Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Armana @ 2009 05 01, 11:29)
Ką manot apie šias nuotraukytes blush2.gif

antra visai įdomiai thumbup.gif tik norisi kad nuo krutinės nuimti debesys būtų, tada atrodytų kad ikrai guli ant debesų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 01, 11:29)
Labas  ax.gif

Ką manot apie šias nuotraukytes blush2.gif

pacios foto grazios,bet tie debesys schmoll.gif neitikinami kazkokie blush2.gif primena,kur mamos vaikus ant debesiu sodina,ar su pasaku herojais visokiais daro...
Atsakyti
Ruste, realu, panoraminė nuotrauka gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 01, 11:04)

balsuoju uz kuna smile.gif as nedalyvavau, tai galiu pareikst lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ziuriu, dominuoja susirangusios gulincios nuogales, plaukais uzsidengusios veidus, pasislepusios seselyje, arba stovincios, atsukusios nugaras. nuobodoka...

jei butum dalyvavusi,taip nesneketum biggrin.gif ne visos turi idealius kunus ar modelius ax.gif darbu nuobodziais irgi nepavadinciau schmoll.gif tikrai yra geru!
tik tiek kad nemazai depresisku foto,bet cia jau... kita daina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 01, 12:08)
jei butum dalyvavusi,taip nesneketum  biggrin.gif ne visos turi idealius kunus ar modelius  ax.gif

va va, dėl kūnų ir modelių tai pavydu baisiai doh.gif blush2.gif bet yra tikrai gerų, stiprių ir išskirtinių darbų thumbup.gif
Atsakyti
Duoma, deja, musim, musim. biggrin.gif
Man tai nelabai tos tavo foto is stadijono, tokios nieko ipatingo, ir kadravimas ne itin. blush2.gif O ypac zinant tavo sugebejimus - neuzskaitau. biggrin.gif

Zveriuk, tai jau cia ne truputeli pagadinai, o visai sugadinai... tongue.gif

Armana, sesutes sugebejimai pritrenkiantys, super modeliukas! wub.gif Bet tos teksturos manes irgi nesuzavejo. Patiko Duomos ir Sadi pastabos.

Puke, nu jau ir pasakei apie kuno tema. doh.gif biggrin.gif Tai jau zinok prisidirbai - dabar tau teks rodyti ka nors originalaus, jei jau ten nuobodoka. biggrin.gif As tai kaip tik manau, kad foto is koto verciancios. Po auto atrode, kad jau sunku bus mane nustebinti, bet kiekviena karta nuejus i albuma vel ziuredavau isputus akis. blink.gif bigsmile.gif

Olo, o kodel tu savo foto is konkurso isemei? g.gif Manai, per drasi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 01 gegužės 2009 - 12:22
laaaba diena.
as labai atsiprasau,kad atsilieku labai,bet musu kompas visai jau genda...taisyti kaip ir neapsimoka,o nauja pirkti negalime verysad.gif tai va kai pasitaiko proga prisest pas sese prie kompo tai ir uzsuku blush2.gif
ikeliu nuotrauka man noretusi patarimo prasyti ax.gif kazkaip spavos labai blankiai gavosi doh.gif gal j/b bandyt padaryt blush2.gif
user posted image
dar sita foto
ar labai jau virsus baisiai nukirptas unsure.gif ka?
user posted image
Atsakyti
Geras kadras, Ruste, bet turiu itarima, kad klijuota - radau keleta nesutampanciu gabalu - akys ir plaukai - ziuri i fotografa, o apatine veido dalis - nosis, burna ir kt - beveik profiliu. Dar radau keleta tokiu neatitikimu... Ale labai idomu...
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 01, 18:53)
Geras kadras, Ruste, bet turiu itarima, kad klijuota - radau keleta nesutampanciu gabalu - akys ir plaukai - ziuri i fotografa, o apatine veido dalis - nosis, burna ir kt - beveik profiliu. Dar radau keleta tokiu neatitikimu... Ale labai idomu...

draugė emeilu atsiuntė, pamaniau, kad ir jum bus įdomu pažiūrėti smile.gif
tuoj keliu kelis kadrus į kompą, bandysiu pasirodyti, kas gavosi man tongue.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Armana, man antra graži, bet manau, kad be debesų geriau būtų, arba kaip Duoma minėjo stambesni, kad jie būtų ax.gif

Šiandien po miškus prasinešiau, tai pripleškinau, keliu dabar į kompą ir po peržiūros jaučiu liks koks 20 tik doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 01, 11:08)
jei butum dalyvavusi,taip nesneketum  biggrin.gif ne visos turi idealius kunus ar modelius  ax.gif darbu nuobodziais irgi nepavadinciau  schmoll.gif tikrai yra geru!
tik tiek kad nemazai depresisku foto,bet cia jau... kita daina  biggrin.gif

kad man butent tie idealus kunai ir nubodoki pasirode blush2.gif kad yra geru, nesiginciju, labai daug geru darbu wub.gif bet savo nuomone jau rasiau ir jos neissizadu blush2.gif

Armana, man patinka thumbup.gif

Sidabrines antroji nieko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 05 01, 20:06)
Šiandien po miškus prasinešiau, tai pripleškinau, keliu dabar į kompą ir po peržiūros jaučiu liks koks 20 tik doh.gif  biggrin.gif

20 tai daug biggrin.gif as dziaugiuos, jei bent vienas buna tikrai geras biggrin.gif
Atsakyti
Nors nepriklausau jūsų klubui, vistiek noriu pasidalint savo šiandieninėm nuotraukom smile.gif Gal kokių pastabų, nes tik vakar įsigijau veidrodinuką smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grytutis: 01 gegužės 2009 - 21:45