QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 11:01)
Su tais tepliojimais bijau , kad sulauksim šienligės arba astmos.
Man pediatrė LT pasakojo, kaip bronchine astma sergantį vaikutį tėvai išsivežė į užsienį (vat šalies nebepamenu) ir jam ten labai pagerėjo, net vaistų nereikėjo. Kai grįžo į LT - vėl pablogėjimas, vėl vaistai. Kelis kartus taip paeksperimentavę nutarė kraustytis iš LT. Tuo metu kai pediatrė man apie tai pasakojo, tas vaikutis užsienyje gyveno jau 5 metus. Pasak jo tėvų, bronchinės astmos nebelikę nei ženklo.
Draugė jau daugiau kaip 20 metų turi alergijas. Jos atsirado po to, kai po komplikuoto gimdymo jai perpylė donoro kraują. Patys gydytojai vėliau pripažino, kad kažkas nesutapo ir to pasekoje gavosi alergijos. Per metus po 2mėn negalėdavo iš namų išeiti, stipriausiai reikšdavosi gegužę ir birželį. Pirmus 10 metų po to buvo išvis tragedija, bet dabar jau geriau, kažkaip tų alergenų belieka vis mažiau. Dabar alergija reiškiasi nuo saulės, žiedų, gyvūnų ir žolių. O naksčiau ir vandeniui, ir maistui buvo. Pvz jei ji paglosto kokį gyvūną, tai ištinsta taip, akd net akių nesimato. Pvz jei pleistrą užsiklijuoja, irgi ima tinti. Žodžiu, baisus dalykas. Tuos baisiuosius du mėnesius ji net įkvėpt normaliai negali. Kol gyveno LT buvo išvis tragedija, o dabar jau keletas metų gyvena UK ir jai ten žymiai lengviau.
QUOTE(dautan @ 2009 05 25, 12:02)
Na, man pylos nedavė, nes nebuvo už ką
. Man nepatiko, kad ji tiesiai šviesiai man pasakė, kad netiki, kad savo vaikui neduodu šokolado, netiki, kad seneliai neduoda, netiki kad visą maistą ruošiu namuose, kad nevalgom viešojo maitinimo įstaigose ir dar daug visokiu "netikiu" nuskambėjo konsultacijos metu. Netgi papasakojus apie hipoalerginę dietą, netikėjo, kad taip šventai ir nesuvalgiau nei vienos batono riekelės ar sausainio, saldainio. Man tai buvo tikrai nepriimtina. Buvo ir kitokių kabliukų
Nu keista, sakyčiau. Tai tipo vaiką specialiai šokoladu maitini, bet jai meluoji apie tai
. Pagal jos tokią poziciją, tai tipo negali būti, kad tu taip viską kruopščiai žiūri ir vaiką vistiek beria, ane? Išeina, kad ji tokiu atveju neturi kaip vaiko gydyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 25, 12:20)
Nusipirkom Biodermos saltalankiu balzama. Labai nedidele tutuke - tik 15 ml, mokejom 10.61Lt. Bandysim viena linkima iveikt, nes vis atsinaujina nuo draskymo
Lauksim atsiliepimų. Gal tikrai geras produktas, nes aprašymas ir man patiko.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 25, 13:56)
Vakar viriau kynvos kruopas,tai valgė noriai. Gal kas kokį skanesnį receptą gali su kynva parašyt
ausru kaip tavo plaukai,ar pagaliau išsiplovė?
O tu vien tik kynvos kruopas davei? Ale mano mažius paskui tas kruopas taip ir iškakojo - kokias suvalgė, tokios ir išėjo
. Tai ką, nevirškina jų organizmas ar kaip čia yra?
Aha, ausru, kaip plaukai?