Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 19:48)
Šiandien fotkinau dukrytę, ar labai blaško kairėje pusėje matomas žalias fonas  unsure.gif

user posted image

man ne kiek nemaiso mirksiukas.gif

flickras pasarpina fotkes doh.gif as kai mazinu i flikra det, nebesarpinu schmoll.gif

linole, seselis turetu but visoje foto mirksiukas.gif o tolumoj matosi saule, del to ekspozicija fotikas per tamsia nustate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 20:48)
Šiandien fotkinau dukrytę, ar labai blaško kairėje pusėje matomas žalias fonas  unsure.gif

fonas visiškai neblaško, akys užburia ir nieko ten nesimaišo wub.gif man tik veidukas lyg su triukšmais g.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 04, 21:17)
Idedu sekmadieninius bandymus gaudyti sviesa:

spinduliai tai fantastiški wub.gif koks exifas?
Atsakyti
Armana, wub.gif žalias plotas netrukdo, bet biški blaško kairiame apatiniame kampe blyksnis.

Sansara, labai gražus kūnas thumbup.gif Kaip noriu tokių idėjų savoje galvoje lotuliukas.gif

Šiandien miške "mačiau" saulės spinduliukus... Kas fotkinote, papasakote kokiais nustatymais fotkinat. Nu niekaip neišgaunu tokių gražių, pasakiškų saulės spindulių doh.gif

Na ir dar arklys lotuliukas.gif (vis dar tvarkau vakar dienos fotkes):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 04, 21:36)
linole, seselis turetu but visoje foto mirksiukas.gif o tolumoj matosi saule, del to ekspozicija fotikas per tamsia nustate g.gif

As ir pagalvojau, kad taip, kaip mano nuotraukoje neturetu buti. g.gif
O kad viskas i seseli sutilptu - taip sunku... doh.gif Zodziu, yra dar plotu arimams...

Ninin, man is visu 4 arklio nuotrauku si ko gero patinka maziausiai. 4u.gif
Jei nebuciau maciusi anu, sakyciau, kad puiki si. Bet kad islepinai is anksto. tongue.gif
Man kas patiko tiek sioje, tiek ankstesnese arklio nuotraukose - tai is po koju kylancios dulkes. Jos suteikia nuotraukai kazkokia paslapties, o kartu ir gyvumo aura.

Sadi, aciu. 4u.gif
Mano spinduliu EXIF:
Foto su langu: A=F11
S=1/640
M, ISO 200, Average.

Kitos viskas tas pats, tik A=F8
Tik dabar pamaciau, kad visa laika su iso 200 fotografavau. doh.gif

As irgi noriu suzinoti, kitos kokiais nustatymais spindulius fotografuojate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 04 gegužės 2009 - 21:31
tikrai graziai spinduliams fotografuoti reikia atitinkamu salygu. geriausia, jei ore buna dulkes, dumai ir panasus dalykai. tada spinduliai tampa labai matomi ir nuotraukose. mirksiukas.gif zinau, kad zmones yra nufotografave puikiu spinduliu, kai zvyrkeliu pralekusi masina pakelia dulkes, kai netoliese dega lauzas ir dumai tuos spindulius paryskina... pati nesu nei bandzius, nei gaudzius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 04, 12:45)
as ir buvau ir zinau kieno ta foto  mirksiukas.gif

nu va, butume paplepejusios ax.gif O tu gal tamsiais plaukais? blush2.gif
nepasidalinsi paslaptim? Itariu, kad kaimyne blush2.gif

Apie Sidabrines gelyte, visa vakara galvojau rolleyes.gif
Armana, dukrytes zvilgsnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 05, 07:25)
nu va, butume paplepejusios  ax.gif O tu  gal tamsiais plaukais?  blush2.gif
nepasidalinsi paslaptim? Itariu, kad kaimyne  blush2.gif

Apie Sidabrines gelyte, visa vakara galvojau  rolleyes.gif
Armana, dukrytes zvilgsnis  rolleyes.gif

na man jau idomu darosi bigsmile.gif ne... as blondinka, su savo lelium buvau mirksiukas.gif O tu gal buvai apsirengusi geltona plosciuka blush2.gif (ai tikriausiai ne tu ten buvai, nes paziurejau kad turi 2007 metu zuiki blush2.gif )
Jo itariu , kad tu gerai itari mirksiukas.gif Wyshnios ten foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 05 gegužės 2009 - 08:56
QUOTE(so-fun @ 2009 05 05, 07:54)
na man jau idomu darosi  bigsmile.gif ne... as blondinka, su savo lelium buvau  mirksiukas.gif  O tu gal buvai apsirengusi geltona plosciuka  blush2.gif (ai tikriausiai ne tu ten buvai, nes paziurejau kad turi 2007 metu zuiki  blush2.gif )
Jo itariu , kad tu gerai itari  mirksiukas.gif Wyshnios ten foto  mirksiukas.gif

Mano drauge buvo su geltona skraiste, rusvu svarkeliu, o as su mazium irgi buvau, per visa koncerta ismiegojo- ne krust hihihi.gif

Itariu gerai vadinasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 05 gegužės 2009 - 09:21
Sveikos mirksiukas.gif
neįvertino kūdroj mano tulpės - išdegimai, neryšku, nėr fokuso....... doh.gif O svaigau kad jau čia menas lotuliukas.gif

Kaip tokia nuotrauka? Aš tas šonas trukdo? Aišku būtų geriau jei ir ta rankytė būtų kiek ryškesnė, bet per arti buvau g.gif
user posted image
Atsakyti
Sadi, man zinok trukdo ta rankyte ax.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad jusu darbai gali dalyvauti konkurse, organizuojamam EISA
http://www.amateurph...mpetitions/5525
Ir vyksta apie augalus
http://www.amateurph...res_281370.html

Nusipirkau zurnaliuka, tai svieciu ir jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 05, 09:44)

Kaip tokia nuotrauka? Aš tas šonas trukdo? Aišku būtų geriau jei ir ta rankytė būtų kiek ryškesnė, bet per arti buvau  g.gif

man ta rankyte irgi nelabai mirksiukas.gif ir spalva kazkaip veiduko nemenkai skirias -turbut zandukai raudonesni. ax.gif ne sten virs tai taip pilkoka unsure.gif
Atsakyti