Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:38)
is esmes reiktu skirstytis taip (mano maskuotos blondines galva hihihi.gif ):
1. kas nori kursa pradeti is naujo - t.y. daryti tuos visus ND, pradedant esanciais pirmam psl. ir tesiant toliau kiausiniais, vandeniu, kompozicija ir t.t. - tas pasilieka cia,

2. o kas nori daryti miesta ir stikla - eina i pazengusius smile.gif

O kaip cia gudriai sumasciau  lotuliukas.gif  tongue.gif  blush2.gif
Is esmes niekas nesikeicia tokiu atveju - tik dislokacijos vieta, o naujokeliams paliksim erdve pradet viska nuo abc smile.gif  ax.gif

lotuliukas.gif oho kaip gudriai biggrin.gif
Atsakyti
As lieku cia biggrin.gif Kas su manim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 08:38)
is esmes reiktu skirstytis taip (mano maskuotos blondines galva hihihi.gif ):
1. kas nori kursa pradeti is naujo - t.y. daryti tuos visus ND, pradedant esanciais pirmam psl. ir tesiant toliau kiausiniais, vandeniu, kompozicija ir t.t. - tas pasilieka cia,

2. o kas nori daryti miesta ir stikla - eina i pazengusius smile.gif

Is esmes niekas nesikeicia tokiu atveju - tik dislokacijos vieta, o naujokeliams paliksim erdve pradet viska nuo abc smile.gif  ax.gif

Bet pvz., as (apsirgsiu sidybes manija) tongue.gif padariau ND, na bet iki pazengusiu man dar tooooooooliiiiiiiiiiiiiii, miesta ir stikla daryti noriu, bet jei jau Bonda sako liksianti, tai ka jau kalbet apie mane doh.gif bet pvz., likti ir mokyti ND dar nesijauciu pakankamai ismokus, kai rasot, kad ND geri (ypac WB) man neatrodo ten balta- patirties trukumas

Oi, sumaliau...
Gal tikrai kas nori gali daryt kazkokius spec ND ir taip patekti pas pazengusias

Na, visas verkimas- ka gi darysim be mokytoju cray.gif cray.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 07, 08:42)
lotuliukas.gif ten pat ir as uzmaciau  smile.gif

as tai zurnale blush2.gif kuri pirma kart nusipirkau hihihi.gif bet va vakar aplink namus apejau ir niekur nera, nevaziuosiu iki WHSmith kas savaite, ir kazin ar vertas jis, nes skelbimu daugiau nei info unsure.gif
Atsakyti
na, be "sefuotoju", manau tikrai neliktumet smile.gif

Rico - patempsim mes tave uz ausu i virsu biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 09:54
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 09:01)
Edeva, teks organizuotis naują leliuką, 9 mėnesiai ir leliukas yra  lotuliukas.gif

hihihi.gif as turiu vilties kad per tuos 9men ir Eva pripras prie fotiko ir leisis fotkinama ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:38)

unsure.gif nu gudriai as tai nesijauciu labai jau pazengus,gal tik pasistumejus savo ziniomis i prieki, bet jei vel mokintis diafragma,fokusas WB, unsure.gif Kazkaip cia nzn durnai gaunasi sad.gif kas del miesto.stiklo tai daugelis daro nd (ne visus bent jau as) bet daro bet kai nueini pas pazengusias tai cia man tas pats kaip peskom iki amerikes doh.gif bet velgi jei liekam visos cia tai ir nebus to postumio/ judejimo i prieki unsure.gif bet as negaliu saves vadint pazengusios jei nei vienos padorios foto neturiu schmoll.gif jauciu teks ..
Atsakyti
Reikia tada dar pirma puslapi pataisyti del dalyviu ir t.t. Kad jau nauja tema butu tikrai pradinukam - tikras pradziamokslis. Nes pirmam temos psl tiek info sukrauta, tik imk ir skaityk, kad neuzdavineti kvailu, erzinanciu klausimu ax.gif Labai dideli palikima jus jiems paliekat thumbup.gif O del ju ND vertinimo tai galim kas tures laiko, uzsukt ir pasakyt kas blogai ir ka perdaryt, kol ju akys dar nemato rolleyes.gif Ir tegul jos pacios susikuria savo albumelius, savo ND, savo privatu gyvenima biggrin.gif

