QUOTE(Amica @ 2009 05 22, 16:07)
Laiskriste1, aš mažių prausiu su Sebamed dušo želė, galvytę irgi su juo plaunu, rankytes, veiduką ir dupcę apiprausinėju kasdien su Sebamed muilu. O maudau aš irgi retai, kartą savaitėje. Dabar pas mus jau karščiai po truputį prasideda, tai kišu 2k savaitėje į vandenį. Bet va vakar išmaudžiau, tai kasinėjosi paskui naktį kojytes. Nors ryte išbėrimų nebuvo, paraudimų taip pat. Spėju, kad gal vanduo jam nelabai tinka
. Kojytes dabar tepam su Xemose, o veiduką, ausytes su TS. Kūnelį tepu tik išmaudžius, su TS.
Nusipirkau ir aš Sebamed muiliuka ir Sebamed ale dušo žele
QUOTE(ausru @ 2009 05 22, 18:04)
Chm
, sakai nuo ts? Kiek tu laiko jau ji naudoji? Kiek kartu per diena? Mes jau puse metu daugiau ji naudojam ir kazkaip nepastebejau, kad kimstu poras
. Iki siol mano maziaus oda dar nemacius jokio muilo, maudau 1 - 2 kartus savaiteje, tik su vandenuku. O ar tikrai ten pas jus folikulitas?
Tikrai folikulitas,nes tas pats kaip ir ant nugaros.Ir dabar ant krūtinės toj vietoj,kur pas vyrus plaukai dygsta
. Aš maudydavau,tik 1k savaitėj,dabar reiks kokius 3k maudyt.
Matai mano jau didelis,reik purvą kuom nuplaut,o tai duodasi kaip velniukas,visas murzinas iš lauko grįžta,žolių prisiragavęs
TS tepu,tai 1-2k,bet tepu ant sausos,o ne drėgnos odos. Todėl pradedu manyti,kad gali jis mums kimšti poras
QUOTE(dautan @ 2009 05 22, 20:22)
Akropolyje (Kaune) prie Maximos, visai greta prie išėjimo į I aukšto automobilių aikštelę yra ekologiškų produktų skyrelis. Ten pirkau kynvos kruopas.
Ačiū
Ryt važiuosiu į Akropolį,tai reiks nusipirkt
Dar reiks užeit į Eurovaistinę mėginukų gal turės Emolium linijos. Gal kas ką jau bandėt iš šitos serijos
.
Pas mus nuja AD forma. beria mažiukais spuogiukais ir tokiais baltais,kaip manų kruopos. Po nakties visas rankas nusidraskęs
.
Kaip tokius gydyt? Ką jūs darot,kai apsidrasko,ar nieko nedarot leidžiat užgyti?
Carramele Papildyta:ausru tos kaukės manau ne mūsų plaukams skirtos,o juodukų. Gi jie pas juos kaip pakulos,užtai tau taip ir gavosi
Papildyta:QUOTE(Amica @ 2009 05 22, 22:57)
Tai ar parašysit kuri dėl kynvos kruopų
- reikia jas pamirkyti prieš verdant ar ne?
. Būsiu baisiai dėkinga
Aš,tai pamirkysiu prieš virdama,blogiau nebus