Sveiki
Praleidau Kuno balsavyma, nes kompe virusas atsirado, tai dabar gydo. Tik po savaites atves namo Gaila kad ir ND "stiklas" negalesiu sudalyvauti - nespesiu Gerai kad nors darbe yra netas
Jei balsuociau Kuno ND, tai labiausiai patiko
Armanos - Gently, Nikke - svelnumas , Lamellos - ...
Nzn, bet butent taip as isivaizduoju kuna Ir aplamai prisidedu prie tu, kuriom nepatiko sis ND Daug yra vykusiu nuotrauku,taciau labai mazai jos atspindi kuno tema. Labiau tiktu i kitus ND kitu pavadinimu
QUOTE(bonda @ 2009 05 05, 11:28)
man ta rankyte irgi nelabai ir spalva kazkaip veiduko nemenkai skirias -turbut zandukai raudonesni. ne sten virs tai taip pilkoka
aha, su tais žandukais tai bėda, nors imk ir glamūrink Mamosakys minusų nemato, gerai kad yra su kuo pasitart
Nepykit, bet jau privalau rasyti didziosiom raidem:
KAIP MANO WB NAMU DARBAI??? klausiu trecia karta atsako nera
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 05, 12:26)
Nepykit, bet jau privalau rasyti didziosiom raidem:
idek dar, tingiu ieskot
nu bet FOTO zurnalas tai virsune balandzio nr dar ner prekyboj, gal bankrutuoja girdejau, spaustuve kazkokia uzsidare ar kazkas pan
paskambijau i Foto redakcija, sako, veluojam menesi, zurnalo 3nr pasirodys uz savaites tai jau du menesius veluoja, taip iseina...
o kur Kuno originalai idomu butu paziureti.
ir trecioj vietoj kieno darbas? nepasirasiusiu kiek daug
ir trecioj vietoj kieno darbas? nepasirasiusiu kiek daug
Aha - kazkokia netvarka bloge, kuno albume ir stiklo nd
As tai prisiduodu - kad visiskai nebeturiu laiko...
O cia siaip - modelis su baronka
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 05, 14:06)
Aha - kazkokia netvarka bloge, kuno albume ir stiklo nd
Gražus tavasis modelis ir labai gražios spalvytės
Tikrai albume netvarka kažkokia Kodėl tiek daug nepasirašiusių.
QUOTE(Armana @ 2009 05 05, 15:19)
Gražus tavasis modelis ir labai gražios spalvytės
Aciu as niekaip neprisiruosiu nd daryt - kazkaip nesugalvoju nieko ta tema...
peperoni, puikus modeliukas, tik del spalvu net nezinau, gal naturalios butu geriau
isbandziau vakar Canon 1DMarkIII su keliais objektyvais, neskaitant jo gabaritu ir svorio, labai patiko, tik niekaip neisejo pasiekti to smeigtuko astrumo, nesuprantu, kaip jus sugebate taip ryskiai nufotografuoti??? Turbut mano rankos drebalines
Kas turite priejima prie linkomanijos, nemazai literaturos fotografijos tema yra ideta. Dabar bandausi foto katalogavimo programa, nes kai reikia ka rasti tai labai tingiu knaisiotis.
isbandziau vakar Canon 1DMarkIII su keliais objektyvais, neskaitant jo gabaritu ir svorio, labai patiko, tik niekaip neisejo pasiekti to smeigtuko astrumo, nesuprantu, kaip jus sugebate taip ryskiai nufotografuoti??? Turbut mano rankos drebalines
Kas turite priejima prie linkomanijos, nemazai literaturos fotografijos tema yra ideta. Dabar bandausi foto katalogavimo programa, nes kai reikia ka rasti tai labai tingiu knaisiotis.
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 05, 15:45)
peperoni, puikus modeliukas, tik del spalvu net nezinau, gal naturalios butu geriau
Ciu kaktuke uz pastebejimus
Kokia ten programa? Katalogavimui as naudoju Picasa, ir pati stengiuos kiek galiu palaikyti tvarka rankiniu budu - nes tik truputi apsileisk - is viskas...
Man dar klausimas kirba del tvarkos - ar jus apdorojusios foto - dar issisaugojat rawus? nes jei taip ir toliau - man joks pc nebepaves tokio kiekio info...
Kas turite priejima prie linkomanijos,
as turiu, o kas butent domintu?
Sveikutes
aha as irgi taip laukiu kol visos pasirasys ir stiklo tema nejuda as turbut ja pasuosiu,kazkaip nerandu ka fotkina
Papildyta:
aha tikrai kiek prideta prisisiunciau bet kad skaityt tingiu
o kokia ten katologavimo programa?
Papildyta:
Man dar klausimas kirba del tvarkos - ar jus apdorojusios foto - dar issisaugojat rawus? nes jei taip ir toliau - man joks pc nebepaves tokio kiekio info...
as tai tik tokiu potencialesniu foto palieku raw'us ( svajoju kada nors ismokt PS dirbt,tai sakau,gal tada dar kils noras patvarkyt)...
aha as irgi taip laukiu kol visos pasirasys ir stiklo tema nejuda as turbut ja pasuosiu,kazkaip nerandu ka fotkina
Papildyta:
aha tikrai kiek prideta prisisiunciau bet kad skaityt tingiu
o kokia ten katologavimo programa?
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 05, 15:55)
as tai tik tokiu potencialesniu foto palieku raw'us ( svajoju kada nors ismokt PS dirbt,tai sakau,gal tada dar kils noras patvarkyt)...