Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 06, 14:35)
Ir dar karta Peperoni - zinok, dabar tave terorizuosiu.  ph34r.gif  aggressive.gif Deja, tu esi vienintele, kuri gali priimti svarbius sprendimus, nes be taves tai vis tiek niekas nepajudes.  g.gif Todel labai taves prasau pasukti savo grazia galvyte ir nuspresti del naujos temos. Esame jau kalbeje apie tarpine tema, tarp pradziamoksliu ir pazengusiu, bet vel viskas liko kalbomis. Mano nuomone, ta tema jau butina, nes dauguma cia esanciu jau isaugo is kalbu apie fotiko mygtuku paspaudima. Va ir pazengusios su mumis kuo toliau tuo produktyviau draugauja.  wub.gif Gal vertetu kraustytis i nauja tema, bet dar pabuti aktyvioms ir cia, kad issiubuoti pradziamokslius?

Cia mano namai

O as vel pasikartosiu, kad nemanau, kad reikalingos tarpines temos. kaip tik daugumai reik keliaut pas paziangusias ir mokintis is ju, gaut naudingu patarimu...manau, jos tikrai mus priimtu geranoriskai ax.gif ir tema paziangusiu pajudetu, nes buna kartais apmirus unsure.gif biggrin.gif

Galima tik isivaizduot, jei atidarom dar viena tema, tai pazengusios neprilakstys per 2 nepatyrusiu temas ir sveciu sulauksim vi maziau, ir pacios blaskysimes, skaityt reikes 2 temas, o jau lyg ir i trecia laikas lyst...

o sios temos neapleidziam ir padedam mokintis naujokem 4u.gif ir ND albumuka tesiam 4u.gif
(rasiau daugiskaitoj, bet pati dar pasiliksciau cia)

kaip jus isgaunat toki ryskuma doh.gif su kokiu cia objaktyvu?
Reik sukraut is fotiko keliu dienu nuotraukas , gal ir as ka geresnio isvysiu doh.gif nes jau nesidziaugiu pamacius gera kadra per fotika, dazniausiai tenka nusivilt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 06, 14:21)
Pukuciai  smile.gif
O cia sakykit ar labai blasko margas fonas?
user posted image

Mane blaško tik našlaitė kairiam šone biggrin.gif o pirmoji foto įšvis įspūdinga.
Guziukas, puikus tavo fotikas, tikrai, skaityk instrukciją ir žingnelis po žingsnelio darysis aišku...
Jurina, geras thumbup.gif mane taip draugė irgi yra nupyškinus, nu kraupokai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 06 gegužės 2009 - 15:14
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 06, 14:35)
Na, ir kad nebutu vien plepalai is mano puses, dar imetu savo buitiako.  ax.gif Veiksmas vyko, kai didysis su masina garsiai pypsedamas lakste aplinkui, o mazaja vis reikejo nunesti nuo saves, tada begti tolyn ir fotkinti, kol nepriartejo.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pasodink maze ant masinos ir atsargiai stumk masina toliau nuo saves ir fotkink, kai vaikas prie taves privazuoja - isbandyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su savo Namu Darbais 4u.gif

Fokusas
user posted image
user posted image
user posted image

Zoom'as
user posted image
user posted image
user posted image

Keitimas fiziskai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Toliau smile.gif

Diafragma
f3.5
user posted image
f6.3
user posted image
f10
user posted image
f20
user posted image

WB prie naturalios sviesos
Auto
user posted image
Saulute
user posted image
Custom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 06 gegužės 2009 - 15:16
QUOTE(Medona @ 2009 05 06, 16:04)
kaip jus isgaunat toki ryskuma  doh.gif su kokiu cia objaktyvu?

g.gif man sitas klausimas labai aktualus arba mano Oly sudas arba as nieko nesuprantu g.gif
kas del pazengusiuju as irgi nemanau akd mergytes spes lakstyt per tris temas schmoll.gif gal tos kurios jau pazenge jungiasi prie stipresniuju o cia lieka pradziamoskliai nors aisku kai 10000-aji karta klausia kaip paspaust mygtuka tai juokas nebeima blush2.gif nors as seku temas visas pradedant nuo 0 teorijos zinau bet praktikos deja deja....
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 06, 15:17)
g.gif man sitas klausimas labai aktualus arba mano Oly sudas arba as nieko nesuprantu  g.gif
kas del pazengusiuju as irgi nemanau akd mergytes spes lakstyt per tris temas  schmoll.gif gal tos kurios jau pazenge jungiasi prie stipresniuju o cia lieka pradziamoskliai nors aisku kai 10000-aji karta klausia kaip paspaust mygtuka tai juokas nebeima  blush2.gif nors as seku temas visas pradedant nuo 0 teorijos zinau bet praktikos deja deja....

