Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 05 04, 10:05)
kaip kaip - guliu lysvei ir fotkinu smile.gif

nu, vyro tevai isvis durna pavadintu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 04, 12:44)
Nežinau ką čia sugalvot... unsure.gif  biggrin.gif

O čia dar į kūno temą ax.gif
user posted image

nereali man si wub.gif labiau patinka, nei Beveidis blush2.gif bet tu ne veltui laimejai wub.gif

dabar paziurejau - pasirodo Peledikes darbu gerbeja dar esu biggrin.gif wub.gif man Mea Culpa patiko labai wub.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 13:04)
O kaip ši foto blush2.gif

tu gali geriau g.gif blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 04, 14:34)
jei jums idomu, mano foto "kuno" temai daryta pries metus.

ideja liuks bigsmile.gif

koks tas darbas SP Ir veltui blush2.gif
Atsakyti
niu va, susigriebiau, kad nepadėkojau balsavusiems už mano nuotraukas blush2.gif ačiū 4u.gif tiesą sakant, nesitikėjau, kad Я хочу быть с тобой tiek daug balų gaus. geriausias įvertinimas man buvo jūsų reakcija ax.gif 4u.gif bandysiu vėliau kelti ir į kūdrą, nes labai jau smalsu. kažkada Peperoni buvo įkėlus nuorodą iš ten, tą vėjaraupiais sergančią merginą. tada man kilo klausimas kaip priimtų tokią foto nežinomo autoriaus. pavyko subrandinti idėją patikrinimui cool.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 05 04, 15:58)
dabar paziurejau - pasirodo Peledikes darbu gerbeja dar esu biggrin.gif  wub.gif man Mea Culpa patiko labai wub.gif

koks tas darbas SP Ir veltui blush2.gif

ačiū wub.gif

šis darbas tik kūdroj publikuotas. va čia. gaila, kad Kūno ND jo nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Ateinu su ND smile.gif
WB naturalioj sviesoj
Auto
user posted image
Saulute
user posted image
Custom
user posted image

Trys daiktai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 04, 15:17)
Fainai  biggrin.gif  gal pabandyk pakirpk  kaire puse  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
Ai nebekarpysiu, geriau kitą kart gerai perfotografuosiu blush2.gif

Sadi, Puke, Peledike 4u.gif
Sansara, nu labai patinka tokie darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 04, 15:34)
jei jums idomu, mano foto "kuno" temai daryta pries metus.

Gražu wub.gif mano akiai gal tamsi, bet kai žinau kad tu mėgsti, tai labai subtiliai wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 04, 16:58)
nu, vyro tevai isvis durna pavadintu doh.gif  lotuliukas.gif

na panašiai ir žiūrėjo blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 05 04, 17:13)
tiesą sakant, nesitikėjau, kad Я хочу быть с тобой tiek daug balų gaus.

oooooooooo, tu man patinki smile.gif Aišku dėk kūdron, tikrai pastebės thumbup.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 04, 17:22)
Ateinu su ND smile.gif

WB užskaityčiau, o fokuso labai mažos nuotraukos, neina ten man įžiūrėt g.gif
Atsakyti
Pelėdike, man labai patiko tavo foto "Tūkstantoji naktis" wub.gif
Atsakyti
Sadi, man Tavo depresova gele irgi labai susigrojusi atrodo. thumbup.gif Labai sviesa tinkamai pagauta. Manau, sviesa ir vaidina didiji vaidmeni.
Lasiukai vyke. drinks_cheers.gif Esu lasiuku nuotrauku gerbeja. Bet jie taip nekabina, kaip gele.

Armanos pirmas portretukas visai mielai ziurisi. thumbup.gif Greiciausiai nuotraukai gyvumo, zavumo priseda modelio drabuziu spalvos. Bet verta demesio nuotrauka.
Antras portretas - nuotrauka ir tiek. Nera kazko kabinancio. Merginos labiau i desine noretusi.

Sidabrines gele labai idomi. 4u.gif Man patiko isryskintos butent tos lapeliu virsuneles, kurios gele daro tarsi trimate, apciuopiama. thumbup.gif
Arkliuko foto - is lietuvisko kaimo peizazo. Paprasta. Miela. smile.gif

Eres geliu grazumas. wub.gif Tas baltas ziedas gal magnolijos?
Ispudingiausia man tulpe. Tarsi piesta atrodo. thumbup.gif
Kamanei truksta ryskumo. Butu wub.gif foto. Zinau, kaip tokius zirzalus sunku fotografuoti... doh.gif

Lamella, Tau didelis 4u.gif uz isradinguma, vaizduote ir gera aki.
Pirsciukai atrodo labai skausmingai sukibe. Gal tas pilkumas tarsi blogio seklos ivaizdi sukuria. Tai nuotrauka, kuri prikausto i ja ilgiau paziureti.

