Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:20)
Sveikinimai baisulingi - tau to tikrai seniai reikejo  thumbup.gif Ir jau net negalvok pasilikt (jei jau eisim biggrin.gif ) - nieks tau neleis  tongue.gif

ačiū blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 07, 10:36)
lamella, oho, koks pirkinys laukia bigsmile.gif koki pirksi?

450D biggrin.gif Gerai bus pradžiai, o jei vėliau labai užsikabinsiu pagalvosiu apie kokį šustresnį biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 10:44)
Lamella, kokį fotoaparatą išsirinkai? Tai jau beveik galima sveikinti su naujuoju pirkiniu  wub.gif  ax.gif

Tokį kaip Tavo ir penkesdešimtuką imsiu biggrin.gif
Atsakyti
beje, peperoni, tik dabar pamaciau, akd tavo ta foto su stikliuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif stosiu i gerbeju gretas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 11:13)
beje, peperoni, tik dabar pamaciau, akd tavo ta foto su stikliuku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif stosiu i gerbeju gretas tongue.gif

Aciu aciu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 11:08)
tongue.gif  wub.gif svarbu ne as viena bailiuke pasirodo blush2.gif  tongue.gif

tikrai ne viena! bet jei reikia, tai reikia rolleyes.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 11:09)
ačiū blush2.gif
450D biggrin.gif Gerai bus pradžiai, o jei vėliau labai užsikabinsiu pagalvosiu apie kokį šustresnį biggrin.gif
Tokį kaip Tavo ir penkesdešimtuką imsiu biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na gaila kad sugalvojot pabegti unsure.gif Supratau kad reikejo anksciau jungtis cia, nes dabar smagu, kai zmones yra uz tave auksciau, o dabar reiks likt vel su visais WB, tai visai ner noro pasilikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 07, 10:00)
lotuliukas.gif oi ne ! cia tik as i jo gerbejas taikau  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir pasitikslinau, nes akys iššoko, jei toks pašonėje būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 11:21)
Na gaila kad sugalvojot pabegti unsure.gif Supratau kad reikejo anksciau jungtis cia, nes dabar smagu, kai zmones yra uz tave auksciau, o dabar reiks likt vel su visais WB, tai visai ner noro pasilikt  ax.gif

Eres - tai junkis kartu wink.gif siek tiek pasispausi ir prisivysi mirksiukas.gif

Tai ar sutariam, kad pabaigiam sita tema - ir skaidomes ? va - netgi grazus skaicius bus - lygiai 30 temu nuejom kartu thumbup.gif wub.gif ax.gif

ir isvis kur Nikke??? o tai jauciuos dabar kaip perversmo organizatore... blush2.gif lotuliukas.gif man reik pastiprinimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 10:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:27)
Eres - tai junkis kartu wink.gif siek tiek pasispausi ir prisivysi  mirksiukas.gif
Tai ar sutariam, kad  pabaigiam sita tema - ir skaidomes ?  ax.gif
ir isvis kur Nikke??? o tai jauciuos dabar kaip perversmo organizatore...  blush2.gif  lotuliukas.gif  man reik pastiprinimo  biggrin.gif

tai kad bijau lotuliukas.gif As ten kai uzeinu pasiziuret, tai stalciai atsidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 11:34)
tai kad bijau  lotuliukas.gif As ten kai uzeinu pasiziuret, tai stalciai atsidaro  biggrin.gif

O nuo musu ND neatsidaro? biggrin.gif as kuno temoj nespejau ju uzdarinet biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, einu kur ir visi, nesvarbu kur pokalbiai vyksta, vistiek aš mažai juose dalyvauju. Man svarbu ND
Eres, daug kas bijo smile.gif Viskas bus OK
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:35)
O nuo musu ND neatsidaro? biggrin.gif as kuno temoj nespejau ju uzdarinet  biggrin.gif

nu jo biggrin.gif jei dar kiti ND tokie dar ikandami, o tas buvo tik stalcius iskrito ir nebeatsistate, na bet su situo paskutiniu ND, kogero galutinai ir supratot kad nebepradziamoksles esat thumbup.gif

