Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Medona @ 2009 05 02, 23:00)
As isryniau nuotrauka is konkurso su spyga, tikiuosi nebausit labai  blush2.gif  unsure.gif

man visai nieko ta spygute buvo biggrin.gif toks isdykeliskas murzius vaikis atrodo jos savininkas blush2.gif murzius del to, kad rankyte gan tamsi doh.gif biggrin.gif

Stiklines foto rinkciaus modeli koki su super angelisku veiduku blush2.gif autore labiau i koki velniuksti panasi, nei i angeliuka, tatuiruote sustiprina ispudi blush2.gif biggrin.gif

sveikinimai kudros laimetojoms smile.gif vis turiu eit ieskot kur ta foto, pagal jusu dabartinius nikus ten zinau tik Peperoni, Zitlali, gal dar Duoma smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, sveikinu Jus visas su Motinos diena!
Būkite mylimos, gražios ir laimingos!

user posted image

P.S. atsiprašau už spamą tongue.gif išsiųsčiau visom AŽ, bet nežinau tiksliai kurios mamytės, o kurios dar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 03, 10:10)

Stiklines foto rinkciaus modeli koki su super angelisku veiduku blush2.gif autore labiau i koki velniuksti panasi, nei i angeliuka, tatuiruote sustiprina ispudi blush2.gif biggrin.gif

nu matai lotuliukas.gif o man kaip tik toks ne saldus angeliukas sarmo priduoda rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinu nugaletojas, tobulejate suoliais thumbup.gif thumbup.gif

siuose nd nedalyvavau ir nebalsavau, bet vis tiek laimejo mano favorite 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamas su profesine svente biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Atlėkiau pasveikinti ir Peperoni, nes jos nuotraukytė Efoto tarp trijų geriausių wub.gif Nu va, mūsų nuogaliai ne tokie ir prasti pasirodo rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus. blush2.gif

Puke, deja, Svelnumo exifo negalesiu pasakyti, kadangi savo Raw failais buvau pernelyg apkrovus kompa, doh.gif tai jau istryniau visas senas foto. Bet prisimenu, kad fotografavau diafragmos prioritetu (manyciau, kad gal koks 3,5), ir po to pykau ant saves, kad vel nesuziurejau langelyje, koks islaikymas. Nes islaikymas gavosi greiciausiai 1/60 s, t.y., labai per ilgas judanciam objektui. O vaika dejau ant sofos, ir kol ji knisosi po pagalves, skubiai pyskinau, lakstydama pirmyn atgal (nes dar reikejo ir saugoti, kad nenugriutu nuo sofos). biggrin.gif Po to foto sviesinau, tampydama kreives. Armana, neprisimenu, kad buciau su spalvom dar ka nors darius, nebet truputi padidinau saturation.

Olo, sakai, ne tavo foto. blink.gif Ot tai tau. Buvau isitikinus, kad viena tavo buvo. biggrin.gif

O dabar prasyciau kai ka paaiskinti man, tundrai. mad.gif Cia del tos gatves muzikos sventes, kur vakar fotkinau. Veiksmas vyko plieskiant saulei, taigi, apsvietimas (sviesos kiekio prasme) idealus - sviesiau nebuna. Kodel prie diafragmos prioriteto aparatas parinko toki ilga islaikyma? g.gif

F8.0, 1/100 s, ISO 100:
user posted image

F6.3, 1/100 s, ISO 800 (!!!):
user posted image

Labai ilgai eksperimentuoi negalejau, nes zmoniu buvo daug, as ir taip ten pro visus prasigrudau i prieki, tai nenorejau ilgai uzstoti. blush2.gif
Naudojau UV filtra, ar cia jis galejo taip uztamsinti? g.gif Jei taip, tai, kaip suprantu, zmoniu fotografijai sitas filtras netinkamas? Nes gamtos fotografijos ilgi islaikymai ne beda, o va su judesiu - kas kita. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 03 gegužės 2009 - 12:02
QUOTE(Armana @ 2009 05 03, 12:44)
Atlėkiau pasveikinti ir Peperoni, nes jos nuotraukytė Efoto tarp trijų geriausių wub.gif Nu va, mūsų nuogaliai ne tokie ir prasti pasirodo rolleyes.gif

aciu, Armana 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 03, 12:47)

O dabar prasyciau kai ka paaiskinti man, tundrai.  mad.gif Cia del tos gatves muzikos sventes, kur vakar fotkinau. Veiksmas vyko plieskiant saulei, taigi, apsvietimas (sviesos kiekio prasme) idealus - sviesiau nebuna. Kodel prie diafragmos prioriteto aparatas parinko toki ilga islaikyma?  g.gif

Ar tik vel ne metering mode isdaigos? ax.gif Jei fotkinai su spot metering ir fokusas pagavo plaukus - t.y. i tamsiausia vieta - tai ir islaikyma taip paskaiciavo... pirmoji tai isvis eveik pries saule gaunas - tai tamsiausias taskas nuotraukoj yra zmogus, i ji fokusuoji - ir taip suklaidini fotika...
tokie man pamastymai... g.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus 4u.gif Visos foto buvo labai stiprios thumbup.gif Saunuoles merginos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 03, 12:08)
Ar tik vel ne metering mode isdaigos?  ax.gif  Jei fotkinai su spot metering ir fokusas pagavo plaukus - t.y. i tamsiausia vieta - tai ir islaikyma taip paskaiciavo... pirmoji tai isvis eveik pries saule gaunas - tai tamsiausias taskas nuotraukoj yra zmogus, i ji fokusuoji - ir taip suklaidini fotika...
tokie man pamastymai...  g.gif

Dekui uz toki issamu paaiskinima.Yra ir man taip nutike,bet as nesupratau kodel.Dabar jau visas aisku mirksiukas.gif
Papildyta:
Beja,sveikinu visas musu šaunuoles kurios režia laurus fotoforumuose 4u.gif
ir dar toks mano pastebejimas yra,kad Efoto komentarai daug malonesni nei Kudroje.Ar cia tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 03, 12:15)

ir dar toks mano pastebejimas yra,kad Efoto komentarai daug malonesni nei Kudroje.Ar cia tik man taip atrodo? g.gif

Man irgi taip atrodo, ir kartais ten ir Kūdroj vertinimai labai skiriasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 03, 13:08)
Ar tik vel ne metering mode isdaigos?  ax.gif  Jei fotkinai su spot metering ir fokusas pagavo plaukus - t.y. i tamsiausia vieta - tai ir islaikyma taip paskaiciavo... pirmoji tai isvis eveik pries saule gaunas - tai tamsiausias taskas nuotraukoj yra zmogus, i ji fokusuoji - ir taip suklaidini fotika...
tokie man pamastymai...  g.gif

4u.gif
Patikrinau - visgi buvo nustatytas "Evaluative metering", t.y., ivertinamas viso ploto apsvietimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 05 03, 12:21)
Man irgi taip atrodo, ir kartais ten ir Kūdroj vertinimai labai skiriasi unsure.gif

Kažin kodel taip g.gif
Atsakyti