Čia pamąstymui apie tai, ar galima tikėti reklamomis
Viena mamka lankosi pas Grušauską dėl vaiko bėdų, tad jiedu su gydytoju jau neblogai pažįstami. Kažkurį savaitgalį per TV rodė Grušauską, reklamuojantį vaistus nuo karpų. Tos mamkos vyras turi karpų ant rankų, tai paprašė, kad žmona paklaustų Grušausko apie tuos vaistus. Nueina ji pas Grušauską ir klausia kaip tie vaistai, kur reklamavot nuo karpų. O Grušauskas jai sako - ten TV ne aš buvau, ten mano brolis dvynys ir tu jo neklausyk. Atsivesk savo diedą ir su elektra tas karpas nuskausminsim.
Vat ir tikėk reklamomis
Lawanda, nu kaip puiku, kad šitaip gerai tas aliejukas padeda
. Kaip gerai, kad pabandėte
FedeSperanza, nu kad tos kruopos man labai gerai suvirė, minkštutės net tirpsta burnoje, ten jau ir kramtyt nelabai ką yra. Mano mažius va taip ir aguonas lauk išvaro, jei papuola suvalgyt pvz kokią baranką su aguonomis. Bet taip išeina, kad jei nesuvirškina, tai tas pats kas nevalgė? Nes viskas lauk išeina organizmui nieko gero iš tų kruopų nepasisavinus?
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 14:59)
Aš dar galvoju, o kažin ar ne visi aliejai taip veikia? Nes aš turiu pasidarius alyvuogių su varnalėšomis, taip pat kedro riešutų, tai jie irgi panašiai veikia, paraudimus nuima.
Reikės ir man kažkaip gauti to puiklapio
Bet kad oda būna ir apygražė , žiauriai draskosi, su tokia jėga, kad aš nelabai užlaikau, kai naktį pradeda kojytėm duoti. Niežėjimą mums nuima tik hormonai.
Išbandžiau ir emolium ,tai mums kaip ir nieko, aš tuos special ir kremą ir losjoną pabandžiau.
Maniškis irgi taip draskydavosi, su tokia jėga lupdavo nagais per odą, kad man oda pagaugais eidavo
. Bet paskui kažkaip savaime slūgo, atslūgo tas niežėjimas. Būna dabar kartais taip trumpai ir lengvai pasikaso, bet retokai. O taviškiui niežėjimas naktimis daugiau užeina? Jei taip, gal kažkas netinka?