Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 08:54)
as tai dar nesijauciu pazengus tikrai mirksiukas.gif ir mianos dar nelabai suprantu tongue.gif man ten dar nedrasu blush2.gif  ax.gif  tad jei jau visos pabegsit -liksiu tuo tyliuoju kardinolu kazkurioj temukej tongue.gif

friends.gif ir as su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 07 gegužės 2009 - 09:02
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 09:48)
Nius, tai ka darom? biggrin.gif

būk pioniere biggrin.gif ir kitos prisijungs po to.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 06, 13:27)
kas čia norėjo vyruko? turiu vieną, bet apsirengusį ir nevisai jauną biggrin.gif

Is pradziu tik puse nuotraukos maciau, net susimasciau apie koki vyruka cia blush2.gif bet pamaciau paskui lotuliukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 18:51)
noriu parodyti savo gerbiamaji ... labai patinka jo foto rakursai,aibe tu vaizdu esu maciusi,bet ne kart neziurejau is tokio tasko,o tuo labiau nedaejo fotografuoti  blush2.gif

Galvojau kur as tas nuotraukas maciau, bet atgaminau thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 21:18)
Po kurio laiko paemiau i rankas fotika, kazkaip uzsinorejau mygtukus paspaudyt ir dar PS pazaist upas parejo, tai stai kas isejo biggrin.gif varijantu galima buvo pridaryt n+1 zinoma, tik reikia zinot ko nori, tai cia tik siaip varijacijos ir tiesiog pasakykit ar bent kiek idomu ir grazu smile.gif bet tik ciestnai  cool.gif

O jau ryskumas bigsmile.gif

Gaila, kad issikraustysit verysad.gif unsure.gif norejau siulyt nauja tema "paruosiamaja klase"- kol padaro ND, bet neverta turbut unsure.gif
Tikiuosi nepamirsit musu likusiu ir aplankysit, pasakysit kas negerai unsure.gif nes jei liks tik nezinantys kuri mygtuka spausti kaip zinosim kas negerai unsure.gif bet is kitos puses gal drasiau komentuosim g.gif
bet jus tikrai pribrendot eiti i vyresne klase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 07, 10:02)
būk pioniere  biggrin.gif ir kitos prisijungs po to.

hihihi.gif tai kad vienai kazkaip nebelieka prasmes... g.gif ir kaip su ND daryt? doh.gif zdz kazkokia painiava be galo... doh.gif

noriu paklaust dar del Kuno ND nugaletoju ax.gif Dedu rezultatus i bloga - ir klausiu, ar det nuotraukas, nugaletojas? (nors 2 jau ir taip pabuvojo viesam etery g.gif ) tai klausimas ko gero Vasaraitei labiausiai aktualus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 09:18
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 10:16)
noriu paklaust dar del Kuno ND nugaletoju  ax.gif  Dedu rezultatus i bloga - ir klausiu, ar det nuotraukas, nugaletojas? (nors 2 jau ir taip pabuvojo viesam etery  g.gif ) tai klausimas ko gero Vasaraitei labiausiai aktualus 4u.gif

Aš tai leidžiu dėti biggrin.gif
Aš dabar ir susipainiojau, dėl tų temų doh.gif Jaučiu čia dar man reik pasilikti, nes šiandien varau veidrodžio pirkti tai viską išnaujo mokinsiuosi lotuliukas.gif

O čia kiek pamenu
Patiko Armanos, Rasytes paskutinė, AM pirmas portretas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, smagu kad nusprendet palikt sita tema pradinukam. Nes tikrai manau pradinukam nera jokio stimulo tobuleti ir mokytis, nes zino, kad uzdavusios klausima iskart gaus labiau ismanancio gera tikslu atsakyma. Nereikia gaisti laiko interneto platybese ir ieskotis ten paaiskinimo, kas kaip ir kodel?
O dabar kai liks cia tik tos/tie kurie dar skaito instrukcija, aiskinasi kas yra diafragma ir su kuo ji valgoma, man atrodo labiau susikalbes tarpusavi ir tarpusavi smagiai aiskinsis, dalinsis nuorodomis ir info. Beto juk toks fainas blogas sukurtas. Jei zmogus netingi pats susiras tai ko iesko, o jei tingi, tada ir aplamai nieko nepasieks, nes pastoviai ant lekstutes jam niekas nieko nepaduos mirksiukas.gif
O as eisiu ten kur yra ND ir bus ND ax.gif Nors nesijauciu jau tokia pazengusi, sioj temoj ishvis naujoke, taciau noriu prisiplakti prie stipresniu, tai mane vercia daryti geriau ir dar geriau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 10:26)
Aš tai leidžiu dėti biggrin.gif
Aš dabar ir susipainiojau, dėl tų temų doh.gif Jaučiu čia dar man reik pasilikti, nes šiandien varau veidrodžio pirkti tai viską išnaujo mokinsiuosi lotuliukas.gif

O čia kiek pamenu
Patiko Armanos, Rasytes paskutinė, AM pirmas portretas thumbup.gif

Jau idejau biggrin.gif

Sveikinimai baisulingi - tau to tikrai seniai reikejo thumbup.gif Ir jau net negalvok pasilikt (jei jau eisim biggrin.gif ) - nieks tau neleis tongue.gif
Ju.Ju - sauniai cia parasei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 09:29
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 08:16)
hihihi.gif tai kad vienai kazkaip nebelieka prasmes...  g.gif 

As tai labai tikiuosi, kad bus daugiau smile.gif
Atsakyti
lamella, oho, koks pirkinys laukia bigsmile.gif koki pirksi?

Bonda, bet juk nebutina pas pazengusias vien mena fokyt biggrin.gif

Atsakyti
is esmes reiktu skirstytis taip (mano maskuotos blondines galva hihihi.gif ):

1. kas nori kursa pradeti is naujo - t.y. daryti tuos visus ND, pradedant esanciais pirmam psl. ir tesiant toliau kiausiniais, vandeniu, kompozicija ir t.t. - tas pasilieka cia,

2. o kas nori daryti miesta ir stikla - eina i pazengusius smile.gif

O kaip cia gudriai sumasciau lotuliukas.gif tongue.gif blush2.gif

Is esmes niekas nesikeicia tokiu atveju - tik dislokacijos vieta, o naujokeliams paliksim erdve pradet viska nuo abc smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 09:44
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:06)

Galvojau kur as tas nuotraukas maciau, bet atgaminau  thumbup.gif
O jau ryskumas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif ten pat ir as uzmaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 09:26)

Lamella, kokį fotoaparatą išsirinkai? Tai jau beveik galima sveikinti su naujuoju pirkiniu wub.gif ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 09:38)
is esmes reiktu skirstytis taip (mano maskuotos blondines galva hihihi.gif ):
1. kas nori kursa pradeti is naujo - t.y. daryti tuos visus ND, pradedant esanciais pirmam psl. ir tesiant toliau kiausiniais, vandeniu, kompozicija ir t.t. - tas pasilieka cia,

2. o kas nori daryti miesta ir stikla - eina i pazengusius smile.gif

O kaip cia gudriai sumasciau  lotuliukas.gif  tongue.gif  blush2.gif

Gudriai tu čia, oi gudriai tongue.gif
Atsakyti