Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

A.M. o tu ir kudroj AM? g.gif
Papildyta:

QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 20:39)
As dar su tokia mintim  biggrin.gif  Galetu paziangusios padaryt kokias tai uzduotis norincioms prisijungt prie ju ir kas islaiko egzamina ta jos priima  biggrin.gif taip galima butu isbandyt savo jegas  biggrin.gif

Ediper, grazu  wub.gif

Klausimu 100... ar labai truksta ryskumo (Bondos neklausiu  biggrin.gif juokauju ) ? ar truksta rankyciu?
user posted image

najau najau ! man atrodo kai kurios savo darbais jau senai ten priklauso,bet kadangi pas mus viskas karsta,tai laikosi cia thumbup.gif nepabekit mergaites 4u.gif

man truksta ir ryskumo ir rankuciu ax.gif

Papildyta:
noriu parodyti savo gerbiamaji ... labai patinka jo foto rakursai,aibe tu vaizdu esu maciusi,bet ne kart neziurejau is tokio tasko,o tuo labiau nedaejo fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 06, 18:51)
A.M. o tu ir kudroj AM? g.gif

Nea,as dar nesubrendau kudrai,daug man dar mokytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 21:04)
Nea,as dar nesubrendau kudrai,daug man dar mokytis  blush2.gif

aaa... na tai turi ten bendranickvardi biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pritarti, kad daugiau nei 2 temas mums tureti tikrai neleis niekas... ir eiti as tikrai niekur nenorriu... bet yra vienas labai svarbus BET... mes negalim buti savanaudes - ir toliau cia virti savo sultyse...

Prisimenat, kai visos pradzioj darem tuos wb, diafragmas, taskemes vandeni, darem kompozicijas ir t.yt. - milijona kartu viena kitos to paties klausinejom ir aiskinomes nuo a iki z... tai mums leido gerai isisavinti ir isnagrineti teorija, igauti daug igudziu, be to buvo linksma tai atrasti kartu, mokytis vienam is kito...

o dabar mes visa sita malonuma tiesiog atimam is kitu, lygiai taip pat, kaip ir mes pries kelis men. norinciu ismokti fotografijos elementoriaus... ir tai tiesiog nesazininga ju atzvilgiu... ax.gif jiems nieko kito nebelieka tik arba pasyviai mus stebeti (o tai tikrai nieko gero - pati metus tai dariau doh.gif ) arba bandyt sokt i ta greitaeigi traukini... kuris skuba ir nieko nelaukia.... o mes net nebepastebim pateiktu vertinti ND... blush2.gif unsure.gif

taip, kad vis tik turim kazka daryt....

-------

Sea - na ka ir besakyt... uzuojauta... unsure.gif

Duoma, tikekimes greit atgausi savo rankas - as vis uzeinu FK pas tave ieskodama kazko naujo smile.gif

Ediper - grazus dangus wub.gif

Puke - nesinervink - tu tikrai gali susitvarkyt su uzklupusiais sunkumais mirksiukas.gif
Atsakyti
Imetu pora portretu is archyvo smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 06, 21:35)
Imetu pora portretu is archyvo  smile.gif

Zavi plauku sruoga smile.gif

O kas tam nabagui nutiko? nzn koki smail det - toki: biggrin.gif, ar toki: unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 20:42
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 20:39)
Klausimu 100... ar labai truksta ryskumo ? ar truksta rankyciu?

tikrai labai truksta smile.gif cia tiesiog ne ryskumas, o vaikas sujudejo fotkinimo metu. ir rankyciu taip pat truksta smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif
Tikrai darosi liudna kaip nieko gero neisgaunu verysad.gif Gal namai per tamsus, bet kad ir lauke suds...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 21:41)
O kas tam nabagui nutiko? nzn koki smail det - toki: biggrin.gif, ar toki:  unsure.gif

net garsu susijuokiau hihihi.gif

kas del kraustymosi na nepabekit blush2.gif

medona unsure.gif o koks pas tave obj?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 06, 21:02)
medona  unsure.gif o koks pas tave obj?

kitinis smile.gif

Kaip jums sis atvirukas, norejau dalyvaut konkurse, bet persigalvojau. pagalvojau, kad visko prikrauta per daug unsure.gif
user posted image

A.M. man tavo portretukai geri. taip noriu isgaut toki ryskuma, bet ...

Vis pamirstu parasyt, turiu ir as ta isorini kietaji diska. pirkau dideles talpos del nuotrauku, bet nezinau kaip dar ji galima panaudot? nes kaip supratu paciam kompe atminties vistiek reikia nusipirkt, jei noriu siuntinetis visokiu aukcionu ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 06 gegužės 2009 - 21:32
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 20:16)

O kaip ryskumas nusistacius ant automatiniu programu? g.gif
Atsakyti
apima deja vu jausmas skaitant jusu dilema del temos doh.gif kalbos apie naujoku integracija kas menesi turbut iskildavo, kai isgirsdavome eilini klausima "o kodel reikia didinti f?" arba "o kas yra WB" arba "kur pas mane xx 40d fotike yra ekspokorekcija" "ar tikrai turiu perskaityti 30 temu, kur foto isimtos jau ir nesuprantu ka aptarineja" doh.gif pas pazengusias nelabai ir yra ko eiti smile.gif ND ten nebera, deda foto tik ikvepimo apimtomis dienomis. rimtesniu diskusiju kaip irgi nebesimato... liko bendraminciu skyrelis, kuriuos laiko draugyste, bendras hobis, noras neprarasti rysio tarpusavyje, susitikti gyvai ir siek tiek fotografijos blush2.gif jei mes issikraustytume i bendramincius, kur turbut jau mums ir vieta, galetumet ir jus skilti, nes naujoku kvailu klausimu ir siuntimu "skaityti instrukcijos ir 29 pries tai buvusiu temu" vis dauges, naujokai pyks, seniokai tinges aiskinti viska 4u.gif
tokia jau ta temu evoliucija matyt naturali. kai susirenka per daug zmoniu ir ima skirtis ju pasijungimo laikas, tai skiriasi ir lygis per daug. atkaklus sugeba pasivyt ir pritapt, o dauguma pyksta, nori pradet nuo to, nuo ko pradejo dauguma, o toje pat temoje nebeiseina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 gegužės 2009 - 21:27