Tikrai, bonda,drasiau drambliuk, drasiau 4u.gif As irgi miano nesuprantu ir nenoriu suprasti , tai ne man. Visi mes skirtingi. Ir nuo0traukos musu visos skirtingos del to ir idomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 08:21)
Įdedu savo sesers portretą kritikai blush2.gif

Gražus portretas smile.gif Ir sesuo labai fotogeniška. Tik man noris traukt iš centro smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 09:28)
laukiame jei atsinestumete savo kazkokias ND idejas, entuziazma ir norus  thumbup.gif nes musu norai ir entuziazmas kiek prigese, tema merdi  blush2.gif taip tikimes bendromis jegomis vel sturmuoti virsunes, mes mokysimes is jusu vel "degti" noru ir sveikos konkurencijos skatinami bandysim vel sau kelti karteles, jums gal irgi bus naudinga is musu kazka perimti  mirksiukas.gif

tada reik "cementovkės" blush2.gif

nors aš kaipBonda - man pvz nedrasu eit ax.gif ten jaučiu ir nuotraukų kritikai mažiau dėčiau,nes tiesiog ten kito lygio darbai. Ten kaži ar dėčiau savo buitiakus tam kad dėl ryškumo pasiklaust ir pan ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 10:26)
Aš dabar ir susipainiojau, dėl tų temų doh.gif Jaučiu čia dar man reik pasilikti, nes šiandien varau veidrodžio pirkti tai viską išnaujo mokinsiuosi lotuliukas.gif

o, sveikinu su planais thumbup.gif kokį išsirinkai?
Atsakyti
Oi kaip sunku apsisprest doh.gif , tikrai nesijauciu dar pazengusi iki musu pazengusiu. Namu darbu tema miestas man labai idomi ir tikrai dalyvausiu, jau net ir ideju turiu. Su kunu buvo sunkiau, matyt ne mano sritis ir dar man iki tokiu jusu menisku, idomiu ir kokybisku foto dar labai toli, o gal ir niekad nepavyks. Taciau labai noriu kartu su jumis toliau zingsniuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 07 gegužės 2009 - 10:02
QUOTE(Pukė @ 2009 05 07, 09:36)

Bonda, bet juk nebutina pas pazengusias vien mena fokyt biggrin.gif

as ten nei komentuot kazka drisiu blush2.gif , nei kokia savo nesamone rodyt -tuo labiau blush2.gif bet bus kaip bus -yra nete tu platybiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 gegužės 2009 - 10:02
Sadi - bet nieks nesikeicia smile.gif ar Tu cia dedi, ar ten desi - vis tiek Pazengusiuju akis viska mato lotuliukas.gif tongue.gif Lieka tas pats kolektyvas - tik keliasi i kita auksta su visa savo buhalterija biggrin.gif

jei ka - musu bus daugiau - apginsim user posted image user posted image user posted image biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 10:05
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 11:01)
as ten nei komentuot kazka drisiu blush2.gif , nei kokia savo nesamone rodyt -tuo labiau blush2.gif bet bus kaip bus -yra nete tu platybiu biggrin.gif

nu jaučiuosi kaip tavo dvynė blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 11:01)
Sadi - bet nieks nesikeicia smile.gif  ar Tu cia dedi, ar ten desi - vis tiek Pazengusiuju akis viska mato  lotuliukas.gif  tongue.gif  Lieka tas pats kolektyvas - tik keliasi i kita auksta su visa savo buhalterija  biggrin.gif

matyt reik adaptacinio periodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 10:06)
nu jaučiuosi kaip tavo dvynė  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif wub.gif svarbu ne as viena bailiuke pasirodo blush2.gif tongue.gif
Atsakyti