi uz tave wink.gif

o instrukcija as turiu pdf formate lietuviskai tongue.gif galiu permest per skype pvz, nes pasta tai tikrai strigs biggrin.gif arba laisvai gali susirast inete zinoma smile.gif tik is kurios vietos as ja pagrobiau tai tikrai nepamenu

QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 14:11)
kadangi siaip ar taip tema tersiasi tai ir toliau ja tersiu

va jau Peperoni pasake, na kad tikrai blogai unsure.gif kodel namu aplinkoj tokie isdegimai ir darei kazkokius papildomus tvarkymus, koregavimus, taip - kazkaip labai jau nevykusiai 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:20)
Pirkau per fotografą tai nebrangiai gavos, bent jau aš tai manau blush2.gif Objektyvas  17 - 85mm, nežinau gal blogai pasirinkau, tipo kitinis, bet sakė, kad geras... smile.gif

wink.gif per fotografus labai yra gerai pirkt wink.gif kaip pati jautiesi - ar patinka jis tau? smile.gif

o obj tai geras geras wink.gif su laiku ir kitokiu isigysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 07 gegužės 2009 - 13:32
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 14:28)
g.gif zaidimas gelytemis  ax.gif o negali tiesiog but serija nuotrauku  g.gif

Ne, serija nuobodžiai atrodo ax.gif jei būtų kažkoks veiksmas, tuomet būtų įdomu žiūrėt, o dabar visos trys beveik tas pats...visiškai nereikalinga serija šiuo atveju. Dar berods pirmoje foto veidas ne fokuse. Plius koliažas blogai padarytas...tarp pirmos ir antros foto nėra tarpelio, o tarp antros ir trečios tarpelis yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 gegužės 2009 - 13:34
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
Dabar pradžiamoksliausiu biggrin.gif Jau maždaug apsišniukštinėjau, tik dar ryškumo neišgaunu smile.gif

Gaila instrukcijos nėra nei lietuviškos nei angliškos, bet kai grįšiu namo susiveiksiu smile.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 14:04)
Gaila, kad kitiems atrodo, jog portrete šypsena atrodo kaip išspausta, nes man pačiai sesuo šioje nuotraukytėje atrodo labai natūraliai, ir šiaip aš nelabai ižiūriu čia susikaustymo ar nuovargio  schmoll.gif

na zinok as dar karta paziurejau i sia foto,tai irgi ta pati matau,ka ir Nikke,bet man sis vis vien superiskiausias,nes nera pozavimo ,o tik naturali,itraukianti emocija wub.gif
Atsakyti
lamella, sveikinu su pirkiniu 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 11:59)
as cool.gif todel ir bijau ten eit labiausia cool.gif

friends.gif dviese bus drąsiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 14:30)
aha... bijokit mūsų, mes raganos. prisiviliosim naujų aukų, ot bus baliukas..biggrin.gif

tongue.gif atsivesim baisesniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Lamella, superinis pirkinys!!! jungiuosi i baltai pavydinciu bureli blush2.gif obj irgi neblogas ir geresnis nei eilinis kitinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 13:07)

nius kaip faina wub.gif thumbup.gif kaip tik i tema -pas pazengusias thumbup.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 13:21)
O Peperoni siūlo tom kas daugmaž žino ką ir kaip fotografuot perkelti savo skyrelį pas pažengusias ir jų temą užgrobt smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 05 07, 13:40)

friends.gif dviese bus drąsiau  biggrin.gif

friends.gif
Atsakyti