Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

As jau kitoj temoj sakiau kad instrukcijos ner,o kur tu .bonda atsiuntei man ja,tai ten tooookios mazos raides,kad neizlibinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 15:22)
As jau kitoj temoj sakiau kad instrukcijos ner,o kur tu .bonda atsiuntei man ja,tai ten tooookios mazos raides,kad neizlibinu doh.gif

KOKS FOTIKAS?
Atsakyti
Sveiki, fotomeniškos sielos smile.gif
kas čia norėjo vyruko? turiu vieną, bet apsirengusį ir nevisai jauną biggrin.gif
Dėl ryškumo nesikabinam, čia dar su sena muiline fotkinta.
Fotosesija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 06 gegužės 2009 - 14:28
QUOTE(Jurina @ 2009 05 06, 15:27)
kas čia norėjo vyruko? turiu vieną, bet apsirengusį ir nevisai jauną biggrin.gif
Fotosesija

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurina super kadras pagautas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 06, 16:27)
Fotosesija
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir savo moliuga padejo prie visu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 14:22)

tai dar pagooglink -turetum rast -as tada atu pirma rasta imeciau -neziurejus, kas ten ax.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 06, 14:27)

Fotosesija

thumbup.gif tiesiog fotosesija fotosesijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 16:22)
KOKS FOTIKAS?

FUJIFILM S5500 ax.gif
Atsakyti
Na, ka prisimenu - pakomentuosiu. ax.gif

Lamella, aciu uz nauja tema! O kas bandot niurzgeti biggrin.gif - tai zinokit, kad as dar uz jus ribotesne, as fotografuoju tik zmones (nerezisuotas situacijas), ir daugiau nieko kito - nei geliu, nei pauksteliu, nei peizazu ar pan. Ir pasilieku sau labai nedaug foto, visas negailestingai trinu, neturiu jokiu katalogu (teisybe pasakius, isivaizduoju, kad nuotrauku tvarkymas uzima baisiai daug laiko, taigi, kol man uz tai nemoka pinigu, stengiuosi tam skirti minimaliai laiko). Bet manau, kad pradzioj naudinga isbandyti daug ka, todel pvz dalyvavau ir kuno temoje. Nors fotomenininke tikrai nebusiu, "kunu" nefotografuosiu. biggrin.gif Taigi, manyciau, neverta saves rboti tuo, kad kazkuri tema neatitinka mano "specializacijos srities". 4u.gif

Peperoni, labai patiko tao sukurta vasariska nuotaika. wub.gif Tas rubelis gal ir man pernelyg demesi atitraukia, bet nuotaika viska atperka.

Ju.Ju, o kas cia reikalauja svetimu auto??? biggrin.gif Nagi greitai savaji rodyk! bigsmile.gif Ir visi kiti naujokai - nepamirskit. 4u.gif

Armana, nu jau tu su savo sesute tai ui padirbejai. wub.gif Nespejau pakomentuoti, bet man labai patiko ankstesne foto, kur ji eina per kazkoki pilka fona, kadruota mazdaug iki puses. Tai kiek prisimenu, tas fonas nelabai, ir gal as noreciau daugiau apacios, klubu, kad matytusi jos judesys, ejimas i prieki. Bet pats zmogus kaip ten parodytas - labai patiko. Taip kazkaip gaiviai, sviesiai, graziai saule zaidzia. Zodziu, jei butu proga, as toki kadra dar kartociau. wub.gif

Grethenn, sveikinu patapus viena is pradziamoksliu! lotuliukas.gif Uzsuk dazniau, mes pazengusias labai mylim. wub.gif

Ir dar karta Peperoni - zinok, dabar tave terorizuosiu. ph34r.gif aggressive.gif Deja, tu esi vienintele, kuri gali priimti svarbius sprendimus, nes be taves tai vis tiek niekas nepajudes. g.gif Todel labai taves prasau pasukti savo grazia galvyte ir nuspresti del naujos temos. Esame jau kalbeje apie tarpine tema, tarp pradziamoksliu ir pazengusiu, bet vel viskas liko kalbomis. Mano nuomone, ta tema jau butina, nes dauguma cia esanciu jau isaugo is kalbu apie fotiko mygtuku paspaudima. Va ir pazengusios su mumis kuo toliau tuo produktyviau draugauja. wub.gif Gal vertetu kraustytis i nauja tema, bet dar pabuti aktyvioms ir cia, kad issiubuoti pradziamokslius?

Na, ir kad nebutu vien plepalai is mano puses, dar imetu savo buitiako. ax.gif Veiksmas vyko, kai didysis su masina garsiai pypsedamas lakste aplinkui, o mazaja vis reikejo nunesti nuo saves, tada begti tolyn ir fotkinti, kol nepriartejo. lotuliukas.gif

Cia mano namai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 06 gegužės 2009 - 14:40
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 06, 14:35)
Taigi, manyciau, neverta saves rboti tuo, kad kazkuri tema neatitinka mano "specializacijos srities".  4u.gif

Na, ir kad nebutu vien plepalai is mano puses, dar imetu savo buitiako.  ax.gif

bet jei minties nera ta tema -tai prievartauk save neprievartaves tongue.gif

man tai arba noretus matyt nepakirpta kuna arba labiau apkirpta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 05 06, 13:29)
nu jau miestas tai tikrai turėtų tikti  cool.gif  vediesi vaiką į miestą ir pleškini  biggrin.gif  juk šitai temai reportažinės foto pats tas!!! nieko režisuoti nereikia, gatvėj ir taip veiksmas vyksta.

tai beda ta, kad as su savo mazaja neinu i miesta wink.gif dar per maza ji - neklauso visiskai schmoll.gif

Peperoni gali paliudyt koks vijurkas ji pas mane doh.gif tai jau apie fotosesija miesto gatvej tai be sansu smile.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 06, 15:21)
Pukuciai  smile.gif

nu jau koooks grooozis wub.gif

vat man gelytes ir is kuo arciau tai veza biggrin.gif o jei dar idomiai pateikta, tai is vis mmmm . ..

QUOTE(Jurina @ 2009 05 06, 15:27)

ir ko del norimo kadro nepadarysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 06, 16:35)
Grethenn, sveikinu patapus viena is pradziamoksliu!  lotuliukas.gif Uzsuk dazniau, mes pazengusias labai mylim.  wub.gif
Aciu blush2.gif
Atsakyti