Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 30 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 01, 13:20)
Olo, o kodel tu savo foto is konkurso isemei?  g.gif Manai, per drasi?  biggrin.gif

Labutis!

Tai kad as nebuvau idejes ! Ten ne mano !
Atsakyti
Sveikinimai ND nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuoles kurios isdrisot dalyvaut 4u.gif

Stikline, is kaires puses plaukai kazkaip nenaturaliai atrodo g.gif Ar cia jie "dadaryti"
Nors galunes ir desinej neaiskiai atrodo blush2.gif nenaturaliai... dar ne buvau pasiekus tavo posto apie plaukus, o jau as i juos ziurejau itariai...

As isryniau nuotrauka is konkurso su spyga, tikiuosi nebausit labai blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 02 gegužės 2009 - 23:20
QUOTE(Medona @ 2009 05 03, 00:00)
Man nelabai patiko nuogi kunai, kazkaip permaciau as juos kiaurai  laugh.gif  tongue.gif  nail.gif  matau foto ir vaizduote man rodo kita kuno puse  doh.gif  lotuliukas.gif  (isskyrus kudykius) 

niekaip neisikertu, ka norejai pasakyt... g.gif

Stikline - man paskutine geriausia is snd rodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 02, 23:02)
niekaip neisikertu, ka norejai pasakyt...  g.gif

Nu cia panasu kaip braizyba smile.gif Jei galvoji tik apie savo foto tai ir neisikirsi tongue.gif Nors ne, ir pas tave paziurejau yra tokiu nuogalisku fofo blush2.gif
ai , nesigilinam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 02 gegužės 2009 - 23:41
QUOTE(Medona @ 2009 05 03, 00:16)
Nu cia panasu kaip braizyba  smile.gif   Jei galvoji tik apie savo foto tai ir neisikirsi  tongue.gif
ai , nesigilinam...

dabar dar labiau nesupratau... g.gif man tiesiog idomu, ka norejai pasakyt savo mintim, bet nesupratau... ax.gif

ir prie ko cia dabar braizyba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 02 gegužės 2009 - 23:22
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 02, 23:22)
dabar dar labiau nesupratau...  g.gif  man tiesiog idomu, ka norejai pasakyt savo mintim, bet nesupratau...  ax.gif

ir prie ko cia dabar braizyba? g.gif

Nu gerai tiesiogiai pavarysiu. Na ta prasme kaip isirengus moteris fotkinasi man jos ir kita puse kaip ant delno, kaip nelieka jokio pridengimo, galima izvelkt kas dedasi toj kitoj pusej. pav.: kaip "Pagal Lauren Peralta" kai kurios norejo nuogo kuno, o man, tai kaip tik lipo daug labiau negu bet kuris nuogas kunas.
Net nzn ar cia aiskiai supratai, bet ta ir turejau omeny. Nepatiko man tie susirangymai... ir gink Dieve nieko nenoriu izeist, ir pati, kaip ir jus visos domiuosi fotgrafija, tiesiog, tai (si tema)- ne mano stilius.
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 03, 00:33)
ir gink Dieve nieko nenoriu izeist, ir pati, kaip ir jus visos domiuosi fotgrafija, tiesiog, tai (si tema)- ne mano stilius.

nu tiai ir rasyk taip, kaip tau atrodo... o tai tam geltonam tekste su kruva smailu nebeina suprast ka nori pasakyt biggrin.gif

o del foto - matai, as pvz. nei vienoj is pateiktu nematau nuogo moters kuno, kuris yra TIK NUOGAS KUNAS. Nereik man jo kaip tokio - galiu kiekviena diena ji pamatyt veidrody jei labai uzsimanyciau.... ax.gif

visose dalyvavusiose foto matau minti, isgyvenima, emocija ir dar daugeli dalyku, kurie kuria istorija... ja norisi suzinot, atspet ir imint...

mes tiesiog kitaip matom nuotraukas...
Atsakyti
Gal dar kasnors tars bent zodeli apie mano WB namu darbus ax.gif Ar praejau si etapa???
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Noriu dar kartelį pasveikinti Lamellą, nes jos foto šiandien Efoto dienos geriausia nuotrauka. Šaunuolė wub.gif

Nikke, aš įsirašau į tavo gerbėjų būrį, (ir balsavau už tavo abi nuotraukytes) Man labai patiko tavo Švelnumas wub.gif Kaip išgavai tooookį rausvumą blush2.gif

Šį kartą mane labai nustebino Stiklinė. Buvau šventai įsitikinusi, kad Pagal Lauren Peralta Duomos darbas, o pasirodė, kad tai Stiklinės nuotraukytė ax.gif

Ir kažkodėl galvoju, kad Kūno kalba yra Zitali darbas (bet gal ir klystu), įdomu ar mano spėjimai pasitvirtins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 03 gegužės 2009 - 07:11
QUOTE(Armana @ 2009 05 03, 08:03)
Labas rytas ax.gif

Noriu dar kartelį pasveikinti Lamellą, nes jos foto šiandien Efoto dienos geriausia nuotrauka. Šaunuolė wub.gif

saunuole thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu nugaletojas/us clap.gif: ploja.gif tikrai visos saunuoles,deja nebuvo mano foto sad.gif tema kiek per sunki o ir aplinka netinkama doh.gif bet foto tai visu nerealios wub.gif

Sveikinu visas mamytes wub.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas ir dalyves !!
as viena foto irgi buvau idejusi,bet po to isemiau,nes tikrai ji nieko verta buvo blush2.gif Si tema man l.patiko,tik modeliu trukumas doh.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 02, 20:33)
Pridėjau dar antrą sparną  lotuliukas.gif  kažkaip vienas durnai atrodo  biggrin.gif o dabar tie du atrodo lyg ant sienos būtų nupaišyti...beje išduosiu paslaptį..plaukai taip pat pakoreguoti PS brushu hihihi.gif

user posted image

man si patinka blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 02, 23:17)

PSnuotraukose naudotas minimaliai, nes kazkaip nedziugina jo toks didelis kiekis musu darbuose... unsure.gif

drinks_cheers.gif bet manau cia laikina ax.gif
as t.p. uz PS bet ,siek tiek subtilesni blush2.gif

Nikke, si kart labai nustebinai ... ne neitariau,kad 'vidinis stabdis' taviskis bigsmile.gif 3 kart Saunuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 05 03, 08:03)
Labas rytas ax.gif

noriu prisideti prie sveikinimu!!! 4u.gif
Atsakyti