QUOTE(Nikkė @ 2009 05 06, 14:35)
Ir dar karta Peperoni - zinok, dabar tave terorizuosiu. Deja, tu esi vienintele, kuri gali priimti svarbius sprendimus, nes be taves tai vis tiek niekas nepajudes. Todel labai taves prasau pasukti savo grazia galvyte ir nuspresti del naujos temos. Esame jau kalbeje apie tarpine tema, tarp pradziamoksliu ir pazengusiu, bet vel viskas liko kalbomis. Mano nuomone, ta tema jau butina, nes dauguma cia esanciu jau isaugo is kalbu apie fotiko mygtuku paspaudima. Va ir pazengusios su mumis kuo toliau tuo produktyviau draugauja. Gal vertetu kraustytis i nauja tema, bet dar pabuti aktyvioms ir cia, kad issiubuoti pradziamokslius?
Cia mano namai
Cia mano namai
O as vel pasikartosiu, kad nemanau, kad reikalingos tarpines temos. kaip tik daugumai reik keliaut pas paziangusias ir mokintis is ju, gaut naudingu patarimu...manau, jos tikrai mus priimtu geranoriskai ir tema paziangusiu pajudetu, nes buna kartais apmirus
Galima tik isivaizduot, jei atidarom dar viena tema, tai pazengusios neprilakstys per 2 nepatyrusiu temas ir sveciu sulauksim vi maziau, ir pacios blaskysimes, skaityt reikes 2 temas, o jau lyg ir i trecia laikas lyst...
o sios temos neapleidziam ir padedam mokintis naujokem ir ND albumuka tesiam
(rasiau daugiskaitoj, bet pati dar pasiliksciau cia)
kaip jus isgaunat toki ryskuma su kokiu cia objaktyvu?
Reik sukraut is fotiko keliu dienu nuotraukas , gal ir as ka geresnio isvysiu nes jau nesidziaugiu pamacius gera kadra per fotika, dazniausiai tenka nusivilt