Ediper, pro mamos akinius labai patiko
Solo, sveika prisijungus
Tai kaip, ar tinka tokia tema:Miestas, gatvės gyvenimas ar kažkas tokio....?
QUOTE(Sansara @ 2009 05 05, 17:01)
nuosirdziausias patarimas visiems/visoms tarp kitko: DARYKITE NUOTRAUKU KATALOGU KOPIJAS DVD, CD, AR ISORINIUOSE DISKUOSE KUO DAZNIAU. kiek
As turiu viena beveik nenaudojama pc su didele atmintim, tai viska perpumpuoju i ji kas menesi mazdaug.... svarbesniu ivykiu foto turiu atskirus cd, ir stengiuos pasidaryt nors kiek foto ant popieriaus
QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 21:13)
Tai cia butu menesiui?
Man idomu. Ir laikas, kai daug judesio gatveje, mieste.
QUOTE(linole @ 2009 05 05, 21:28)
Tai joo mėnesiui.
Va dėl to ir siūlau, nes geri orai, daug judesio ir panašiai...
sveikos, tinginys man ant rašymo žiaurus... nuotraukas pažiūriu pasigrožiu ir toliau miegu
labai patiko arkliai, puikios nuotraukos.
kietąjį diską atskirą ir aš turiu, nu man daug labiau patinka nei visokie DVD, nes kai reikia, tai nebežinau kuriam DVD kurios nuotraukos ieškot....
labai patiko arkliai, puikios nuotraukos.
kietąjį diską atskirą ir aš turiu, nu man daug labiau patinka nei visokie DVD, nes kai reikia, tai nebežinau kuriam DVD kurios nuotraukos ieškot....
O čia, kad nebūtų vien tik kalbos...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 18:48)
ptaisau lighting the nude
dedu pora foto kritikai, foto seimos albumui:
Kaktuke, kaip tik ką tik flickr'e užmačiau jb variantą antros nuotraukos, tai patiko labiau nei spalvota
Pirma foto ryški, graži, bet kas ten įstryžai eina?
Pirma foto ryški, graži, bet kas ten įstryžai eina?
QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 19:57)
turbut tik pas mane taip tada,nes jei bandau paleist kokius 3-4 m senumo CD,tai puse jau nenuskaito
mes i DVD irasom, viskas nusiskaito po pora kopiju darpm, graziausias ant popieriaus aisku, terminas graziausios dabar jau kitaip suprantamas, nei pries pusmeti
siandien buvau fotopro, 100lt teks padet sake ir internetu imanoma uzsisakyt foto
QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:13)
tinka, tinka nzn, ar dalyvausiu, krize bet stengiuos
QUOTE(lamella @ 2009 05 05, 20:46)
O čia, kad nebūtų vien tik kalbos...
spalvota prasom rodyt
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 20:49)
dedu pora foto kritikai, foto seimos albumui:
pirmoj labai jau sharpo daug antroji akyte neryski, bet cia nieko baisaus, maciau Photo Digital zurnale siandien tokiu foto
turiu ir as pora tam paciam tikslui darytu kadru
Puke, pirma tai neryški man O antroj lyg per daug šarpo, bet idėja gera, kaip kažkada aš katiną tark kojų sodinau
Aš jb maniakė pasidariau
Spalvota
Aš jb maniakė pasidariau
Spalvota
Labavakra
Bais uzsimaniau jusu ta albuma paziureti Cia matyt turiu privilegijuota buti, nes kaip suprantu jo taip paprastai nerasiu...
O jei pazadeciau pati prie ND prisijungti?
Bais uzsimaniau jusu ta albuma paziureti Cia matyt turiu privilegijuota buti, nes kaip suprantu jo taip paprastai nerasiu...
O jei pazadeciau pati prie ND prisijungti?