Vakar paciai is saves taip juokas paeme, mes kai statyva praganem, o jo prireike, tai toks isradingumas pasireiske, ant stalo puoda ant puodo knyga, paskui i misinio dezute pakeiciau, paskui i dar kazka lotuliukas.gif Visus rakandus panaudojau ir galutinai supratau, kad be jo vistiek neisiversiu doh.gif Labai noriu padaryt auto, bet jau bandziau apziuret kur butu galima padet fotika ir supratau kad niekur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 07 gegužės 2009 - 10:43
QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 23:37)
patikoman paskutinis variantas, bet akytes tai paciam paciam centre mirksiukas.gif nelabai gerai. bet pati mimika Aurytes ir kad numestas tas zaisliukas, kuria nuotaika
na jau, na ju, nemoki sudomint tongue.gif mama nusibodus, zinoma

o tu pabandyk ja dar sukadruot spet, jau spaudziu zaibo greitumu mygtuka, kad tik kadra pagaut doh.gif

na nemoku, nemoku - tas tiesa blush2.gif reiks is ko zaislu kokiu pasiskolyt, nes viskas namie jau atsibode smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 23:47)
o jeigu taip?

ir as taip norejau kirpt, bet kad labai jau viskas susispaudzia, labai norisi ta desine palikt biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 23:58)
man t.p. sios spalvos labiausiai patinka  smile.gif ryskumas superinis 

ax.gif dekui

QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 23:58)
Rasytce ,man paskutinis variantas,o ta parketo linija pabandyk uzklonuot ir ta kaladele man maiso

kaip as tyngiu uzsiimt tais klonavimais, ypac kai dar neivaldzius as ju beveik doh.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 07, 00:08)
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus

kazkodel pastaruoju metu tavo fotkese labai daug sarpo matosi g.gif zinoma spalvu ir ryskumo is taves tai jau neatimsi biggrin.gif ir botai tai geruliai biggrin.gif o visa kita tai jau susake smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 00:51)
Man tai visai patiko ir ta antra smile.gif tokia kaip vintage, tik akys mėlynos  wub.gif paskutinė irgi labai 

man ir pradeda patiks ta antroji, dar jei akis isryskint - nuspalvint, turbut gautusi baisiai idomiai smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 01:31)
Rascyte, pepperoni apkarpymas geriausiai ziurisi,bet siaip liuks foto ir spalvos biggrin.gif

kaip dziugu girdet wub.gif

Papildyta:

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 08:21)
Rasycke, man laba patiko paskutiniojo varianto spalvos wub.gif  ir pati nuotraukytė labai graži 

dekui labai smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 08:53)
Rasyte, man paskutinė spalvom patinka!

ir man wink.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 08:57)
ir kodel tos akys centre? g.gif

kazi kodel - todel kad taip atsigule i kadra biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 09:07)
Rasyce, man vis tik dar originaslas irgi patinka -spalvos mirksiukas.gif  tik pasarpinciau, jei nesarpinai biggrin.gif

labai nedaug sarpinau, per viena padala smile.gif noriu isgaut ryskuma, aiskuma kiek galima imanoma, be jokiu intervenciju kaip sakoma biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 09:28)
tai mes savo skyrelyje pasitarem ir kvieciam visas norincias, jungtis ir kraustytis i musu tema. ...............

o jeeeee bigsmile.gif niu kazkaip nesijauciu ypac savo darbais pribrendus kraustymuisi pas jus - tiesiog nebus nei ka rodyt jums, nei jusu darbus kazkaip komentuot, kai pati nieko panasaus nesu padarius ax.gif

ir kaip cia dabar pasielgus mastau.gif nors zinoma, jei si temuke bus atiduota visai abecele mokinantiesiems, tai be abejo kaip ir tikslo nera cia but unsure.gif , nors zinoma tikrai man nesunku atsakyt kad ir i primityvius klausimus smile.gif

Papildyta:

QUOTE(so-fun @ 2009 05 07, 09:57)
Rasytce man ir labiausiai patiko paskutines foto spalvos ir mergaite labai grazi  smile.gif

rolleyes.gif deekui

QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:06)
O jau ryskumas  bigsmile.gif

stengiuos stengiuos smile.gif ir cia tame kambaryje, kur as vis Pukei guodziausi, kad neimanoma ryskaii aiskiai sviesiai nufotkint doh.gif - o kad pati fotkint nemokejau blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 10:26)
Patiko Armanos, Rasytes paskutinė, AM pirmas portretas thumbup.gif

wub.gif

Oi, kaip smagu gaut tiek pagyru, ir ypac is pazengusiuju wub.gif, tiesiog paskatinimas nerealus gaunasi biggrin.gif

o kas man labiausiai patiko, kad mergaite fotkinta su ISO640 ir jokiu triuksmu nei zenklo, ot man patinka mano aparatas del to smile.gif
Atsakyti