Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:55)
Kaktuke, kaip tik ką tik flickr'e užmačiau jb variantą antros nuotraukos, tai patiko labiau nei spalvota smile.gif 
Pirma foto ryški, graži, bet kas ten įstryžai eina? g.gif

aciu lamella, sunku kartais issirinkti, man jb irgi grazu, bet kartais norisi tu vasarisku spalvu. pirmojoj skecio vamzdelis matosi doh.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 05, 21:00)

pirmoj labai jau sharpo daug doh.gif antroji akyte neryski, bet cia nieko baisaus, maciau Photo Digital zurnale siandien tokiu foto cool.gif  biggrin.gif

sarpo lyg nedejau daug g.gif
paprastai ryskinu su High pass filtru, bet su sharpen graziau. tik ko gero flickr kai papildomai pasharpina tai ir gaunasi per daug verysad.gif

del tu akyciu tai ir as daug kur maciusi, kad ryski tik viena, turbut atvira diafragma kitaip ir nesigauna.
o kaip jums atrodo, cia didele klaida? g.gif

Puke, mam antroji labai linksma, graziai ziurisi - didelis ir mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 30, 17:12)
kaagi maaatauuuu, o jeeee  bigsmile.gif niugi dziugu malonu matyt wink.gif

o pradet tai reikia nuo pirmajame poste parasytu uzduociu wink.gif

Nu man tai cia tamsus miskas su ta diafragma doh.gif doh.gif doh.gif

SVEIKOS VISOS,KAIP I MOKYKLA EJAU,TAIP ZIURIU IR CIA blush2.gif
Papildyta:
Nu atrodo isiaiskinau kas ir kaip,bet kad cia visos jau miega lotuliukas.gif o tas pamokas cia kelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 05, 16:01)
nuosirdziausias patarimas visiems/visoms tarp kitko: DARYKITE NUOTRAUKU KATALOGU KOPIJAS DVD, CD, AR ISORINIUOSE DISKUOSE KUO DAZNIAU.  4u.gif kiek musu yra prarade viska ar bent dali vien del visokiu virusu, uzluzimu, fiziniu disku sugedimu, nepatikesit.

Oi koks teisingas patarimas doh.gif As jau nuo sestadienio liejau asaras verysad.gif , taciau si vakara viska atgavau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors buvo tik kokio pusmecio nuotraukos neperrasytos.
Labai paveluotai sveikinus nugaletojas, saunuoles merginos thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas,
nu kiek graziu nuotrauku idejot per paskutines dvi dienas wub.gif
ir solo matau prisijungė bigsmile.gif bigsmile.gif kiek pamenu tai ji laabai graži panelė wub.gif wub.gif
dėl nuotrauku saugojimo pc tai tikrai geras patarimas.mano kompas jau miršta tai aš spėjau visas foto susikelt i cd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 05, 20:11)
o kur tu juos laikai  biggrin.gif  As net perziurejau visokius senus CD, nu visi veikia  blink.gif

o man CD neretai nebenuskaito po kurio laiko doh.gif uztat apie standuji diska galvoju -tik dar kol kas nieko apie juos nenutuokiu doh.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:46)
O čia, kad nebūtų vien tik kalbos... ax.gif  biggrin.gif

spalvota geriau, ale vis tiek kazkas ne tas -bent jau man mirksiukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 05, 21:00)
nzn, ar dalyvausiu, krize lotuliukas.gif  blush2.gif bet stengiuos wub.gif

kokia dar krize? fotkinimo? g.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 05, 21:24)
Bais uzsimaniau jusu ta albuma paziureti  blush2.gif  Cia matyt turiu privilegijuota buti, nes kaip suprantu jo taip paprastai nerasiu...
O jei pazadeciau pati prie ND prisijungti? biggrin.gif

manyciau tau galim duot ta slapuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 06 gegužės 2009 - 08:00
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 05 06, 07:22)
ir solo matau prisijungė  bigsmile.gif  bigsmile.gif kiek pamenu tai ji laabai graži panelė  wub.gif  wub.gif

aha labai simpatiska drinks_cheers.gif Sveika, solo, tikrai be auto taves nepaleisim biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 17:15)
buvom savaitg.vel prie juros,tai biski patersiu eteri  biggrin.gif
pasaulis pro mamos akinius biggrin.gif
user posted image

Man ši labai patiko ax.gif

Lamella, man labiau patiko spalvotas variantas rolleyes.gif

O čia mano gėlės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Armana - rysku , super thumbup.gif Cia pries langa fotkinta? g.gif

Ediper man irgi labiausiai patiko ta foto pro akinius smile.gif

Tai kurybine jau patvirtinta - Miestas? Lamella - atidaryk nauja kataloga smile.gif

Puke pirmoj man lyg ryskumo truksta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 09:21
Sidabrine, Ju.Ju, nu ačiū blink.gif net prakaitas išpylė biggrin.gif niekur ir nebėgsiu, reikia gerą daiktą išnaudot, tik akys baigia išvarvėt skaitant anas temas... kurių 29....ir photoshopu reiks išmokt...
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 06, 09:20)
Armana - rysku , super  thumbup.gif  Cia pries langa fotkinta?  g.gif

Man irgi įdomu... labai graži foto.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 06, 10:20)
Sidabrine, Ju.Ju, nu ačiū  blink.gif net prakaitas išpylė biggrin.gif  niekur ir nebėgsiu, reikia gerą daiktą išnaudot, tik akys baigia išvarvėt skaitant anas temas... kurių 29....ir photoshopu reiks išmokt...

Solo - neskaitytk anu temu wink.gif Geriau pasiskaityk bloge esancias fotografijos pamokeles ir pabandyk padaryt ten esancias nd wink.gif

Ir sveika prisijungus, beje 4u.gif Tavo foto kur mergina prie fonatano? blush2.gif merginos jau suminejo pagrindinius trukumus, mano akiai dar j/ per pilkas - noretus daugiau kontrasto smile.gif

Jei ko nepaminejau - tai nepykit - ant greicio perbegau... blush2.gif

ir zinau, kad kazkam niekaip nepatvirtinam ND - bet kam? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 06 gegužės 2009 - 09:24
QUOTE(Armana @ 2009 05 06, 10:12)

O čia mano gėlės  ax.gif

user posted image

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 02, 15:24)
Sveikutes  ax.gif

nu dar katruka lendu su ND  blush2.gif

user posted image

user posted image

Nu znk - labai neteisingas objektas sad.gif nes jis ne baltas - stiklas iskreipia sviesa - paieskok kokio nors vaistu, vitaminu buteliuko wink.gif ir fotografuok labiau apsviestoj vietoj wink.gif
Papildyta:
Na ir dr vienas savaitgalinis kadras ...

user posted image
Atsakyti