Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

QUOTE(lawanda @ 2009 05 25, 15:22)
noriu tyliai pasidžiaugti, puiklapių aliejus mano mažiukams visus paraudimus, pašutimus panaikino  bigsmile.gif  nugi negaliu atsidžiaugt  thumbup.gif  tris kart tfu tfu tfu

Aš dar galvoju, o kažin ar ne visi aliejai taip veikia? Nes aš turiu pasidarius alyvuogių su varnalėšomis, taip pat kedro riešutų, tai jie irgi panašiai veikia, paraudimus nuima.
Reikės ir man kažkaip gauti to puiklapio smile.gif
Bet kad oda būna ir apygražė , žiauriai draskosi, su tokia jėga, kad aš nelabai užlaikau, kai naktį pradeda kojytėm duoti. Niežėjimą mums nuima tik hormonai. schmoll.gif Išbandžiau ir emolium ,tai mums kaip ir nieko, aš tuos special ir kremą ir losjoną pabandžiau.
Atsakyti
Čia pamąstymui apie tai, ar galima tikėti reklamomis cool.gif

Viena mamka lankosi pas Grušauską dėl vaiko bėdų, tad jiedu su gydytoju jau neblogai pažįstami. Kažkurį savaitgalį per TV rodė Grušauską, reklamuojantį vaistus nuo karpų. Tos mamkos vyras turi karpų ant rankų, tai paprašė, kad žmona paklaustų Grušausko apie tuos vaistus. Nueina ji pas Grušauską ir klausia kaip tie vaistai, kur reklamavot nuo karpų. O Grušauskas jai sako - ten TV ne aš buvau, ten mano brolis dvynys ir tu jo neklausyk. Atsivesk savo diedą ir su elektra tas karpas nuskausminsim.

Vat ir tikėk reklamomis doh.gif

Lawanda, nu kaip puiku, kad šitaip gerai tas aliejukas padeda thumbup.gif . Kaip gerai, kad pabandėte bigsmile.gif

FedeSperanza, nu kad tos kruopos man labai gerai suvirė, minkštutės net tirpsta burnoje, ten jau ir kramtyt nelabai ką yra. Mano mažius va taip ir aguonas lauk išvaro, jei papuola suvalgyt pvz kokią baranką su aguonomis. Bet taip išeina, kad jei nesuvirškina, tai tas pats kas nevalgė? Nes viskas lauk išeina organizmui nieko gero iš tų kruopų nepasisavinus? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 14:59)
Aš dar galvoju, o kažin ar ne visi aliejai taip veikia? Nes aš turiu pasidarius alyvuogių su varnalėšomis, taip pat kedro riešutų, tai jie irgi panašiai veikia, paraudimus nuima.
Reikės ir man kažkaip gauti to puiklapio smile.gif
Bet kad oda būna ir apygražė , žiauriai draskosi, su tokia jėga, kad aš nelabai užlaikau, kai naktį pradeda kojytėm duoti. Niežėjimą mums nuima tik hormonai.  schmoll.gif Išbandžiau ir emolium ,tai mums kaip ir nieko, aš tuos special ir kremą ir losjoną pabandžiau.

Maniškis irgi taip draskydavosi, su tokia jėga lupdavo nagais per odą, kad man oda pagaugais eidavo unsure.gif . Bet paskui kažkaip savaime slūgo, atslūgo tas niežėjimas. Būna dabar kartais taip trumpai ir lengvai pasikaso, bet retokai. O taviškiui niežėjimas naktimis daugiau užeina? Jei taip, gal kažkas netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 15:59)
Bet kad oda būna ir apygražė , žiauriai draskosi, su tokia jėga, kad aš nelabai užlaikau, kai naktį pradeda kojytėm duoti. Niežėjimą mums nuima tik hormonai.  schmoll.gif Išbandžiau ir emolium ,tai mums kaip ir nieko, aš tuos special ir kremą ir losjoną pabandžiau.

