Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 12:30)
Na vel bandau is naujo blush2.gif dabar tik diafragma kaitaliojau ,nuo maziausio iki didziausio,ar taip?
Tik man jos niekuom nesiskiria blush2.gif

Kodel pasirinkai butent toki objiekta fotografavimui? bigsmile.gif
Atsakyti
Guziuk, pasistatytk koki daikta ir i ji fokusuok, keisdama diafragma smile.gif as vietoj taves pirmiausia fokuso uzduoti daryciau - kur i tris daiktus reik sufokusuot, pirmoj foto i pirma, antroj i antra ir t.t. mirksiukas.gif tada, kai jau mokesi fokusuot, tada darysi sita su diafragma mirksiukas.gif pirmam psl yra paveiksliukas, rodantis, kas keicias, keiciant diafragma - ogi fonas liejasi smile.gif tikiuosi, cia ne nusikaltimas, kad pasakiau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Armana, orchideja nuostabi, labai svarus kadras.
Paperoni ir drauges ir nuotraukos grazumas neispasakytas wub.gif
Dar labai patiko Nihin arkliai.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 06, 12:54)
baik, miestas -tai ne kunas tongue.gif 
nors irgi noretus aiskumos daugiau man toj temoj mirksiukas.gif

Va begalė pavyzdžių smile.gif
http://fotokudra.lt/ct.php?ct=2
Atsakyti
Cia viena miesto temai tik siaip biggrin.gif Zinau, kad neryski, bet vaizdeli gaudziau labai is toli (su kitiniu) ir apkarpyta smarkiai.

Uzejo noras pailseti biggrin.gif
user posted image

Peperoni, spalvos grazios, modelis taip pat, tik man uzkliuvo ne rubai, o ranka. Reik isiziuret, kad suprastum kaip ten ji padeta ir kuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 06, 09:12)

O čia mano gėlės  ax.gif

user posted image

oho kokia kokybė blink.gif

sveikos gyvos wink.gif
tiesa, kūno tema tikrai daug gerų darbų, nedalyvavau tad nebalsavau bet yra kur akis paganyti ten pas jus apskritai namų darbuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jau ir pasibaigus sypsenos tema, bet laiku neturejau ka rodyt:

user posted image
Ziuriu photobuketas ryskumo daug suvalge verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 06 gegužės 2009 - 13:35
QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 14:47)
Guziuk, pasistatytk koki daikta ir i ji fokusuok, keisdama diafragma smile.gif as vietoj taves pirmiausia fokuso uzduoti daryciau - kur i tris daiktus reik sufokusuot, pirmoj foto i pirma, antroj i antra ir t.t. mirksiukas.gif tada, kai jau mokesi fokusuot, tada darysi sita su diafragma mirksiukas.gif pirmam psl yra paveiksliukas, rodantis, kas keicias, keiciant diafragma - ogi fonas liejasi smile.gif tikiuosi, cia ne nusikaltimas, kad pasakiau blush2.gif  lotuliukas.gif

Kad as zinociau kaip tai daryt,as nevarginciau jusu su savo foto biggrin.gif parode man MB dar viena knopke fotike,gal ten tas fokusavimas g.gif nes atsiranda zodis FOKUS ING g.gif NORS BE SIU ZODZIU DAR KELI YRA c-af s-aF MF IR TU SUPRASK ZMOGAU KAD NORI KAS CIA IR IS KUR CIA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 13:59)
Kad as zinociau kaip tai daryt,as nevarginciau jusu su savo foto biggrin.gif parode man MB dar viena knopke fotike,gal ten tas fokusavimas g.gif nes atsiranda zodis FOKUS ING g.gif NORS BE SIU ZODZIU DAR KELI YRA c-af  s-aF  MF  IR TU SUPRASK ZMOGAU KAD NORI KAS CIA IR IS KUR CIA lotuliukas.gif

Tai va pats pirmiausias namu darbas yra toks-PERSKAITYTI FOTOAPARATO INSTRUKCIJA. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 06, 15:02)
Tai va pats pirmiausias namu darbas yra toks-PERSKAITYTI FOTOAPARATO INSTRUKCIJA. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Dabar 3 dienas cia nesirodyk tongue.gif biggrin.gif , ir kasdien per tas 3 dienas po karta perskaityk instrukcija, isbandydama ten nurodytas funkcijas... Tada pradek daryti ND, nuosekliai pagal sarasa - ir tada mes jau pasikalbesim, ko tu nesupranti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 13:59)
Kad as zinociau kaip tai daryt,as nevarginciau jusu su savo foto biggrin.gif parode man MB dar viena knopke fotike,gal ten tas fokusavimas g.gif nes atsiranda zodis FOKUS ING g.gif NORS BE SIU ZODZIU DAR KELI YRA c-af  s-aF  MF  IR TU SUPRASK ZMOGAU KAD NORI KAS CIA IR IS KUR CIA lotuliukas.gif

guziuk, tikrai instrukcija skaitei?? tongue.gif
o siaip tik nebandyk dar rankinio fokuso doh.gif gi pries fotkinat paprastai spustelejus mygtuka ne iki galo -na bent pas mane pazaliuoja ten kvadratukas ar keli kvadratukai mirksiukas.gif -reiskias bando fokusuot tongue.gif tada spaudi iki galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pukuciai smile.gif

user posted image

O cia sakykit ar labai blasko margas fonas?
user posted image

user posted image
Atsakyti