Na ką vietoj 450D insigyjau 40D
Dabar pradžiamoksliausiu Jau maždaug apsišniukštinėjau, tik dar ryškumo neišgaunu
Gaila instrukcijos nėra nei lietuviškos nei angliškos, bet kai grįšiu namo susiveiksiu
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 13:48)
as tai siulau nestis savo kadangi jau esamu momentu ten vyksta ND pakeiciam darsyk pswd ir baigtas kriukis
Tai pas pazengusias tada du albumai bus? Vienas is jus pavadinimu "pradziamoksles"?
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 14:04)
Gaila, kad kitiems atrodo, jog portrete šypsena atrodo kaip išspausta, nes man pačiai sesuo šioje nuotraukytėje atrodo labai natūraliai, ir šiaip aš nelabai ižiūriu čia susikaustymo ar nuovargio
Kitiems? Dar kazkas taip komentavo? As bent jau nemaciau tokiu komentaru. O siaip tau juk tu zmogu pazisti, tai tu geriausiai zinai, kaip ji naturaliai atrodo. As tik pasakiau savo subjektyvu ispudi.
Dar pasiziurejau Kudroj - nu ispudinga sviesa!
O, matau, Sansara del albumo jau atsake, tai klausimas kaip ir uzdarytas.
Lamella, nu tu duodi! O lietuviskos ir angliskos instrukcijos tikrai turi buti CD.
kadangi siaip ar taip tema tersiasi tai ir toliau ja tersiu o kaip taip atrodytu? kadangi man dar daug daug ko truksta,sedesiu pirmam aukste
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
saunuole ir sveikinu ir truputi pavydziu (baltai )
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 14:09)
Tai pas pazengusias tada du albumai bus? Vienas is jus pavadinimu "pradziamoksles"?
Nikke, na koks skirtumas, koks pavadinimas
zinai anekdota - ant duru uzrasyta ......., o ten visgi malkos
Sansara viska jau gerai paaiskino
oba, isejau tik pas kaimynka pasiarbatinti, o cia jau persikraustymai vyksta del isejimo tai ir as prie tu neapsisprendusiu, kaip sakant ir norisi ir badosi
lamella, pirkai kit'a ar is kart su 50-tuku?
lamella, pirkai kit'a ar is kart su 50-tuku?
Edeva, as tai galiu pakartoti, ka anksciau esu rasiusi del kito triptiko:
O kokia tu cia istorija situo triptiku pasakoji? Kuo sitos nuotraukos papildo viena kita, kokia prasme jas kartu jungti?
O kokia tu cia istorija situo triptiku pasakoji? Kuo sitos nuotraukos papildo viena kita, kokia prasme jas kartu jungti?
Lamella, sveikinu
Edeva, pirma geriausia man, o paskutine per arti blykste
Edeva, pirma geriausia man, o paskutine per arti blykste
Edeva - nu nepyk - bet tai, ka as matau tai svelniai tariant negerai.... man toks itarimas, kad tavo monitorius konkreciai grybauja baisus isdegimai, baisios klonavimo zymes
sveikos, merginos, gal galit pagelbet: ar kas zino kas yra "kontaktines nuotraukos"?
Tikiuosi, kazkur rasiu Jus kai galesiu jungtis (dbr sesija ir milijonas kitu dalyku tai savo dziaugsmui nera kada fotografuoti )
Tikiuosi, kazkur rasiu Jus kai galesiu jungtis (dbr sesija ir milijonas kitu dalyku tai savo dziaugsmui nera kada fotografuoti )
Pirkau per fotografą tai nebrangiai gavos, bent jau aš tai manau Objektyvas 17 - 85mm, nežinau gal blogai pasirinkau, tipo kitinis, bet sakė, kad geras...
Ačiū
Edeva, man tai per daug visos trys foto vienodos
Ačiū
Edeva, man tai per daug visos trys foto vienodos
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 13:09)
Kitiems? Dar kazkas taip komentavo? As bent jau nemaciau tokiu komentaru. O siaip tau juk tu zmogu pazisti, tai tu geriausiai zinai, kaip ji naturaliai atrodo. As tik pasakiau savo subjektyvu ispudi.
Gal ir kitiems, bet tik Nikkė pasako kas ir kaip Ačiū už komentarą
Lamella, sveikinu su pirkiniu, tai 50-tuko neimei?
QUOTE(spaNguolė @ 2009 05 07, 12:47)
Dar kol esu pradžiamoksly paklausiu, kokios problemos gali būti, kad violetinė spalva gaunasi mėlyna?
Pvz. šitos gėlytės yra šveliai violetinės spalvos, o man gavosi kas (į kompoziciją, ryškūmą ir visa kt. prašom nežiūrėti )
Pvz. šitos gėlytės yra šveliai violetinės spalvos, o man gavosi kas (į kompoziciją, ryškūmą ir visa kt. prašom nežiūrėti )
gal wb kaltas?
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
Na ką vietoj 450D insigyjau 40D
Dabar pradžiamoksliausiu Jau maždaug apsišniukštinėjau, tik dar ryškumo neišgaunu
oo, gerai apsigalvojei
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 14:11)
kadangi siaip ar taip tema tersiasi tai ir toliau ja tersiu o kaip taip atrodytu? kadangi man dar daug daug ko truksta,sedesiu pirmam aukste
o kodėl paskutin4j foto taip išbalinta vietomis? lyg blykste buvo kalta Man pirma natūraliausia...
Aš tai suprantu kad Nikkė siūlo keliom labiau pažengusiom kraustyts auksčiau ir priimti pažengusių taisykles. O Peperoni siūlo tom kas daugmaž žino ką ir kaip fotografuot perkelti savo skyrelį pas pažengusias ir jų temą užgrobt
Man labiau patinka Peperoni pasiūlymas