Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 05, 18:23)
Ediper, sharpo perdaug pirmoje ir trecioje.
Patiko pasaulis pro mamos akinius thumbup.gif
Trecioje foto pastebejau,kad ir tavo fotoaparatas jau dulkiu prisirinko (danguje matosi) 4u.gif

padauginau reiskia to sharpo doh.gif su savo dabartiniu kompu tai jauciuosi kaip akla doh.gif aha prisirinko ir vis nedrystu kisti nagus ten blush2.gif
Papildyta:
o kaip sita foto? labai netvarkinga kompozicija ane? is tikro zinau,kad nlb vyke... siuos objektus medziodama dar ir gedos apsiturejau blush2.gif biggrin.gif pro masinos langa bandziau taip ''pasipuosusia'' seima nufotografuoti,tai jie mane pamate (5 asmenys blink.gif ) pradejo sleptis uz medzio lotuliukas.gif ... niu vis tiek issiruosiu as ju medzioti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 05 gegužės 2009 - 17:36
QUOTE(solo @ 2009 05 05, 18:20)
Norėčiau prisijungt prie jūsų su ND, bet paaiškinkit man, blond, kas tai yra custom WB biggrin.gif  Nesijuokit, galiu nusistatyt auto, galiu rankiniu, bet ką reiškia pusiau rankinis? Mano instrukcija lietuviška, ten tiesiog sužymėti WB režimai. Fotikas Panasonic fz28  rolleyes.gif

sveika.
Pusiau-tai cia jei prie natur.apsvietimo-saulute/debeselis , o jei vakare prie dirbtino-lempute. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 05, 18:05)
sveika.
Pusiau-tai cia jei prie natur.apsvietimo-saulute/debeselis , o jei vakare prie dirbtino-lempute. 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 05 05, 18:05)
sveika.

Na, aišku, ačiū. Būtinai prisijungsiu čia, nors čia toli gražu nebe pradžiamokslis biggrin.gif
Norėčiau komentarų apie šią foto, man ji atrodo super, bet jūs jaučiu tikrai rasit prie ko prikibt, ir gerai. Tiesiog išbandinėju savo naująjį fotiką, ne veidrodinis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 05 gegužės 2009 - 18:21
Ediper, Pro mamos akinius labai labai thumbup.gif Tikrai issisaugociau sia nuotrauka. smile.gif

Peledike, aciu. 4u.gif Kovosime abi su sviesa. drinks_cheers.gif
Merginos ideju su dumais ir dulkemis pametejo, reiks bandyti.

Solo, sveika prisijungusi. 4u.gif
Rankinis wb tai ir bus ko gero tas Custom. Simbolis kaip trikampiukai du. Pusiau automatinis, tai galvoju, kad bus Sauleta, seselis, lempos sviesa, dienos lempos sviesa.

P.S. Ediper, pro mamos akinius gi ir namu darbams stiklo tema tiktu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 05 gegužės 2009 - 18:39
QUOTE(solo @ 2009 05 05, 19:17)
Na, aišku, ačiū. Būtinai prisijungsiu čia, nors čia toli gražu nebe pradžiamokslis  biggrin.gif
Norėčiau komentarų apie šią foto, man ji atrodo super, bet jūs jaučiu tikrai rasit prie ko prikibt, ir gerai. Tiesiog išbandinėju savo naująjį fotiką, ne veidrodinis...
user posted image

aha rasim biggrin.gif pirstu truksta ir centravimas kliuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 18:27)
aha rasim  biggrin.gif  pirstu truksta ir centravimas kliuna  ax.gif

nu taip, pati galėjau susiprotėt g.gif Pasikrausiu aparatą ir įdėsiu ND greitu laiku.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 16:32)
paprasti pas mane obj  blush2.gif  kit'inis ir 50mm  blush2.gif

turbut su 50-tuku dazniau fotografuoji? labai ryskios pas tave foto thumbup.gif

Sea_, prasom Lighting the Nude - Top Photography Professionals Share Their Secrets.pdf][/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 05 gegužės 2009 - 18:48
tik diskai irgi ''isnyksta'' su laiku  unsure.gif man tai atsibodo perrasinet kas 1.5m  doh.gif tai nusipirkom isorini kietaji diska  smile.gif dar siaip pridejus foto i internet. albumus  unsure.gif

o kodel perrasyt kas 1,m g.gif blush2.gif

mes vis pasidarom kopijas po kelias net foto, be to vyras kompiuterastas, nebuna pas mus virusu jokiu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaktuke,man neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 19:48)
turbut su 50-tuku dazniau fotografuoji? labai ryskios pas tave foto  thumbup.gif

ryskios sakai g.gif bigsmile.gif
su 50-ku portretus fotografuoju,o visa kita kit'u
QUOTE(Pukė @ 2009 05 05, 20:35)
o kodel perrasyt kas 1,m g.gif  blush2.gif

na as buvau sau priminima pasidariusi kas metus perrasyt... siaip aisku ilgiau issilaiko ir priklauso nuo CD kokybes,bet jei TB kompiuteristas,tai kas cia doh.gif biggrin.gif turbut tik pas mane taip tada,nes jei bandau paleist kokius 3-4 m senumo CD,tai puse jau nenuskaito unsure.gif
Atsakyti

tai nusipirkom isorini kietaji diska  smile.gif

sitas ir mano bus kitas pirkinys mirksiukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 17:15)
buvom savaitg.vel prie juros,tai biski patersiu eteri  biggrin.gif
ilgas kelias kartu 

man si thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 05, 19:57)
turbut tik pas mane taip tada,nes jei bandau paleist kokius 3-4 m senumo CD,tai puse jau nenuskaito  unsure.gif

o kur tu juos laikai biggrin.gif As net perziurejau visokius senus CD, nu visi veikia blink.gif
Atsakyti