QUOTE(ausru @ 2009 05 01, 12:20)
Mortele, zinai koks musu scoradas? 67 l - cia musu toks visa laika. Bet mes kazkaip be ligoniniu, nemegstu as tu ligoniniu. Parasyk kaip seksis tuos popierius tvarkytis, gal ir as bandyciau. Tik kokia cia is to nauda butu?
Papildyta:
Dar vienas klausimas - perkate kas nors Nestle Sinlac kose? Musu alergologas mums patare sita isbandyti, sako su kazkokiais puplaiskiais
. Bet kazkaip neteko musuose tokios koses matyti
. Gal kas zino kur jos rasti?
NAuda butu, kad kiekvieną mėnesį gautum 360 litų. Mūsų Skorad buvo 82, tai sutvarkė visus popierius be jokių problemų. Čia šeimos gydytoja surašo viską, nueini į neįgalumo nustatymo komisija ir paskui socialinį skyrių, jau su pažymėjimu, duoda metams ir gauni kiekvieną mėnesį 360 litų, nors kiek vaistams kompensuoja.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 05 01, 13:47)
V
Taip kad Lince, kazin ar tikslingai tu ta Aerius girdai?
Ir dar - klausiau kuriuo dienos metu geriau eiti su alergisku vaiku i lauka tokiu metu, kai viskas zydi - sake geriausia eiti
vakare, vengti eiti rytais, nes buna daugiausia ziedadulkiu. Jeigu nakciai yra paliekamas langas issivedinti, ji reiketu uzdaryti apie 3 val. nakties - vis delto paties, kad maziau ziedadulkiu prieitu.
Gal jau zinojot sita informacija, bet man tai buvo nauja
Aš tai manau, kiek gydytojų tiek ir nuomonių, nes mes tikrai nemažai išbandėme, ir jie visi vis skirtingus vaistus kiša, vieni sako, kad tie geresni, kiti , kad tie. Aš kuo daugiau skaitau ir domiuosi visais tais klausimais, man tuo neaiškiau darosi.
Dabar dar linksmiau, visur rašo, kad vandens reikia daug gerti ir tik vanduo skaitosi už gėrimą, o pienas ar sultys jau maistas. O dabar radau straipsnį , kad mokslininkai paneigė. Ten ir rašo laukiam toliau, kol jie ką nors vėl paneigs.
O Aerius mums nuimdavo niežėjimą, bet ilgai duoti ir negaliu , bijau.
Dauguma partaria po lietaus ypač, arba vakare. Dieną negerai ir dėl saulės, nes pavojingiausia 12-15 ar panasiai.