Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

Ediper, pro mamos akinius labai patiko bigsmile.gif
Solo, sveika prisijungus 4u.gif

Tai kaip, ar tinka tokia tema:Miestas, gatvės gyvenimas ar kažkas tokio....? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 05, 17:01)
nuosirdziausias patarimas visiems/visoms tarp kitko: DARYKITE NUOTRAUKU KATALOGU KOPIJAS DVD, CD, AR ISORINIUOSE DISKUOSE KUO DAZNIAU.  4u.gif kiek

As turiu viena beveik nenaudojama pc su didele atmintim, tai viska perpumpuoju i ji kas menesi mazdaug.... svarbesniu ivykiu foto turiu atskirus cd, ir stengiuos pasidaryt nors kiek foto ant popieriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 21:13)
Tai kaip, ar tinka tokia tema:Miestas, gatvės gyvenimas ar kažkas tokio....?

Tai cia butu menesiui?
Man idomu. Ir laikas, kai daug judesio gatveje, mieste.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 05, 21:28)
Tai cia butu menesiui?
Man idomu. Ir laikas, kai daug judesio gatveje, mieste.

Tai joo mėnesiui.
Va dėl to ir siūlau, nes geri orai, daug judesio ir panašiai... ax.gif
Atsakyti
sveikos, tinginys man ant rašymo žiaurus... nuotraukas pažiūriu pasigrožiu ir toliau miegu biggrin.gif

labai patiko arkliai, puikios nuotraukos.

kietąjį diską atskirą ir aš turiu, nu man daug labiau patinka nei visokie DVD, nes kai reikia, tai nebežinau kuriam DVD kurios nuotraukos ieškot....
Atsakyti
O čia, kad nebūtų vien tik kalbos... ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 18:48)

ptaisau lighting the nude

dedu pora foto kritikai, foto seimos albumui:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaktuke, kaip tik ką tik flickr'e užmačiau jb variantą antros nuotraukos, tai patiko labiau nei spalvota smile.gif
Pirma foto ryški, graži, bet kas ten įstryžai eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 19:57)
turbut tik pas mane taip tada,nes jei bandau paleist kokius 3-4 m senumo CD,tai puse jau nenuskaito  unsure.gif

mes i DVD irasom, viskas nusiskaito smile.gif po pora kopiju darpm, graziausias ant popieriaus smile.gif aisku, terminas graziausios dabar jau kitaip suprantamas, nei pries pusmeti doh.gif lotuliukas.gif

siandien buvau fotopro, 100lt teks padet doh.gif sake ir internetu imanoma uzsisakyt foto bigsmile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:13)
Tai kaip, ar tinka tokia tema:Miestas, gatvės gyvenimas ar kažkas tokio....? blush2.gif

tinka, tinka thumbup.gif nzn, ar dalyvausiu, krize lotuliukas.gif blush2.gif bet stengiuos wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:46)
O čia, kad nebūtų vien tik kalbos... ax.gif  biggrin.gif

spalvota prasom rodyt smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 20:49)
dedu pora foto kritikai, foto seimos albumui:

pirmoj labai jau sharpo daug doh.gif antroji akyte neryski, bet cia nieko baisaus, maciau Photo Digital zurnale siandien tokiu foto cool.gif biggrin.gif

turiu ir as pora tam paciam tikslui darytu kadru biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Puke, pirma tai neryški man ax.gif O antroj lyg per daug šarpo, bet idėja gera, kaip kažkada aš katiną tark kojų sodinau biggrin.gif

Aš jb maniakė pasidariau doh.gif
Spalvota
user posted image
Atsakyti
kaktuke,patinka pirmasis portretas,tik ta juosta blasko 4u.gif

Puke,man atrodo fokusas kazkur pabeges pirmoje foto 4u.gif

lamella, spalvota graziau,bet nezinau ar patinka kadravimas 4u.gif
Papildyta:
Aciu kaktuke 4u.gif
Atsakyti
Labavakra smile.gif

Bais uzsimaniau jusu ta albuma paziureti blush2.gif Cia matyt turiu privilegijuota buti, nes kaip suprantu jo taip paprastai nerasiu...
O jei pazadeciau pati prie ND prisijungti? biggrin.gif
Atsakyti