Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 05 06, 22:26)
Medona,va prasau-EXIF skaitytuvas-naikintuvas mirksiukas.gif

Aciu, turiu sita, panaikint moku, o perkaityt ne biggrin.gif
Reiks pastudijuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 06 gegužės 2009 - 22:28
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 22:28)
Aciu, turiu sita, panaikint moku, o perkaityt ne  biggrin.gif
Reiks pastudijuot  smile.gif

Taigi cia yra ne tik naikintuvas,bet ir skaitytuvas.Virsui puslapio mirksiukas.gif pasiziurek
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 23:22)
Rasytce - jei klausi del spalvu - tai man paskutinis variantas, o visus kitus tavo isvardintus trukumus labai lengva panaikint smile.gif

aciuks.gif tai mano akys dar teisingai spalvu grozi mato biggrin.gif

QUOTE(Eres @ 2009 05 06, 23:26)
Rasytce, spalvos man paskutines labiausiai  wub.gif Tik nezinau kaip jau su ryskumais ir ta kaladele  biggrin.gif Bet kai pati turiu toki nei puses sekundes nesustojanti maziu, tai jau dziaugiuos bile kad tik neisplaukes buna  lotuliukas.gif  Reik fotkint neben mieganti hihihi.gif

va va - butent - kai tokia turbine mano mergina yra, tai apie kaladeles ir visokius pasalinius foninius daiktus tenka pamirst biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 23:21)
verysad.gif

1. Gerai tada vel klausiu: o kaip jus ta exifa rasot? as matau ji fotgrafuojant, o kaip perkeliu is fotiko nuotraukas iskart trinu, todel negaliu patikrint. Ar yra dar budu parasyt exifa is kompo? Jauciu, kad yra tik as nezinau  g.gif

2. ir dar. Jei ir as parasysiu savo exifa, tai kaip jums zinot koks pas mane  kambary buvo tamsumas ar sviesumas  unsure.gif

3. Iso jau nuo 400 lenda triuksmas.

4. Dazniausiai fotografuoju ant maziausio f,  o jau kaip ta skyle ranka pasukineju, tai nzn, neseku  blush2.gif 

5.Jei fotografuoju islaikymo prioritetu tamsios gaunasi nuo kokiu 25/30 dar normaliai, bet sujudejes vaizdas...

6. Bet tai jeigu ir su blykste nerysku, tai gal brokas  unsure.gif  vis del to per ebay pirkau.

1. mes nzn kiek kartu apie ta exifa kalbejom... ir bloge yra info, ir fotki yra nuoroda, i exifa rodanti ir naikinanti psl. zdz info prideta palei nosi - tik reik pasiimt 4u.gif

2. jei parasysi, mes galesim bent jau pasiulyt, kaip padeti istaisyt, o kai info jokios nera - tai kaip mums is vis ka nors zinot kaip tu fotkini?

3. Jau geriau foto su triuksmu kompe, nei foto be ryskumo siuksliadezej smile.gif

4. arba as nesupratau tavo teiginio, arba tu ne visai supranti kas yra diafragma smile.gif

5. tai mazink islaikyma ir didink iso, dar gali ekspokorekcija reguliuot smile.gif

6. is pirmu 5 punktu sprendziu, kad vis tik ne brokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 22:32
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 22:18)
Po kurio laiko paemiau i rankas fotika, kazkaip uzsinorejau mygtukus paspaudyt ir dar PS pazaist upas parejo, tai stai kas isejo biggrin.gif

patikoman paskutinis variantas, bet akytes tai paciam paciam centre mirksiukas.gif nelabai gerai. bet pati mimika Aurytes ir kad numestas tas zaisliukas, kuria nuotaika thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 22:30)
va va - butent - kai tokia turbine mano mergina yra, tai apie kaladeles ir visokius pasalinius foninius daiktus tenka pamirst biggrin.gif

na jau, na ju, nemoki sudomint tongue.gif mama nusibodus, zinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 23:37)
patikoman paskutinis variantas, bet akytes tai paciam paciam centre mirksiukas.gif nelabai gerai. bet pati mimika Aurytes ir kad numestas tas zaisliukas, kuria nuotaika thumbup.gif

man cia vaiks duko duko ir staiga nurimo tam mazam momenteliui... kad sekunde pailset ir vel begt... biggrin.gif

ir ryskumo man cia pakanka... Jei akytes traukt is centro, tai tada kirpciau desines ir virsaus - kaip tik pasisleptu lango (?) remas ar kazkas, kas matos virsuj smile.gif
Papildyta:
o jeigu taip? g.gif erdves gerokai sumazejo, gal ir spaudimas is virsaus jaucias, bet man siuo atveju atsirada tiesioginis rysys tarp tos kaladeles ir mergytes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 22:56
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 19:41)
Zavi plauku sruoga smile.gif

O kas tam nabagui nutiko? nzn koki smail det - toki: biggrin.gif, ar toki:  unsure.gif

Nu ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nabagas,mes Hallowyna sventem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 23:52)
Nu ir prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nabagas,mes Hallowyna sventem  biggrin.gif

Na, maza kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 22:16)

Vis pamirstu parasyt, turiu ir as ta isorini kietaji diska. pirkau dideles talpos del nuotrauku, bet nezinau kaip dar ji galima panaudot? nes kaip supratu paciam kompe atminties vistiek reikia nusipirkt, jei noriu siuntinetis visokiu aukcionu ir t.t.?

na taip kompiuteryje einamiems dalykams/programoms zinoma reikia vietos,o isorinis kietasis diskas yra informacijos laikymui (muzikai,filmams,video,nuotraukoms,vertingoms programoms ir t.t.)

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 23:18)

O sitoji mane labiausiai nustebino  wub.gif - ashleys_actions vintage/haze1  is kiek actionu as esu pabandzius - labai man paciai patinka
user posted image

man t.p. sios spalvos labiausiai patinka smile.gif ryskumas superinis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 23:52)
Nu ir prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nabagas,mes Hallowyna sventem  biggrin.gif

nu duodat! as t.p. galvojau,kad vargsas is A&E paleistas cool.gif
Atsakyti
Rasytce ,man paskutinis variantas,o ta parketo linija pabandyk uzklonuot ir ta kaladele man maiso
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 22:53)
Si foto fotkinta  diafragmos prioritetu, bet su vidine blykste(jei gerai pamenu). nu ir kaip de ryskumo?
user posted image

ExposureTime; 1/125 sec
+- FNumber; f 5.6
+- ExposureProgram; Shutter Priority
+- ISOSpeedRatings; 100
+- ExifVersion; version 2.21
+- DateTimeOriginal; 2009:05:05 19:56:13�
+- DateTimedigitized; 2009:05:05 19:56:13�
+- ComponentsConfiguration; YCbCr
+- ShutterSpeedValue; 1/125 sec
+- ApertureValue; f 5.6
+- ExposureBiasValue; 0 EV
+- MeteringMode; Multi-Segment
+- Flash; Red Eye, Compulsory Flash
+- FocalLength; 55 mm

is exifo matau, kad fotkinta vis tik ne diafragmos, o islaikymo prioritetu, islaikymas 1/125, su blykste, iso 100, diafragma f5.6 smile.gif

Vasaraite lauksim ispudziu smile.gif

dabar tik pamaciau, kad grizo senasis gerasis SM fonas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 23:08
siandien as lasus fotkinau lotuliukas.gif ilgai laukto lietaus biggrin.gif

tik savo vizijos neigyvendinau doh.gif bandysiu dar - jau atsibodo sita kartot ir kartot verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti