Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 10:20)
Tai kurybine jau patvirtinta - Miestas?  Lamella - atidaryk nauja kataloga smile.gif

Tai einu užtvirtinsiu, nes daugiau nieks savo nuomonių nereiškia biggrin.gif

Tavo nuotraukos spalvos tokios gražios ir vasariškos wub.gif Tik kai pamačiau man į akis pirmiausiai krito kas ten per violetiniai šniureliai? blush2.gif
Armana, labai gražios gėlės thumbup.gif Man su gėlėm nieko nesigauna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 06, 10:43)
Tavo nuotraukos spalvos tokios gražios ir vasariškos wub.gif Tik kai pamačiau man į akis pirmiausiai krito kas ten per violetiniai šniureliai? blush2.gif

Ten Tunika tokia - su sniureliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 09:23)
Solo - neskaitytk anu temu wink.gif Geriau pasiskaityk bloge esancias fotografijos pamokeles ir pabandyk padaryt ten esancias nd wink.gif

Ir sveika prisijungus, beje  4u.gif  Tavo foto kur mergina prie fonatano?  blush2.gif  merginos jau suminejo pagrindinius trukumus, mano akiai dar j/ per pilkas - noretus daugiau kontrasto smile.gif

Na, skaitau ir blogą, viską skaitau laugh.gif Ok, grįžtu namo šiandie ir pradėsiu.

Dėl kontrasto - aš dar nemoku naudotis PS, čia man aukštoji matematika, pamažu pamažu 4u.gif Beje,o jūs iš knygos PS mokotės ar filmukų kokių?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 10:46)
Ten Tunika tokia - su sniureliais  biggrin.gif

Aišku blush2.gif
Na sukūriau tą albumą, tikiuosi visiems tinka tema smile.gif
solo, aš tai su PS išmokau iš šito skyrialio daug ištikrųjų filmukų tik vieną esu peržiūrėjus kaip klonuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 06 gegužės 2009 - 09:53
QUOTE(solo @ 2009 05 06, 10:49)

Dėl kontrasto - aš dar nemoku naudotis PS, čia man aukštoji matematika, pamažu pamažu  4u.gif  Beje,o jūs iš knygos PS mokotės ar filmukų kokių?

Is visko, ka randam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 05 05, 22:03)
Nu atrodo isiaiskinau kas ir kaip,bet kad cia visos jau miega lotuliukas.gif o tas pamokas cia kelt g.gif

kelk cia mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 06, 07:59)
kokia dar krize? fotkinimo? g.gif

ai, pasiziuriu i jusu darbus kai kuriu ir neviltis apima blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 06, 09:12)
O čia mano gėlės  ax.gif

patiko wub.gif kaip fotkinai biggrin.gif

prisipazinsiu - pirmoji foto originalas buvo ne visai ryski, zaidziau su ja doh.gif biggrin.gif vis gi trukumu nepaslepiau smile.gif

o sharpo tai per daug musu darbuose g.gif zinoma, kai kuriuose, mano manymu g.gif va, Peperoni foto man irgi jo daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 06, 10:51)
Aišku blush2.gif
Na sukūriau tą albumą, tikiuosi visiems tinka tema  smile.gif

Tinka tinka thumbup.gif - tik sritis dar neatrasta... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 05 06, 10:52)
o sharpo tai per daug musu darbuose g.gif zinoma, kai kuriuose, mano manymu g.gif va, Peperoni foto man irgi jo daugoka g.gif

fikcras cia, flicras kaltas smile.gif nesharpinta papildomai smile.gif

va is FK - gal maziau to sharpo matysis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 09:56
Orchidėjas fotkinau prieš langą rolleyes.gif Ačiū visoms už pagyras ax.gif

Peperoni, man atrodo, kad geriau būtų jeigu to rūbelio nesimatytų rolleyes.gif O šiaip tai labai gražios spalvytės ir modelis puikus wub.gif
Atsakyti
Peperoni, va cia man normaliai biggrin.gif is FK smile.gif

as jau dedama i flikra papildomai nesarpinu, tuoj blurint reiks pradet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Puke, kokia dar krize, viskas gerai yr, jokių krizių pas Tave nematau mirksiukas.gif biggrin.gif
Peperoni, tai bus įšukis, naują sritį atrasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 06, 09:58)
Orchidėjas fotkinau prieš langą  rolleyes.gif Ačiū visoms už pagyras ax.gif

o kokie nustatymai buvo? pries langa juk tamsios jos turetu gautis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 06, 10:58)
Peperoni, man atrodo, kad geriau būtų jeigu to rūbelio nesimatytų  rolleyes.gif O šiaip tai

Noretumet, kad visai nurengciau hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti