Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(bonda @ 2009 05 04, 08:09)

man patiko thumbup.gif o cia fotikas ar PS ta fona taip graziai padaro? na tuos rutuliukus tokius? bigsmile.gif

Čia 50-tuko nuopelnas wub.gif
Atsakyti
sveiki rolleyes.gif dar karteli sveikinu Lamella ir visas kudros bei efoto su pasiekimais thumbup.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 22:12)

sita labiausiai patiko is tavo pasizaidimu devil or angel rolleyes.gif

Peperoni drauges portretukas thumbup.gif tie seseliai ant kuno wub.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 05 03, 21:09)

thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 03, 21:39)
kai nors kiek pramoksti to fotografijos mokslo, tai visai kitaip pradedi ziuret i foto - beveik nieks neitinka, arba eini eini, ir matai kad nera ka fotkint - nuobodu  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
QUOTE(linole @ 2009 05 03, 22:09)
As tai visa diena spokus sode gainiojau. Ir nieko gero nesugavau.
user posted image

sita tikra labai thumbup.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 05 03, 23:48)
Čia į temą prie depresovos gėlės smile.gif Nu man taip susigrojo ta sulaužyta gėlė, juoda žemė ir sklindanti šviesa  ax.gif
user posted image
sita su tulpe thumbup.gif
man remukai nelabai, nebent foto JB pavertus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 04 gegužės 2009 - 08:33
žiūriu per ilgąjį svaitgalį daug nuveikėt biggrin.gif . peperoni portreytukas labai geras ir man labai įdomu kaip tas veidukas be jokių šešėlių gavosi. Ką nors darei su PS ar čia taip natūraliai?
Ninin arkliai be žodžių... tokios tikros foto thumbup.gif
Sadi, gėlytė irgi gera, toks visai kitoks žvilgsnis į augalėlį.
Atsakyti
labas rytas.
Vakar pamiršau pasveikinti visas mamytes blush2.gif 4u.gif tai sveikinu pavėluotai.
taip pat nugaletojas sveikinu ir visas dalyvavusias konkurse.nuotraukos tai superines thumbup.gif
aš su keliom foto pas jus kritikai tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 04, 07:25)
Puke, pirmoji geresne, bet mergaitė nenukris?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif O jau spalvos  wub.gif Man netrukdo tas turėklas.

aciu uz konetarus, jau padariau, kad mergaite nenukristu ir sie tiek i viena sona labiau pasukau smile.gif gaila, reiktu vel prasytis is svecius kad pakartot kadra noreciau visgi, kad tureklas nesutaptu su namu pradzia doh.gif ta vaika dar sudomint tuo balionu sunkus reikalas doh.gif

Sadi, kaip tu isgauni tokius makro vaizdelius wub.gif ir ta nulauzta tulpe man patiko smile.gif

Sidabrine, antrojoj kiek per zemai arkliukas g.gif o pirmoji specialiai be fokuso, ane? tapybiskas vaizdelis, man tulpes labai patinka taip nufotkintos wub.gif smile.gif
Atsakyti
labas rytas, na ir aš pasirodau tik dvi foto iš sodo sad.gif neįsidėjau atminties kortelės , tad su didele rezoliucija tik kelios foto gavosi sad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Puke jo man tokios labai patinka foto.turiu tokiu daug ir su tulpem biggrin.gif
del arkliuko tai cia kirpta fot.o ar labai jis per zemai?kazkaip nesinori viršaus kirpt tada gausis miskas nupjautas per daug unsure.gif
Ruste pirma tai schmoll.gif o antra geresne rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir labai gaila dėl dingusių nuotraukyčių.
Atsakyti
Sidabrinė - pirma tai super wub.gif patinka man tokios smile.gif o antroj apačios reiktų, nes šešėlis arkliuko sunkiai telpa.

QUOTE(Pukė @ 2009 05 04, 10:47)
Sadi, kaip tu isgauni tokius makro vaizdelius wub.gif ir ta nulauzta tulpe man patiko smile.gif

kaip kaip - guliu lysvei ir fotkinu smile.gif sekantis pirkinys bus makro konverteris. Nes laaaaaaaaabaaaaaaaai jo noriu wub.gif tik reik išsiaiškint kokie jie būna ir kuom skiriasi smile.gif

Ačiū už komentarus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 04 gegužės 2009 - 10:05
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 03, 21:03)
Na labai noriu pasidziaugt savo drauges portretu  wub.gif

Patinka tie šešėliai ant kūno ir spalvos wub.gif Tik šeip kas truputį truputį kliūna tai ta viena šakelė durianti į akį ax.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 03, 22:09)
Šio vakaro bandymai su arkliais:
O kaip patiko jodinėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai pirma patiko wub.gif Tik erdvės daugiau norėtusi smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 04, 08:18)
Ir aš norėčiau parodyti vieną nuotraukytę iš savaitgalio. Fotkinu fotkinu, o taisyti nuotraukyčių nespėju doh.gif
Pavasario žiedai

Lamella, laukiam paskelbiant naują temą ax.gif

Na man patinka thumbup.gif
O dėl naujos temos tai čia meninę tą temą reikia skelbti ar techninę? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visas mamas su praejusia mamos diena 4u.gif

Antra, kol nepamirsau, kuri is jusu vakar buvot londone Lietuviu baznycioj Bethnal Green su savo nuotrauka? Nuotrauka matyta kazkur cia, tik nepamenu (nestuke nestuke.gif tokiu kampu, su smulkiai dryzuota palaidine) ir autore lyg matyta blush2.gif itariu kas, bet nesu tikra, tai nedrisau kalbinti blush2.gif

Sveikinimai Kuno nugaletojom ir dalyvavusiom 4u.gif
Kodel istrynet nuotraukas is konkurso? verysad.gif naujokam net is temos nevykusiu nuotrauku liepiat netrint, tai kas cia dabar?!!!!!! dar norejau pasigrozeti unsure.gif prasom grazinti cool.gif visi tikrai grazus ir idomus darbai thumbup.gif

Arkliukai, trecias paukstukas ir rasos karoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 03, 23:09)
As tai visa diena spokus sode gainiojau. Ir nieko gero nesugavau.

paukstukai wub.gif kaip smagu, kad jie pas tave sode laksto, tai vis tikimybe, kad nors kiek kadru pagausi biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 04, 00:48)
Mano pasišlaistymai su fotiku.. Kadangi visas savaitgalis sode, tai ir foto atitinkamos smile.gif

nu jau lasiuuuukai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 05 04, 10:20)
aš su keliom foto pas jus kritikai  tongue.gif
user posted image

sita man wub.gif cia su manual focus darei?

QUOTE(Sadi @ 2009 05 04, 11:05)
kaip kaip - guliu lysvei ir fotkinu smile.gif sekantis pirkinys bus makro konverteris. Nes laaaaaaaaabaaaaaaaai jo noriu  wub.gif tik reik išsiaiškint kokie jie būna ir kuom skiriasi smile.gif

as niekaip neprisiruosiu susikaupt ir nusipirkt unsure.gif diedas vis pameta man pasiulymu, bet tai kaaaainos, nors uz 4mm objekto nufotkinima per visa ekrana super kokybes tai zinoma vertas tas obj tu pinigu, bet . . . . doh.gif
Atsakyti