Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIII tema

4u.gif
QUOTE(Amica @ 2009 05 25, 02:18)
Otaip naudojo, o gal ir tebenaudoja savo mergytei. Kiek supratau iš Otaip, jos dukrytei tiko ir niežulį malšino.

drinks_cheers.gif tinka ir patinka. Bet labai neilgam niežulį apmalšina - kokiom trim valandom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 25 gegužės 2009 - 06:54
Ką galvojat apie VAivarienę? Galvoju lyg važiuoti , kažkuri buvot. Kiek viskas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 10:19)
Ką galvojat apie VAivarienę? Galvoju lyg važiuoti , kažkuri buvot. Kiek viskas kainavo?

Konsultacija pernai vasarą buvo 100 Lt. Man ji pasirodė per daug kategoriška, nors kiek pamenu, kitoms pas ją apsilankusioms mamytėms paliko gerą įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 25, 11:41)
Konsultacija pernai vasarą buvo 100 Lt. Man ji pasirodė per daug kategoriška, nors kiek pamenu, kitoms pas ją apsilankusioms mamytėms paliko gerą įspūdį.

O Folio metodu tyrė?
Man homeopatė Gema tai išvis nepaliko jokio ispudžio, o paskui dar niekaip nebeprisikambinau, o kitoms ji labai patiko, tai ir noriu nuomonės apie Vaivarienę, ar apsimoka mums vėl važiuoti , nes pas Gemą tik tiek , kad palikom 180l itų ir kelionė dar kainavo, o naudos 0.
Dabar skaitau Taunytės '9/10 laimės', tai galvoju reikia dar kažką bandyt, nes mums tikrai nelabai kas, draskosi baisiai, kai labai jau gaila vaiko ir man nervai nebelaiko patepu pamaišius hormono, tai kelias dienas ramu, o paskui vėl . Sakau gal dar galima ką rasti, kas padėtų. g.gif verysad.gif
Su tais tepliojimais bijau , kad sulauksim šienligės arba astmos.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 05 25, 11:01)
O Folio metodu tyrė?
Man homeopatė Gema tai išvis nepaliko jokio ispudžio, o paskui dar niekaip nebeprisikambinau, o kitoms ji labai patiko, tai ir noriu nuomonės apie Vaivarienę, ar apsimoka mums vėl važiuoti , nes pas Gemą tik tiek , kad palikom 180l itų ir kelionė dar kainavo, o naudos 0.
Dabar skaitau Taunytės '9/10 laimės', tai galvoju reikia dar kažką bandyt, nes mums tikrai nelabai kas, draskosi baisiai, kai labai jau gaila vaiko ir man nervai nebelaiko patepu pamaišius hormono, tai kelias dienas ramu, o paskui vėl . Sakau gal dar galima ką rasti, kas padėtų. g.gif  verysad.gif

Ne, netyrė doh.gif
Mūsų situacija žymiai pagerėjo prieš 2-3 mėnesius. Nieko kitaip nedarėm, tiesiog gal dėl amžiaus (pradeda išauginėti), gal dar dėl ko nors.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 25, 10:41)

Man irgi taip pasirode, bet buvau patenkinta, kad suteike nemazai informacijos.
Papildyta:
O Folio metodu tyrė?

Lince, nusiteik, kad Vaivariene visiska Gemos priesingybe biggrin.gif .

Vaivariene tiria Folio metodu, bet i konsultacija sitas tyrimas neieina. Registruojantis reikia pasakyti ko noresi - ar vien tik konsultacijos ar issitirti foliu. Neseniai drauge suneli pas ja tyre, neprisimenu tiksliai kiek sumokejo - gal 150Lt g.gif , kartu gavo ir konsultacija. Jai irgi Vaivarienes bendravimo budas nelabai patiko lotuliukas.gif , guodesi, kad gerokai pylos gavo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 05 25, 11:57)
Man irgi taip pasirode, bet buvau patenkinta, kad suteike nemazai informacijos.
Papildyta:

Lince, nusiteik, kad Vaivariene visiska Gemos priesingybe  biggrin.gif .

