Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

Exif duomenis galima pamatyti ir be jokiių papildomų programų (tiesiog paži9rėti nuotraukos properties). Taip pat rodo daugelis peržiūros programų (tik reikia rasti, kaip pažymėti, kad rodytų) mirksiukas.gif

Rasyte, man paskutinė spalvom patinka!
Puke, kokios ryškios spalvos wub.gif
Armana, kaip visada wub.gif
Atsakyti
oho, kokia diskusija del temu tongue.gif man is esmes tas pats -vis tiek kazkuria tema seksiu ir skaitysiu mirksiukas.gif bet kraustytis kazkur gal nelabai noreciau - o kodel ir turetume, vis tik susibures, jau kazkiek apsislyfaves ratelis mirksiukas.gif ateini cia su noru, smalsumu, be baimiu tongue.gif mirksiukas.gif bet taip -faktas, ka djau yra uzknisanciu klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia ne is senbuviu ax.gif lotuliukas.gif tad gal pavadinima keist, jei imanoma ir priimt, kurie instrukcijas skaite, supranta esminius dalykus? g.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 06, 16:46)
saugojau saugojau savo nauja objektyva,o vakar turejau progos pafotografuoti nemazai ir ka grizus perziurejau foto, fokusas labai daznai nugrybaves ne ten kur fokusavau.

nu kaip gaila doh.gif unsure.gif
QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 17:54)
o cia pats graziausias ir brangiausias dangus 

wow wub.gif

QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 19:39)

truksta ryskumo abejose cool.gif

Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 20:35)
Imetu pora portretu is archyvo  smile.gif

patiko man abu mirksiukas.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 22:18)
ar bent kiek idomu ir grazu smile.gif bet tik ciestnai  cool.gif

kazkas pasakytu -o kur istorija tongue.gif lotuliukas.gif
o siaip nzn -eilinis kadras ir tiek mirksiukas.gif man antra ir ketvirta wub.gif bet ketvitroj lyg tada ryskumo mazoka gal g.gif ir kodel tos akys centre? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 07 gegužės 2009 - 07:56
QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 20:51)
noriu parodyti savo gerbiamaji ... labai patinka jo foto rakursai,aibe tu vaizdu esu maciusi,bet ne kart neziurejau is tokio tasko,o tuo labiau nedaejo fotografuoti  blush2.gif

Kieno čia nuotraukos? Supratau, kaip taviškio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 07:36)
mazoji mat ne modelis ir ji nori but tik uz kardo o ne jame  doh.gif velnias sakau is kur koki leliuka gaut hihihi.gif kad ant jo meginimus daryt  biggrin.gif pasiguodziau  cool.gif

Edeva, teks organizuotis naują leliuką, 9 mėnesiai ir leliukas yra lotuliukas.gif
Atsakyti

Rasyce, man vis tik dar originaslas irgi patinka -spalvos mirksiukas.gif tik pasarpinciau, jei nesarpinai biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 23:08)
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus biggrin.gif

Puke, man tai ne ta, nei kita -sugebi geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 07:21)

Įdedu savo sesers portretą kritikai blush2.gif

kodel negirdziu -kodel galvinis portretas? tongue.gif lotuliukas.gif
siaip kokybiskas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 07:53)
Exif duomenis galima pamatyti ir be jokiių papildomų programų (tiesiog paži9rėti nuotraukos properties). Taip pat rodo daugelis peržiūros programų (tik reikia rasti, kaip pažymėti, kad rodytų)  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif as ir nikaip nesuprantu, kam tos papildomos exif nuskaitymo programos g.gif jei visos foto tvarkymo ta funkcija suteikia g.gif unsure.gif

aha, faina nuoroda ten vaizdeliu imete wub.gif ediper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 07, 09:07)
thumbup.gif  thumbup.gif as ir nikaip nesuprantu, kam tos papildomos exif nuskaitymo programos g.gif jei visos foto tvarkymo ta funkcija suteikia g.gif  unsure.gif

Ten ne visi duomenys buna - tik svarbiausi... nors is esmes, pakanka ir ju smile.gif

Labas rytas 4u.gif

Puke - tikrai gali geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 08:17
gerai, tada kol neigyvendinsiu vizijos, tol nerodysiu nieko biggrin.gif

o galviniu protretu gi buna, man Armanos super, zvilgnis, gelyte plaukuose, na, turi kazka wub.gif o vat vaiku pasines foto tai nea biggrin.gif
Atsakyti
tai mes savo skyrelyje pasitarem ir kvieciam visas norincias, jungtis ir kraustytis i musu tema. del baimes pasimesti, numirti, issisklaidyti ir patogumo, mes niekur is tos temeles nedingsim, bet manau, kad toks susiliejimas bus naudingas tiek jums, tiek mums. ateisit is karto dideliu srautu, o ne po viena, todel bus ir drasu, ir pazistamu ratas ne taip ir susiskaidys. vis tiek daugeli musu pazistate is postu, nuotrauku, pasisakymu, todel svetimos visai nebusim nei mes, nei jus.

laukiame jei atsinestumete savo kazkokias ND idejas, entuziazma ir norus thumbup.gif nes musu norai ir entuziazmas kiek prigese, tema merdi blush2.gif taip tikimes bendromis jegomis vel sturmuoti virsunes, mes mokysimes is jusu vel "degti" noru ir sveikos konkurencijos skatinami bandysim vel sau kelti karteles, jums gal irgi bus naudinga is musu kazka perimti mirksiukas.gif

o sia tema be jokio gailescio palikti patiems zaliausiems 4u.gif jiems irgi reikia vietos ir drasos jaustis nediskriminuojamais, neniekinamais del ziniu trukumo. nes "siusti skaityti instrukcijos" irgi nebe ilgai galesit. nes atitrukimas vis dides ir jau instrukcijos perskaitymas nebepades. jau dabar nebelabai reaguojate i naujoku daromus pirmuosiu bandymus su WB, fokusais ir t.t. blush2.gif o kuo toliau, tuo labiau tei erzins ir bus tam gaila laiko.

taigi kvietimas atviras. nebutina iseiti is temos ir ja pamirsti. reiks naujokus sefuoti visada, bent minimaliai nukreipiant kazkur. kas spes ir per dvi temas sudalyvaus. manau taip bus naudinga 99 is 100 zmoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 gegužės 2009 - 08:29
Nius, tai ka darom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 08:48)
Nius, tai ka darom? biggrin.gif

as tai dar nesijauciu pazengus tikrai mirksiukas.gif ir mianos dar nelabai suprantu tongue.gif man ten dar nedrasu blush2.gif ax.gif tad jei jau visos pabegsit -liksiu tuo tyliuoju kardinolu kazkurioj temukej tongue.gif
Atsakyti
A.M. portretai patiko.
Rasytce man ir labiausiai patiko paskutines foto spalvos ir mergaite labai grazi smile.gif
Ediper lietuviskas dangus thumbup.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 22:08)
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus biggrin.gif

tik savo vizijos neigyvendinau doh.gif bandysiu dar - jau atsibodo sita kartot ir kartot verysad.gif

man antra geriau ziurisi, bet kirpciau ta masina mirksiukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 06:21)

grazi sese, grazios spalvos tik patraukciau i sona, kad nebutu per viduri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 08:21)

user posted image

labai grazus portretas bigsmile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 08:59)
Kieno čia nuotraukos? Supratau, kaip taviškio  ax.gif

lotuliukas.gif oi ne ! cia tik as i jo gerbejas taikau blush2.gif

Atsakyti