Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

Sveiki mirksiukas.gif
Praleidau Kuno balsavyma, nes kompe virusas atsirado, tai dabar gydo. Tik po savaites atves namo unsure.gif Gaila kad ir ND "stiklas" negalesiu sudalyvauti - nespesiu unsure.gif Gerai kad nors darbe yra netas cool.gif
Jei balsuociau Kuno ND, tai labiausiai patiko
Armanos - Gently, Nikke - svelnumas ax.gif, Lamellos - ... smile.gif
Nzn, bet butent taip as isivaizduoju kuna rolleyes.gif Ir aplamai prisidedu prie tu, kuriom nepatiko sis ND unsure.gif Daug yra vykusiu nuotrauku,taciau labai mazai jos atspindi kuno tema. Labiau tiktu i kitus ND kitu pavadinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 05, 11:28)
man ta rankyte irgi nelabai mirksiukas.gif ir spalva kazkaip veiduko nemenkai skirias -turbut zandukai raudonesni. ax.gif  ne sten virs tai taip pilkoka unsure.gif

aha, su tais žandukais tai bėda, nors imk ir glamūrink doh.gif Mamosakys minusų nemato, gerai kad yra su kuo pasitart drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepykit, bet jau privalau rasyti didziosiom raidem:

KAIP MANO WB NAMU DARBAI??? klausiu trecia karta atsako nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 05, 12:26)
Nepykit, bet jau privalau rasyti didziosiom raidem:

KAIP MANO WB NAMU DARBAI??? klausiu trecia karta atsako nera  blush2.gif

idek dar, tingiu ieskot blush2.gif

nu bet FOTO zurnalas tai virsune doh.gif balandzio nr dar ner prekyboj, gal bankrutuoja unsure.gif girdejau, spaustuve kazkokia uzsidare ar kazkas pan blush2.gif

paskambijau i Foto redakcija, sako, veluojam menesi, zurnalo 3nr pasirodys uz savaites doh.gif tai jau du menesius veluoja, taip iseina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 05 gegužės 2009 - 13:22
o kur Kuno originalai lens.gif biggrin.gif idomu butu paziureti.

ir trecioj vietoj kieno darbas? unsure.gif nepasirasiusiu kiek daug unsure.gif
Atsakyti
Aha - kazkokia netvarka bloge, kuno albume ir stiklo nd unsure.gif

As tai prisiduodu - kad visiskai nebeturiu laiko... unsure.gif

O cia siaip - modelis su baronka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 05, 14:06)
Aha - kazkokia netvarka bloge, kuno albume ir stiklo nd  unsure.gif

As tai prisiduodu - kad visiskai nebeturiu laiko...  unsure.gif

O cia siaip - modelis su baronka biggrin.gif

Gražus tavasis modelis ir labai gražios spalvytės wub.gif

Tikrai albume netvarka kažkokia unsure.gif Kodėl tiek daug nepasirašiusių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 05 gegužės 2009 - 14:19
QUOTE(Armana @ 2009 05 05, 15:19)
Gražus tavasis modelis ir labai gražios spalvytės wub.gif

Aciu 4u.gif as niekaip neprisiruosiu nd daryt - kazkaip nesugalvoju nieko ta tema... g.gif
Atsakyti
peperoni, puikus modeliukas, tik del spalvu net nezinau, gal naturalios butu geriau

isbandziau vakar Canon 1DMarkIII su keliais objektyvais, neskaitant jo gabaritu ir svorio, labai patiko, tik niekaip neisejo pasiekti to smeigtuko astrumo, nesuprantu, kaip jus sugebate taip ryskiai nufotografuoti??? Turbut mano rankos drebalines sad.gif

Kas turite priejima prie linkomanijos, nemazai literaturos fotografijos tema yra ideta. Dabar bandausi foto katalogavimo programa, nes kai reikia ka rasti tai labai tingiu knaisiotis.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 15:45)
peperoni, puikus modeliukas, tik del spalvu net nezinau, gal naturalios butu geriau

isbandziau vakar Canon 1DMarkIII su keliais objektyvais, neskaitant jo gabaritu ir svorio, labai patiko, tik niekaip neisejo pasiekti to smeigtuko astrumo, nesuprantu, kaip jus sugebate taip ryskiai nufotografuoti???  Turbut mano rankos drebalines sad.gif

Kas turite priejima prie linkomanijos, nemazai literaturos fotografijos tema yra ideta. Dabar bandausi foto katalogavimo programa, nes kai reikia ka rasti tai labai tingiu knaisiotis.

Ciu kaktuke uz pastebejimus 4u.gif

Kokia ten programa? g.gif Katalogavimui as naudoju Picasa, ir pati stengiuos kiek galiu palaikyti tvarka rankiniu budu - nes tik truputi apsileisk - is viskas... doh.gif

Man dar klausimas kirba del tvarkos - ar jus apdorojusios foto - dar issisaugojat rawus? g.gif nes jei taip ir toliau - man joks pc nebepaves tokio kiekio info... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 05 gegužės 2009 - 14:56
Kas turite priejima prie linkomanijos,

as turiu, o kas butent domintu? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
aha as irgi taip laukiu kol visos pasirasys unsure.gif ir stiklo tema nejuda unsure.gif as turbut ja pasuosiu,kazkaip nerandu ka fotkina unsure.gif

Papildyta:

aha tikrai kiek prideta bigsmile.gif prisisiunciau thumbup.gif bet kad skaityt tingiu blush2.gif
o kokia ten katologavimo programa? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 05, 15:55)

Man dar klausimas kirba del tvarkos - ar jus apdorojusios foto - dar issisaugojat rawus?  g.gif  nes jei taip ir toliau - man joks pc nebepaves tokio kiekio info...  doh.gif

as tai tik tokiu potencialesniu foto palieku raw'us ( svajoju kada nors ismokt PS dirbt,tai sakau,gal tada dar kils noras patvarkyt)...
Atsakyti