Vaivariene tiria Folio metodu, bet i konsultacija sitas tyrimas neieina. Registruojantis reikia pasakyti ko noresi - ar vien tik konsultacijos ar issitirti foliu. Neseniai drauge suneli pas ja tyre, neprisimenu tiksliai kiek sumokejo - gal 150Lt  g.gif , kartu gavo ir konsultacija. Jai irgi Vaivarienes bendravimo budas nelabai patiko  lotuliukas.gif , guodesi, kad gerokai pylos gavo  lotuliukas.gif .

Na, man pylos nedavė, nes nebuvo už ką rolleyes.gif . Man nepatiko, kad ji tiesiai šviesiai man pasakė, kad netiki, kad savo vaikui neduodu šokolado, netiki, kad seneliai neduoda, netiki kad visą maistą ruošiu namuose, kad nevalgom viešojo maitinimo įstaigose ir dar daug visokiu "netikiu" nuskambėjo konsultacijos metu. Netgi papasakojus apie hipoalerginę dietą, netikėjo, kad taip šventai ir nesuvalgiau nei vienos batono riekelės ar sausainio, saldainio. Man tai buvo tikrai nepriimtina. Buvo ir kitokių kabliukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 05 25, 12:02)
Na, man pylos nedavė, nes nebuvo už ką rolleyes.gif . Man nepatiko, kad ji tiesiai šviesiai man pasakė, kad netiki, kad savo vaikui neduodu šokolado, netiki, kad seneliai neduoda, netiki kad visą maistą ruošiu namuose, kad nevalgom viešojo maitinimo įstaigose ir dar daug visokiu "netikiu" nuskambėjo konsultacijos metu. Netgi papasakojus apie hipoalerginę dietą, netikėjo, kad taip šventai ir nesuvalgiau nei vienos batono riekelės ar sausainio, saldainio. Man tai buvo tikrai nepriimtina. Buvo ir kitokių kabliukų unsure.gif

hihihi.gif Dautan, as susidariau ispudi, kad sitoks bendravimo budas labai jau budingas Kauno daktarams, ypac netradicines medicinos - Grusauskas, Vaivariene, Valyte Natura Mundoj, dar tas gydytojas zolininkas, apie kuri neseniai mamos diskutavo. Turbut yra ir daugiau, cia tik as situos zinau. Bet tu kaip kauniete turetum buti apsipratus hihihi.gif Nu gerai, reikia baigt daktarus apkalbinet blush2.gif
Papildyta:
Nusipirkom Biodermos saltalankiu balzama. Labai nedidele tutuke - tik 15 ml, mokejom 10.61Lt. Bandysim viena linkima iveikt, nes vis atsinaujina nuo draskymo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 25 gegužės 2009 - 12:15
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(Amica @ 2009 05 23, 12:52)
Parašysi kaip jums Sebamed tinka. Vyresnėliui Sebamed muilą tai labai ilgai pirkdavau rankytėms, nes labai sausa oda buvo. Kažkur iki pirmos antros klasės naudojom.

Aš TS tepu 3k dienoje, bet 2k mums išeina ant drėgnos odos - ryte ir vakare nuprausus veiduką. Ir vieną kartą ant sausos odos, kai užmiega pietų miego.

Įdomu ar yra tokių mėginukų. Parašysi kaip pasiseks  mirksiukas.gif

Sebamed tiko mums ir muiliukas, ir ale dušo želė mirksiukas.gif

Mėginukų gavau,tik A-Dermos ir Emolium bath emulsion,tai ne kas smile.gif

Vakar viriau kynvos kruopas,tai valgė noriai. Gal kas kokį skanesnį receptą gali su kynva parašyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 05 25, 07:12)

Otaip, kur tu perki kedru alieju?

Kažkuri mama rašė,kad prie geležinkelio turgaus yra pirkt kažkokiose kioskuose. Pasirodo ir mano mama buvo nusipirkus,bet kai važiavo man nupirkt,tai nebuvo,sakė greit išperka. Dėl kokybės nežinau,bet jei kada netyčia nusipirksiu,tai parašysiu. Dabar laukiu puiklapių turėčiau šią savaitę gauti ax.gif

ausru kaip tavo plaukai,ar pagaliau išsiplovė?

