Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 05 07, 00:08)
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus biggrin.gif

tik savo vizijos neigyvendinau doh.gif bandysiu dar - jau atsibodo sita kartot ir kartot verysad.gif

lasai super! (as bangas savaitgali gaudziau,bet nieko gero nepagavau doh.gif ) spalvos siu foto man tai per ryskios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 06 gegužės 2009 - 23:22
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 23:18)
Po kurio laiko paemiau i rankas fotika, kazkaip uzsinorejau mygtukus paspaudyt ir dar PS pazaist upas parejo, tai stai kas isejo biggrin.gif varijantu galima buvo pridaryt n+1 zinoma, tik reikia zinot ko nori, tai cia tik siaip varijacijos ir tiesiog pasakykit ar bent kiek idomu ir grazu smile.gif bet tik ciestnai  cool.gif

Man tai visai patiko ir ta antra smile.gif tokia kaip vintage, tik akys mėlynos wub.gif paskutinė irgi labai wub.gif ir nekirpk nieko, palik erdvės smile.gif Kaip tik jaučiasi kad didelei erdvėj vaikas dūko, tuoj pakils ir toliau lėks wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 07, 00:08)
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus biggrin.gif

tik savo vizijos neigyvendinau doh.gif bandysiu dar - jau atsibodo sita kartot ir kartot verysad.gif

ot jaučiu Miglei džiausmo buvo kad mama pati liepia po balas šokinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Armanos geles kokybe bigsmile.gif
Rascyte, pepperoni apkarpymas geriausiai ziurisi,bet siaip liuks foto ir spalvos biggrin.gif

A.M kokybiski portretai 4u.gif

Puke, liuks kokybe, spalvos, tik man kadravimo noretusi kitokio, kitokio kampo, gal labiau is priekio buciau gaudzius ir horizontaliai g.gif O pirmaja fotodrastiskai apkarpyciau paliktama striukes gala, kojas ir botus biggrin.gif ( cia off topic, koks Migles ugis? smile.gif
Atsakyti
Puke, nepatinka man tas mersas fone biggrin.gif Siaip rysku, grazu, ideja yra, bet vat nesimato to vaikisko dukimo 4u.gif
Atsakyti
Puke, nepatinka man tas mersas fone biggrin.gif Siaip rysku, grazu, ideja yra, bet vat nesimato to vaikisko dukimo 4u.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Puke, man ryskumas super, ideja matau, bet nepatinka tas mersas sone biggrin.gif ir manau kad tu gali geriau parodyti ta vaikiska dukima 4u.gif Atrodo mama pastate ir liepe taskytis, o noris tos emocijos 4u.gif Kazkodel manau kad jei butu keli vaikai butu is vis thumbup.gif
Atsakyti
Puke, man ryskumas super, ideja matau, bet nepatinka tas mersas sone biggrin.gif ir manau kad tu gali geriau parodyti ta vaikiska dukima 4u.gif Atrodo mama pastate ir liepe taskytis, o noris tos emocijos 4u.gif Kazkodel manau kad jei butu keli vaikai butu is vis thumbup.gif
Atsakyti
Atsakyti
O dieve kiek as cia tau prirasiau lotuliukas.gif Niekaip neleido issiust, dingo, parasiau is naujo viska vel neleido issiust post'o, o dabar atsirado visa kruvas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Rasycke, man laba patiko paskutiniojo varianto spalvos wub.gif ir pati nuotraukytė labai graži wub.gif

Pūke, nutraukytės gražios, tik man ryškumo kiek daugoka blush2.gif Sea teisingai pastebėjo, kad kiek kliūna kadravimas blush2.gif

A.M. tavo nuotraukų veikėjai tokie neneiliniai žmonės tongue.gif Labai patiko antrasis portetas ax.gif

Įdedu savo sesers portretą kritikai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 gegužės 2009 - 07:22
QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 23:19)
spalvos siu foto man tai per ryskios  unsure.gif

as nekalta, taip mano nikonas fotkina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 06, 23:51)
ot jaučiu Miglei džiausmo buvo kad mama pati liepia po balas šokinėt  lotuliukas.gif

kad labai greit suslapo, teko eit persirengt doh.gif dar botas dviem ismerom per mazi lotuliukas.gif doh.gif bet jai botai - batai nr 1 doh.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 00:31)
Puke, liuks kokybe, spalvos, tik man kadravimo noretusi kitokio, kitokio kampo, gal labiau is priekio buciau gaudzius ir horizontaliai g.gif O pirmaja fotodrastiskai apkarpyciau paliktama striukes gala, kojas ir botus biggrin.gif ( cia off topic, koks Migles ugis? smile.gif

sutinku su kadravimo blogumu drinks_cheers.gif tie kaimynu mersai labai maise doh.gif biggrin.gif ugis 108 doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 06:50)
O dieve kiek as cia tau prirasiau  lotuliukas.gif  Niekaip neleido issiust, dingo, parasiau is naujo viska vel neleido issiust post'o, o dabar atsirado visa kruvas doh.gif  doh.gif  doh.gif

aciu uz pastangas lotuliukas.gif

sakiau, vizijos mano ner tose foto, bet as dar bandysiu vasara ilga cool.gif reiks botus vaikui uzsakyt grazius lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 07:21)
Pūke, nutraukytės gražios, tik man ryškumo kiek daugoka blush2.gif Sea teisingai pastebėjo, kad kiek kliūna kadravimas  blush2.gif

cia tik flickro ryskumas doh.gif tokios man gavos vakar foto, po lietaus dangus buvo pusiau niurus, pusiau sauletas, grazu kampa tik pagaut reikejo sviesos wub.gif biggrin.gif

o tavo seses portretukas man super wub.gif koki gera modeliuka turi thumbup.gif
Papildyta:
ai, del spalvu - pirmoj naturalios, antroj su actionu, tai ten gal per rysku, ane? g.gif blush2.gif bet man grazu visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 23:06)
-ei, laaabas - mes va visos sitos Jusu cioces, nuo siol gyvensime pas Jus  biggrin.gif

zdz turim susest prie bendro stalo  drinks_cheers.gif  ir bendrai nusprest, ka darom smile.gif

nu tu man patinki lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 23:18)
Po kurio laiko paemiau i rankas fotika,

bigsmile.gif trecias labai labai grazus wub.gif antras tai man nea kazkaip nemegstu tokiu saltu spalvu blush2.gif

vakar gi sugalvojau jau viskas pasidariau cia susikabinau paklodes sviesos pasiziurejau kad uzteks jau minti kaip ir turi kas turetu but ir ka jus manot nei vieno kadro unsure.gif mazoji mat ne modelis ir ji nori but tik uz kardo o ne jame doh.gif velnias sakau is kur koki leliuka gaut hihihi.gif kad ant jo meginimus daryt biggrin.gif pasiguodziau cool.gif
Atsakyti