Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 11:10)
As galvoju,kad mano fotikas netinka cia g.gif as juk zuminti galesiu tik automatiskai,o pas jus kaip g.gif

nenusikalbek mirksiukas.gif tinkamas tas fotikas -cia absoliut visi tinkami lotuliukas.gif tik noras butinas tongue.gif rankinis budas -tai kojytemis tongue.gif arciau prieinant mirksiukas.gif bet tu ten pasiskaityk biski teorija pirmam poste -tada suprasi gal nd esme mirksiukas.gif
o ten su diafragma kur -tai iso nebutina didint, jei apsvietimas geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 gegužės 2009 - 11:17
tai sakot vyruko norit hihihi.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 03, 21:09)

Šio vakaro bandymai su arkliais:
user posted image
O kaip patiko jodinėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jetau koks grazumas wub.gif wub.gif wub.gif
Is visu pramogu,man jodinejimas labiausiai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 11:16)
tai sakot vyruko norit hihihi.gif  cool.gif  biggrin.gif

norim norim biggrin.gif parodysi koki???
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 06, 12:00)
............., ir pvz tokiu, kaip kuno fotkiu -nu ne mano ne mano -kazi ar kada kazka pan fotkinsiu -tai ko cia imt i galva tongue.gif vis tik as ta tokia spontanisku ir be rezisuros kadru arba natur gamtos bla bla bla megeja ir taskas biggrin.gif  ..........

vava - kol kas ir as tokiu kadru megeja, tai man visos uzduotys, kaip kunas, kaip miestas kol kas mission impossible biggrin.gif man geriau zveriukai, paukstukai, gamta, peizazas, gelytes, vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 11:50)
vava - kol kas ir as tokiu kadru megeja, tai man visos uzduotys, kaip kunas, kaip miestas kol kas mission impossible  biggrin.gif man geriau zveriukai, paukstukai, gamta, peizazas, gelytes, vaikai biggrin.gif

baik, miestas -tai ne kunas tongue.gif
nors irgi noretus aiskumos daugiau man toj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 06, 12:50)
norim norim  biggrin.gif  parodysi koki???

nea kol kas nea - bet su laiku.... gal kas ir gausis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 10:01)
o kokie nustatymai buvo? pries langa juk tamsios jos turetu gautis g.gif  blush2.gif

Man atrodo, kad nustačiau +2 ekspozicijos kompensaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 06, 11:50)
vava - kol kas ir as tokiu kadru megeja, tai man visos uzduotys, kaip kunas, kaip miestas kol kas mission impossible  biggrin.gif man geriau zveriukai, paukstukai, gamta, peizazas, gelytes, vaikai biggrin.gif

nu jau miestas tai tikrai turėtų tikti cool.gif vediesi vaiką į miestą ir pleškini biggrin.gif juk šitai temai reportažinės foto pats tas!!! nieko režisuoti nereikia, gatvėj ir taip veiksmas vyksta.
Atsakyti
Na vel bandau is naujo blush2.gif dabar tik diafragma kaitaliojau ,nuo maziausio iki didziausio,ar taip?
user posted image

user posted image

user posted image

Tik man jos niekuom nesiskiria blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 06 gegužės 2009 - 12:30
QUOTE(Peledike @ 2009 05 06, 13:29)
nu jau miestas tai tikrai turėtų tikti  cool.gif  vediesi vaiką į miestą ir pleškini  biggrin.gif  juk šitai temai reportažinės foto pats tas!!! nieko režisuoti nereikia, gatvėj ir taip veiksmas vyksta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 06, 12:30)

Tik man jos niekuom nesiskiria blush2.gif

blogai, jei nesiskiria ax.gif tu pasistatyk vieninteli daikta kokiame nelygiame/nebaltame fone-tada matysi kame diela mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 gegužės 2009 - 12:35