Atsakyti
smile.gif

Man pediatrė LT pasakojo, kaip bronchine astma sergantį vaikutį tėvai išsivežė į užsienį (vat šalies nebepamenu) ir jam ten labai pagerėjo, net vaistų nereikėjo. Kai grįžo į LT - vėl pablogėjimas, vėl vaistai. Kelis kartus taip paeksperimentavę nutarė kraustytis iš LT. Tuo metu kai pediatrė man apie tai pasakojo, tas vaikutis užsienyje gyveno jau 5 metus. Pasak jo tėvų, bronchinės astmos nebelikę nei ženklo.

Draugė jau daugiau kaip 20 metų turi alergijas. Jos atsirado po to, kai po komplikuoto gimdymo jai perpylė donoro kraują. Patys gydytojai vėliau pripažino, kad kažkas nesutapo ir to pasekoje gavosi alergijos. Per metus po 2mėn negalėdavo iš namų išeiti, stipriausiai reikšdavosi gegužę ir birželį. Pirmus 10 metų po to buvo išvis tragedija, bet dabar jau geriau, kažkaip tų alergenų belieka vis mažiau. Dabar alergija reiškiasi nuo saulės, žiedų, gyvūnų ir žolių. O naksčiau ir vandeniui, ir maistui buvo. Pvz jei ji paglosto kokį gyvūną, tai ištinsta taip, akd net akių nesimato. Pvz jei pleistrą užsiklijuoja, irgi ima tinti. Žodžiu, baisus dalykas. Tuos baisiuosius du mėnesius ji net įkvėpt normaliai negali. Kol gyveno LT buvo išvis tragedija, o dabar jau keletas metų gyvena UK ir jai ten žymiai lengviau.

QUOTE(dautan @ 2009 05 25, 12:02)

Nu keista, sakyčiau. Tai tipo vaiką specialiai šokoladu maitini, bet jai meluoji apie tai doh.gif . Pagal jos tokią poziciją, tai tipo negali būti, kad tu taip viską kruopščiai žiūri ir vaiką vistiek beria, ane? Išeina, kad ji tokiu atveju neturi kaip vaiko gydyti biggrin.gif

QUOTE(ausru @ 2009 05 25, 12:20)
Nusipirkom Biodermos saltalankiu balzama. Labai nedidele tutuke - tik 15 ml, mokejom 10.61Lt. Bandysim viena linkima iveikt, nes vis atsinaujina nuo draskymo  doh.gif

Lauksim atsiliepimų. Gal tikrai geras produktas, nes aprašymas ir man patiko.

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 05 25, 13:56)
Vakar viriau kynvos kruopas,tai valgė noriai. Gal kas kokį skanesnį receptą gali su kynva parašyt ax.gif

ausru kaip tavo plaukai,ar pagaliau išsiplovė?

O tu vien tik kynvos kruopas davei? Ale mano mažius paskui tas kruopas taip ir iškakojo - kokias suvalgė, tokios ir išėjo g.gif . Tai ką, nevirškina jų organizmas ar kaip čia yra? g.gif

Aha, ausru, kaip plaukai?
Atsakyti
noriu tyliai pasidžiaugti, puiklapių aliejus mano mažiukams visus paraudimus, pašutimus panaikino bigsmile.gif nugi negaliu atsidžiaugt thumbup.gif tris kart tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 05 25, 15:21)

Lauksim atsiliepimų. Gal tikrai geras produktas, nes aprašymas ir man patiko.
O tu vien tik kynvos kruopas davei? Ale mano mažius paskui tas kruopas taip ir iškakojo - kokias suvalgė, tokios ir išėjo  g.gif . Tai ką, nevirškina jų organizmas ar kaip čia yra?  g.gif

Aha, ausru, kaip plaukai?

mes tai pagal tai skiriam, ką virškina, ko ne, gyd sakė čia dėl fermentų trūkumo. na, nebent dar gala pabandyti išvirti ar sutrinti tokios konsistencijos, kad nereiktų kramtyt.
Atsakyti