Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

Na ką vietoj 450D insigyjau 40D doh.gif biggrin.gif
Dabar pradžiamoksliausiu biggrin.gif Jau maždaug apsišniukštinėjau, tik dar ryškumo neišgaunu smile.gif

Gaila instrukcijos nėra nei lietuviškos nei angliškos, bet kai grįšiu namo susiveiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 13:48)
as tai siulau nestis savo  ax.gif  kadangi jau esamu momentu ten vyksta ND smile.gif pakeiciam darsyk pswd ir baigtas kriukis smile.gif

Tai pas pazengusias tada du albumai bus? Vienas is jus pavadinimu "pradziamoksles"? g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 14:04)
Gaila, kad kitiems atrodo, jog portrete šypsena atrodo kaip išspausta, nes man pačiai sesuo šioje nuotraukytėje atrodo labai natūraliai, ir šiaip aš nelabai ižiūriu čia susikaustymo ar nuovargio  schmoll.gif

Kitiems? Dar kazkas taip komentavo? g.gif As bent jau nemaciau tokiu komentaru. O siaip tau juk tu zmogu pazisti, tai tu geriausiai zinai, kaip ji naturaliai atrodo. 4u.gif As tik pasakiau savo subjektyvu ispudi. ax.gif
Dar pasiziurejau Kudroj - nu ispudinga sviesa! thumbup.gif

O, matau, Sansara del albumo jau atsake, tai klausimas kaip ir uzdarytas. 4u.gif

Lamella, nu tu duodi! biggrin.gif O lietuviskos ir angliskos instrukcijos tikrai turi buti CD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 07 gegužės 2009 - 13:12
kadangi siaip ar taip tema tersiasi tai ir toliau ja tersiu cool.gif o kaip taip atrodytu? g.gif kadangi man dar daug daug ko truksta,sedesiu pirmam aukste lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 07 gegužės 2009 - 13:12
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
Na ką vietoj 450D insigyjau 40D doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif saunuole thumbup.gif wub.gif ir sveikinu ir truputi pavydziu (baltai biggrin.gif ) blush2.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 14:09)
Tai pas pazengusias tada du albumai bus? Vienas is jus pavadinimu "pradziamoksles"?  g.gif

Nikke, na koks skirtumas, koks pavadinimas biggrin.gif
zinai anekdota - ant duru uzrasyta ......., o ten visgi malkos lotuliukas.gif

Sansara viska jau gerai paaiskino smile.gif
Atsakyti
oba, isejau tik pas kaimynka pasiarbatinti, o cia jau persikraustymai vyksta bigsmile.gif del isejimo tai ir as prie tu neapsisprendusiu, kaip sakant ir norisi ir badosi doh.gif

lamella, pirkai kit'a ar is kart su 50-tuku?
Atsakyti
Edeva, as tai galiu pakartoti, ka anksciau esu rasiusi del kito triptiko:
O kokia tu cia istorija situo triptiku pasakoji? Kuo sitos nuotraukos papildo viena kita, kokia prasme jas kartu jungti? ax.gif
Atsakyti
Lamella, sveikinu rolleyes.gif

Edeva, pirma geriausia man, o paskutine schmoll.gif per arti blykste unsure.gif
Atsakyti
Edeva - nu nepyk - bet tai, ka as matau tai svelniai tariant negerai.... blink.gif verysad.gif man toks itarimas, kad tavo monitorius konkreciai grybauja doh.gif baisus isdegimai, baisios klonavimo zymes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 13:18
sveikos, merginos, gal galit pagelbet: ar kas zino kas yra "kontaktines nuotraukos"? unsure.gif
Tikiuosi, kazkur rasiu Jus kai galesiu jungtis (dbr sesija ir milijonas kitu dalyku tai savo dziaugsmui nera kada fotografuoti sad.gif unsure.gif )
Atsakyti
Pirkau per fotografą tai nebrangiai gavos, bent jau aš tai manau blush2.gif Objektyvas 17 - 85mm, nežinau gal blogai pasirinkau, tipo kitinis, bet sakė, kad geras... smile.gif
Ačiū 4u.gif

Edeva, man tai per daug visos trys foto vienodos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 13:09)
Kitiems? Dar kazkas taip komentavo?  g.gif As bent jau nemaciau tokiu komentaru. O siaip tau juk tu zmogu pazisti, tai tu geriausiai zinai, kaip ji naturaliai atrodo.  4u.gif As tik pasakiau savo subjektyvu ispudi.  ax.gif
Dar pasiziurejau Kudroj - nu ispudinga sviesa!  thumbup.gif

Gal ir kitiems, bet tik Nikkė pasako kas ir kaip tongue.gif Ačiū už komentarą 4u.gif

Lamella, sveikinu su pirkiniu, tai 50-tuko neimei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 gegužės 2009 - 13:22
QUOTE(spaNguolė @ 2009 05 07, 12:47)
Dar kol esu pradžiamoksly paklausiu, kokios problemos gali būti, kad violetinė spalva gaunasi mėlyna?
Pvz. šitos gėlytės yra šveliai violetinės spalvos, o man gavosi kas  doh.gif  (į kompoziciją, ryškūmą ir visa kt. prašom nežiūrėti  blush2.gif )

gal wb kaltas?

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 14:07)
Na ką vietoj 450D insigyjau 40D doh.gif  biggrin.gif
Dabar pradžiamoksliausiu biggrin.gif Jau maždaug apsišniukštinėjau, tik dar ryškumo neišgaunu smile.gif

oo, gerai apsigalvojei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 14:11)
kadangi siaip ar taip tema tersiasi tai ir toliau ja tersiu  cool.gif  o kaip taip atrodytu?  g.gif kadangi man dar daug daug ko truksta,sedesiu pirmam aukste  lotuliukas.gif

o kodėl paskutin4j foto taip išbalinta vietomis? g.gif lyg blykste buvo kalta g.gif Man pirma natūraliausia...

Aš tai suprantu kad Nikkė siūlo keliom labiau pažengusiom kraustyts auksčiau ir priimti pažengusių taisykles. O Peperoni siūlo tom kas daugmaž žino ką ir kaip fotografuot perkelti savo skyrelį pas pažengusias ir jų temą užgrobt smile.gif
Man labiau patinka Peperoni pasiūlymas blush2.gif
Atsakyti