Sansara, tiesiog wub.gif

Ich, 3 daiktu nuotraukos tikrai per mazos, nes nesimato gerai fokuso.
O WB man naturaliausias atrodo toje su saulute. Custom koks pilsvas?

Aciu ur komplimentus mano varnenams. Is kokiu 70 nuotrauku gal tik 3 gavosi normalesnes. Visu pirma, fotografavau labai zoomindama, todel daugumoje nuotrauku yra neryskumas. Su kampu irgi sudetinga: jis medyje aukstai tupi. Atsinesu kede, palipu ir zoominu. Man irgi norejosi paukscio daug maz akiu lygyje.Bandziau su kopeciomis. Bet issigando priartejusio zmogaus. O nuo kedes, tarp saku, be to seseliai-ne kazin koki kampa ir isgausi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 04 gegužės 2009 - 19:16
QUOTE(linole @ 2009 05 04, 19:16)
Eres geliu grazumas.  wub.gif Tas baltas ziedas gal magnolijos?
Ispudingiausia man tulpe. Tarsi piesta atrodo.  thumbup.gif
Kamanei truksta ryskumo. Butu  wub.gif foto. Zinau, kaip tokius zirzalus sunku fotografuoti...  doh.gif

Aciu ur komplimentus mano varnenams. Is kokiu 70 nuotrauku gal tik 3 gavosi normalesnes. Visu pirma, fotografavau labai zoomindama, todel daugumoje nuotrauku yra neryskumas. Su kampu irgi sudetinga: jis medyje aukstai tupi. Atsinesu kede, palipu ir zoominu.  Man irgi norejosi paukscio daug maz akiu lygyje.Bandziau su kopeciomis. Bet issigando priartejusio zmogaus. O nuo kedes, tarp saku, be to seseliai-ne kazin koki kampa ir isgausi...  doh.gif

Aha ten magnolija wub.gif O ja radom Akmenu muziejuj Mosedyje blink.gif
Tulpe ir man patiko, tik galvojau kad vel bus isbrokuota kad neryski lotuliukas.gif
O ta kamane tai buvo tokia vos pajudanti as ja galejau fotografuot kokias 10 min. bet makro niekaip neveike, tai buvo vargelio doh.gif

As turiu tokiu varliu, tai tas pats kaip su varnenais. Objektyvas tiek nepritraukia kad butu gerai, o pati i kudra irgi negaliu listi ir bijau ir isgasdint nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 04 gegužės 2009 - 19:50
Sveiki, atsiprasau kad lendu i jusu tema, bet man labai reikia gero patarimo. Ruosiames pirkti fotoaparata iki 1300lt, fotografuoti mokinames. Vieni sako, kad sony yra labai geri, kitus skaiciau kad canon`ai yra tiesiog nepalyginami. Atsakykit i az, kad nemaisyti cia temos. Aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šiandien fotkinau dukrytę, ar labai blaško kairėje pusėje matomas žalias fonas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 04 gegužės 2009 - 20:23
linole 4u.gif

O aš maniau, kad su peiliu nuotrauka Armanos blush2.gif
Šaunuole Peledike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 20:48)
Šiandien fotkinau dukrytę, ar labai blaško kairėje pusėje matomas žalias fonas  unsure.gif

Armana, man labai patiko vaiko veido israiska: "koks nepaprastai idomus pasaulis".
Zalio ploto net nepastebejau... blush2.gif Man gal daugoka atspindzio ant akiu. Ar akys persarpintos, net nezinau, kas is tikro yra, bet akys bent jau mane kazkiek blasko... g.gif O siaip veido israiska, kaip sakiau, labai patinka.

Eres, Mosedis - wub.gif Seniai bebuvau, labai noreciau vel...

Idedu sekmadieninius bandymus gaudyti sviesa:

user posted image

user posted image

Sunku su ta sviesa. doh.gif

Dar bandziau seselyje fotografuoti gele:

user posted image

Cia bandymui prisiskaicius, kad geriausiai fotografuoti ne ant dienos sviesos, o seselyje. Bet bent jau mano muiline nenormaliai matuoja sviesa. Objektas gaunasi tamsus, o fonas-isdeges. Kad nesimatytu fono-nevisada pavyksta. Bandziau ir su Spot Photometry. Bet vis tiek gele tamsoka.

Atsakyti