nu tarsi as pati buciau visa tai parasius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 06, 16:16)

1.Fokusas

2.Zoom'as

3.Keitimas fiziskai

4.Diafragma

5.WB prie naturalios sviesos

1. neuzskaitau - truksta ryskumo ir kuris daiktas fokusuotas sunku isskirt smile.gif
2. g.gif
3. uzskaitau
4. g.gif nzn ar uzskaityt - nes labai jau sunku suprast i ka fokusuota
5. man auto geriau atrodo g.gif

Dabar del tu temu - asn nzn ka daryt... g.gif bet kad reik - tai faktas.... unsure.gif per tris temas apeit - jokiu sansu ner - as jau cia vos speju... doh.gif

bet faktas tas, kad tuos musu pereitus nd - turi pereit ir visi, kas pradeda nuo nulio... ir katalogo tiems ND jiems jau reiktu naujo... zdz.... arba kraustomes pas pazengusius, arba ir toliau lieka viskas tokioj va makalosej... g.gif

jei kraustytis - tai manau, kad reik nusistatyt data, tarkim nuo 06,06 - kada baigsis miesto ND ir per ta laika issisprest organizacinius klausimus smile.gif

Ir dar, aisku, islieka vienas didelis ir svarbus klausimas - ar mus ten kas priims nail.gif: biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 15:42
QUOTE(ich @ 2009 05 06, 15:16)

WB prie naturalios sviesos
Auto
user posted image
Saulute
user posted image
Custom
user posted image

Padekit man kas nors kaip tuos WB pusiau automatinis ir rankinis nustatymas blush2.gif
kaip situos surast savo fotike doh.gif as kaip blondine nesusigaudau lotuliukas.gif doh.gif
sitas vienintelis liko kad galeciau visus nd prisiduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 06, 16:42)
Padekit man kas nors kaip tuos WB pusiau automatinis ir rankinis nustatymas  blush2.gif
kaip situos surast savo fotike  doh.gif  as kaip blondine nesusigaudau  lotuliukas.gif  doh.gif
sitas vienintelis liko kad galeciau visus nd prisiduot  blush2.gif

REIKIA SKAITYT INSTRUKCIJA 4u.gif 3 KARTUS MINIMUM smile.gif

BLONDINE - NEPASITEiSINIMAS biggrin.gif

pusiau automatiniai - tai visi pagal nutylejima uzmetantys fotikui wb nustatymus rezimai - t.y. lemputes, saulute, debeseliai (priklausomai nuo aplinkos, kurioje fotografuojama) ir pan. taip pat yra visiskas auto - kai fotikas pats pasireguliuoja, ir visiskas manual/custom/preset - kai pats fotografuojantysis nustato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 15:46
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 14:29)
Ir dar, aisku, islieka vienas didelis ir svarbus klausimas - ar mus ten kas priims nail.gifbiggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
RamuteS - patinko portretukas. Gražu, miela smile.gif

RamuteS - pūkučiai tai viršus kolmatė tai buvo WOW nuotrauka, o paskui kol iki apačios davažiavo akys - dingo tas įspūdingumas - kirpt apačią. O pienių tai kiek blaško tas margumas, bet neerzina. Bet tikrai juos galima įdomiau nufotkint mirksiukas.gif

Jurina vyrukas lotuliukas.gif va čia tai pasiaukojimas dėl meno thumbup.gif guli sau dulkėse ir nesuka dėl to galvos thumbup.gif Norėčiau tiek drasos turėt ax.gif

Nikkė - aj aj aj, o rankytės??? ir man nelabai tas apšvietimas ryškus iš vienos pusės g.gif

Dėl kraustymosi ....... Aš turiu kitokį pasiūlymą - skelbiam kad mūsų kursas jau surinktas ir priimam naujokus kurie jau žino pradmenis tipo "ką kur ir kuria vieta fokusuoti", "kuo skiriasi custom nuo wb" ir kas yra trečdalio taisyklė blush2.gif
Atsakyti
ei baikit su tais kraustymais!!! liekam cia! geriau jau naujokams keliam kertele mirksiukas.gif ( jie juk gali savo tema uzsivesti(speju ,kad butent taip ir si atsirado g.gif ))... pas pazengusias kraustytis(ypac dideliu kiekiu)nemanau ,kad grazu ir sazininga-juk jie ten susidraugave,pas juos sava atmosfera... siaip manau pats laikas viska sutvarkys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 06 gegužės 2009 - 16:29