laba diena
užsuku vis paskaitinėt, nes pas pačią muilinė tokia, kokios jau ir prekyboj nebėra
bet va, iškilo labai rimtas klausimas.
ar įmanoma nufotografuot vaivorykštę vandeny?
labai noriu tokios foto
tai jei yra tokia galimybė, bandysiu ieškot, kas paskolintų kokį gerelesnį fotiką ir bandusiu
QUOTE(lamella @ 2009 05 04, 13:44)
O čia dar į kūno temą
gerulė tokia tik noriu simetriškos
QUOTE(Valetta @ 2009 05 04, 13:54)
cia kur ant objektyvo sukasi
aha
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 04, 13:14)
laba diena
užsuku vis paskaitinėt, nes pas pačią muilinė tokia, kokios jau ir prekyboj nebėra
labai noriu tokios foto
tai jei yra tokia galimybė, bandysiu ieškot, kas paskolintų kokį gerelesnį fotiką ir bandusiu
labai noriu tokios foto
Sveika Manau,kad tikrai imanoma
QUOTE(inesaS @ 2009 05 04, 13:24)
Sveika Manau,kad tikrai imanoma
smagu tave matyt
man irgi taip atrodo
tada, kaip tai padaryt?????
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 04, 13:29)
O ar bandei kada ?As nesu bandzius,bet nemanau,kad cia butu labai sunku.Manau,kad ir su muiline galima uzfiksuoti toki kadra.
Sveikutes
Kas labiausiai istrigo:
Peperoni drauges portretas
Ninin arkliukai patiko, ypac pirmoji.
Sadi savaitgalis sode, nuluzusi gele labiausiai.
Sidabrines gele patiko.
as ir buvau ir zinau kieno ta foto
Kas labiausiai istrigo:
Peperoni drauges portretas
Ninin arkliukai patiko, ypac pirmoji.
Sadi savaitgalis sode, nuluzusi gele labiausiai.
Sidabrines gele patiko.
QUOTE(Rico @ 2009 05 04, 09:40)
Visas mamas su praejusia mamos diena
Antra, kol nepamirsau, kuri is jusu vakar buvot londone Lietuviu baznycioj Bethnal Green su savo nuotrauka? Nuotrauka matyta kazkur cia, tik nepamenu (nestuke tokiu kampu, su smulkiai dryzuota palaidine) ir autore lyg matyta itariu kas, bet nesu tikra, tai nedrisau kalbinti
Antra, kol nepamirsau, kuri is jusu vakar buvot londone Lietuviu baznycioj Bethnal Green su savo nuotrauka? Nuotrauka matyta kazkur cia, tik nepamenu (nestuke tokiu kampu, su smulkiai dryzuota palaidine) ir autore lyg matyta itariu kas, bet nesu tikra, tai nedrisau kalbinti
as ir buvau ir zinau kieno ta foto
Sveikinu visas konkurso nugaletojas
Ninin ,man visos trys patiko,tik trecioj nuklonuociau tuos laidus
Ninin ,man visos trys patiko,tik trecioj nuklonuociau tuos laidus
QUOTE(inesaS @ 2009 05 04, 13:34)
O ar bandei kada ?As nesu bandzius,bet nemanau,kad cia butu labai sunku.Manau,kad ir su muiline galima uzfiksuoti toki kadra.
neišėjo
būtų išėjęs nebūčiau čia rašaiusi
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 03, 20:03)
Na labai noriu pasidziaugt savo drauges portretu
Man patinka Grazus zaismas su tom sakelem.
QUOTE(Ninin @ 2009 05 03, 21:09)
Šio vakaro bandymai su arkliais:
Nu labai grazu kaip ir visom pirma foto nereali
QUOTE(linole @ 2009 05 03, 22:09)
Si geriausia! Bet del ryskumo, tai visos liuks, tik fotografavimo kampas truputi kliuna...
QUOTE(Pukė @ 2009 05 03, 22:32)
ziurekit, ar maiso jums kad tureklas sutampa su horizonto linija? ir apkirpta geriau, ar didele?
Man kirpta geriau, o del to tureklo, tai net nezinau
QUOTE(Sadi @ 2009 05 03, 23:48)
Čia į temą prie depresovos gėlės
Grazi , tokia pavargus
QUOTE(lamella @ 2009 05 04, 12:44)
O čia dar į kūno temą
Fainai gal pabandyk pakirpk kaire puse
QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 13:04)
Man noretusiu ranku daugiau. Bet modeliukas tai super!
Saules Puga, nejau del mano posto taip isizeidei Atleisk Gi cia tik man vienai si tema nelabai patiko... Nzn ko cia as tokia kitokia... Geriau reikejo nutylet Apgailestauju...
jei jums idomu, mano foto "kuno" temai daryta pries metus. ideja neoriginaliai mano, radau internete stulbinanciu foto atliktu tokia technika (kai sufokusuoja gele ir kunas lieka uzdengtas reikiamose vietose, tik paciai bunant sau fotografu, sunku tas geles pataikyti "kur reikia", todel nefokusas cia padejo ). nesakau, kad ji geresne nei jusiskes, tiesiog rodau savo sprendima tuo metu. kabliuku yra ir daug. net jb man siai dienai nepatinka savo kontrastu. dabar padirbeciau kiek kitaip prie jos. bet rodau kas buvo padaryta tada.
QUOTE(Sansara @ 2009 05 04, 14:34)
jei jums idomu, mano foto "kuno" temai daryta pries metus.
sita ideja man
sveiki
sveikinu, lamella šį mėnesį labiausiai man patikę ir įsiminę darbai lamellos Beveidis ir SP Ir veltui . turbūt dar ilgai aš juos prisiminsiu.
neperskaičiau visų jūsų pokalbių, labai daug jų
Sansara, patiko man tokia idėja. ir kotelis labai vietoj pataikytas subtiliai padaryta.
sveikinu, lamella šį mėnesį labiausiai man patikę ir įsiminę darbai lamellos Beveidis ir SP Ir veltui . turbūt dar ilgai aš juos prisiminsiu.
neperskaičiau visų jūsų pokalbių, labai daug jų
Sansara, patiko man tokia idėja. ir kotelis labai vietoj pataikytas subtiliai padaryta.