Gal jums tiktų homeopatiniai vaistukai nuo stipraus niežėjimo - MEZEREUM C30 4u.gif
Atsakyti
Atidariau naują temukę 4u.gif

Tik senąją damuškim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
O kur jus perkat puiklapiu alieju ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 25, 13:56)
ausru kaip tavo plaukai,ar pagaliau išsiplovė?

I gatve dar baisoka eit, kad kas sampuno nepasiulytu padovanot, bet jau 50% kaukes galima sakyti nugramdziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 05 25, 16:11)

[Maniškis irgi taip draskydavosi, su tokia jėga lupdavo nagais per odą, kad man oda pagaugais eidavo  unsure.gif . Bet paskui kažkaip savaime slūgo, atslūgo tas niežėjimas. Būna dabar kartais taip trumpai ir lengvai pasikaso, bet retokai. O taviškiui niežėjimas naktimis daugiau užeina? Jei taip, gal kažkas netinka?  g.gif

Jis daugiausia nuo 2 iki 4 naktį duoda, bet užeina ir dienomis, šiandien visą dieną draskosi, rankas jau nusivarė iki kraujo. Dažnai rytais atsikelia ir drasko kojas ir rankas.
Atsakyti
Čia truputį ne į temą ax.gif , bet gal ką patarsite 4u.gif

Kuo išimat įvairias dėmes iš rūbelių? Iki šiol kažkaip neprireikė tokio dalyko, o va dabar reikia - lauke bebūnant mano mazgis kažkuo išsitepė šviesias kelnes. Dėmė nėra ryški, bet matoma. Nežinau nei kuo ten ištepta, bet neišsiskalbia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 25 gegužės 2009 - 18:25
QUOTE(Amica @ 2009 05 25, 15:11)
Čia pamąstymui apie tai, ar galima tikėti reklamomis  cool.gif

Viena mamka lankosi pas Grušauską dėl vaiko bėdų, tad jiedu su gydytoju jau neblogai pažįstami. Kažkurį savaitgalį per TV rodė Grušauską, reklamuojantį vaistus nuo karpų. Tos mamkos vyras turi karpų ant rankų, tai paprašė, kad žmona paklaustų Grušausko apie tuos vaistus. Nueina ji pas Grušauską ir klausia kaip tie vaistai, kur reklamavot nuo karpų. O Grušauskas jai sako - ten TV ne aš buvau, ten mano brolis dvynys ir tu jo neklausyk. Atsivesk savo diedą ir su elektra tas karpas nuskausminsim.

Vat ir tikėk reklamomis  doh.gif

Labai keista. Aš tokią pačią reklamą girdėjau per "Lietaus" radiją. Taigi, nemačiau, kuris kalba, bet jį pristatė: gydytojas dermatologas Nauris Grušauskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 25, 18:40)
I gatve dar baisoka eit, kad kas sampuno nepasiulytu padovanot, bet jau 50% kaukes galima sakyti nugramdziau  rolleyes.gif

Tik 50% blink.gif nu gerą tu ten atomą nusipirkai doh.gif

O aš pasiėmiau jau puiklapių aliejų tongue.gif .Ir jau išbanžiau,na lygtais ir tiko,pažiūrėsiu koks po nakties atsikels g.gif .Nakčiai,tai ištepiau sumaišius su TS

Ir dar nusipirkau kedrų aliejaus biggrin.gif .Netyčia atsidūriau prie geležinkelio turgaus,tai užbėgau į kioskelį ir gavau biggrin.gif Už 250ml sumokėjau 28lt. Tik kažkaip nepatikima man iš kioskelių ta produkcija,vaistinė yra vaistinė blush2.gif .Na bet pabandysim,gal visai patiks mirksiukas.gif

Otaip o jūs gal ir gėrėt kedrų aliejų? Gal jį galima maišyti su TS,kaip ir puiklapių aliejų? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti