Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Medona @ 2009 04 30, 18:00)
Ar ryskumo truksta?  g.gif

user posted image

Graziu gelyciu pridejot  wub.gif
Labai patiko Bondos ziedeliu spalvos ir siaip vaizdelis  thumbup.gif

Labas.. Va truputeli pagadinau... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 30, 22:46)
kodel keistas? 3x4 g.gif  o kokį jūs naudojat? aš spausdinimui darau 2x3.

Ai tai 3:4 tai gerai tada, kažkaip pasirodė, kad čia apkirpta kažkaip blush2.gif Nekreipk dėmesio nusišnekėjau biggrin.gif
Aš visad 2:3 naudoju.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 30, 20:35)
Beje buvau šiandien vilbroj, apčiupinėjau aparatus ir manau imsiu 450D ax.gif

Patiko? bigsmile.gif O man nelabai,toks maziukas plasmasiukas pasirode blush2.gif .Matai maniskis sitas toks gremezdiskas,sunkokas,tai uz tai taip man ir atrodo ax.gif
Papildyta:
O balsavimas ne siandien prasideda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 30, 23:46)
Patiko? bigsmile.gif O man nelabai,toks maziukas plasmasiukas pasirode blush2.gif .Matai maniskis sitas toks gremezdiskas,sunkokas,tai uz tai taip man ir atrodo ax.gif
Papildyta:
O balsavimas ne siandien prasideda? unsure.gif

Na patiko, tik tikėjaus sunkesnio biggrin.gif Parodė dar pentaksą panašaus lygio tai tas tai sunkus, bet ten šakal makal man pasirodė, mygtukai išmėtyti visai netvarkingai, o canone tai tvarka ir dešnėj pusėj ratukas biggrin.gif

Joo, šiandien balsavimas, bet žiū nieks nebalsuoja tai ir aš dar laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 30, 22:53)
Na  patiko, tik tikėjaus sunkesnio biggrin.gif Parodė dar pentaksą panašaus lygio tai tas tai sunkus, bet ten šakal makal man pasirodė, mygtukai išmėtyti visai netvarkingai, o canone tai tvarka ir dešnėj pusėj ratukas biggrin.gif

Joo, šiandien balsavimas, bet žiū nieks nebalsuoja tai ir aš dar laukiu lotuliukas.gif

Vienas is privalumu Canone tai patogus valdymas.Tikrai ne is vieno tai girdejau.
As tai nedalyvavau konkurse,nors ir labai buvau uzsidegus,bet paskui labai nuotaika dingo.Na nieko,vistiek kada nors igivendinsiu ka buvau sumascius. ax.gif
Bet pabalsuoti tai einu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 04 30, 22:25)
Labas.. Va truputeli pagadinau... blush2.gif

Nu neblogai ziurisi 4u.gif

Jau ND prabalsavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 01 gegužės 2009 - 09:40
Zverie, ar mokiniesi atvirukus fotosopu maketuoti? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 30, 22:58)
Vienas is privalumu Canone tai patogus valdymas.

nepasakyciau lotuliukas.gif pripratau prie nikono, ten an paprasta, kaip 3 kap, o paemus Rasytces canona nezinojau elementariu dalyku smile.gif

balsuoju uz kuna smile.gif as nedalyvavau, tai galiu pareikst lotuliukas.gif lotuliukas.gif ziuriu, dominuoja susirangusios gulincios nuogales, plaukais uzsidengusios veidus, pasislepusios seselyje, arba stovincios, atsukusios nugaras. nuobodoka...
Papildyta:
o man Zveries variantas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena prie savo fotoaparato jau priprato. tarkim aš kai nAstės fudji film paėmiau, tai dievulėliau... Nieko aš ten nesupratau... biggrin.gif

Šeip man asmeniškai canone labai patogus tas ratukas... ax.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

Ką manot apie šias nuotraukytes blush2.gif

Debesyse paskęsti
user posted image

Dreaming
user posted image

Atsakyti
Armana, man patinka. bigsmile.gif Tik gal antroji labiau. gal nebent tekstūros debesų tokios stambesnės reikėtų. Nu ta prasme, kad debesys didesni būtų. BEt tai čia jau skonio reikalas. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
mergaitės, čia realu?
"http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

cia nuotrauka is Barack Obama 20 sausio inauguracijos! Galima puikiai

pamatyti kiekviena zmogu esanti milijonineje minioje,

nustatykite pele kur norite.naudokite maza rankute padidinti nuotrauka

ja paspausdami kelis kartus.rankute judindami i desine arba i kaire

pasirinkite krypti!

palaukite kelias sekundes ir jums sufokusuos vaizda.

si nuotrauka padaryta is fotoparato roboto su 1.474 megapixeliais, su

295 kartu didesnia galia nei musu aparatai. "

P.S. nusimato pirkinukas apie 1500lt vertės
Atsakyti